Şimdi Ara

Güvercinleri çivilesin diye kedilere mama dağıtmak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kedilere mama dağıtırım da birkaç aydır dağıtmıyorum güvercinler arttı sanki

ama mesela bi kedi musallat oldu bana, kapımın önüne geliyor miyavlıyor yemek için, üşenmeden 5 kat çıkıyor, ondan umudu kestim merdiven çıkmaya harcayacağı eforu güvercin avlamaya harcasa keşke

geçen tipsiz bi kedi var ona özel hiç yemek mama vermedim ama ben sokağa dağıtırken koşup otlanır, yangın merdivenine sıkışmış bi güvercini yakalamaya çalışıyordu dedim aferin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 18 Nisan 2023; 16:7:8 >

• kediler, zevk için avlanan birkaç türden birisidir. mama verseniz de vermeseniz de güvercin avlamak kedinin keyfine bağlıdır. yapılan araştırmalar, iyi beslenen kedilerin daha iyi avcı olduklarını gösteriyor.

• Güvercinler kedi maması yiyor diye biliyorum sayıları bu yüzden artmış olabilir.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

güvercinler ve kumrular, şehir hayatına en iyi adapte olan canlılardır. çimento fabrikası üzerinde bir sürüyle güvercin gördüm.(hatta bir arkadaş yuva yapmış şahin çifti bile gördü.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.