Şimdi Ara

GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI ANKARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
32.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Ben de 343. dönem olarak buraya düştüm(acemi ve usta burası), var mı bizim dönemden gelen :)

ben varım :) pazartesi öğlen 12 1 gibi teslim olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

quote:

Ben de 343. dönem olarak buraya düştüm(acemi ve usta burası), var mı bizim dönemden gelen :)

ben varım :) pazartesi öğlen 12 1 gibi teslim olurum.

Benim de pzt 11 de ucagim var, 12 de oradayim. Sanirim ben de 1 gibi falan teslim olurum. Nasil gorusebiliriz, ismim $afak :)
  • tam bir yıl önce ne yapcam diye yazmıştım bir yıl sonra syn7ax nickli arkadas pm atmış baktım cevapladım diğer giden arkadaşlara da yazıyım güzel bi yerdir her birlikte olay farklıdır çok kötü olan birliklerde var temizlik olsun tuvalet banyo olsun çok temiz çiçek gibi olan birliklerde kendi birliğim diye söylemiyorum fakat mebs birliğine düşerseniz daha temiz bir birlik göremezsiniz içerde,rütbeli çoktur eliniz çok havada gezersiniz ksd leri genel olarak çoğu rütbeli sever benim için en azından öyleydi, güzel dostluklar güzel hatıralar sizin olsun hayırlı tezkereler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3k0

tam bir yıl önce ne yapcam diye yazmıştım bir yıl sonra syn7ax nickli arkadas pm atmış baktım cevapladım diğer giden arkadaşlara da yazıyım güzel bi yerdir her birlikte olay farklıdır çok kötü olan birliklerde var temizlik olsun tuvalet banyo olsun çok temiz çiçek gibi olan birliklerde kendi birliğim diye söylemiyorum fakat mebs birliğine düşerseniz daha temiz bir birlik göremezsiniz içerde,rütbeli çoktur eliniz çok havada gezersiniz ksd leri genel olarak çoğu rütbeli sever benim için en azından öyleydi, güzel dostluklar güzel hatıralar sizin olsun hayırlı tezkereler şimdiden..

teşekkürler, inşallah bizim de askerliğimiz iyi geçer. benim acemilik lojistik komutanlığı ama ustalık mebs yazıyor.
  • quote:

tam bir yıl önce ne yapcam diye yazmıştım bir yıl sonra syn7ax nickli arkadas pm atmış baktım cevapladım diğer giden arkadaşlara da yazıyım güzel bi yerdir her birlikte olay farklıdır çok kötü olan birliklerde var temizlik olsun tuvalet banyo olsun çok temiz çiçek gibi olan birliklerde kendi birliğim diye söylemiyorum fakat mebs birliğine düşerseniz daha temiz bir birlik göremezsiniz içerde,rütbeli çoktur eliniz çok havada gezersiniz ksd leri genel olarak çoğu rütbeli sever benim için en azından öyleydi, güzel dostluklar güzel hatıralar sizin olsun hayırlı tezkereler şimdiden..

İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA

Mebs nedir anlayamadım?
    Bu arada ismim mert burdan da giden 3-4 kişi var sanırım orada görüşmek üzere devreler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: tmert0

quote:

İlk Katılışını Yapacağı
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    GÜVERCİNLİK ANKARA

Mebs nedir anlayamadım?
    Bu arada ismim mert burdan da giden 3-4 kişi var sanırım orada görüşmek üzere devreler:)

Benim de bire bir boyle dostum. Mebsi ben de anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tmert0

quote:

İlk Katılışını Yapacağı
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    GÜVERCİNLİK ANKARA

Mebs nedir anlayamadım?

Benim de bire bir boyle dostum. Mebsi ben de anlamadim.

Muhabere elektronik bilgi sisteminin kısaltması... Rahat yere düşmüşssünüz. Güvercinlikteki rahat birliklerdendir. Destek kıtaları birliğine oranla. Şimdiden hayırlı teskereler.

• 347. lerden buraya düşen var mı?
  • vaaaarrrr :)

acemilikte ordayım; esas birlik j. genel kom. destek grup komutanlığı / bakanlıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknus

vaaaarrrr :)

acemilikte ordayım; esas birlik j. genel kom. destek grup komutanlığı / bakanlıklar

esas birliğimde aynı yer :) nasıl yerler sence çok sıkıntı çekermiyiz?Bide öğle saati gibi teslim olmayı düşünüyorum işlerimi zamanında hallederim herhalde.
  • bende oradayım nasipse cumartesi gece saat 12de İzmir'den yola cıkıyorum nasipse sabah 8de oradayım.

Kuvveti - Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı - Jandarma
    Statüsü - Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi -- J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih -- 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri -- J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA
  • bakalım nasıl yermiş güvercinlik loj.jandarma kom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacan08

quote:

Orijinalden alıntı: oknus

vaaaarrrr :)

esas birliğimde aynı yer :) nasıl yerler sence çok sıkıntı çekermiyiz?Bide öğle saati gibi teslim olmayı düşünüyorum işlerimi zamanında hallederim herhalde.

görünüşe bakılırsa yanlış anlaşıldım,, ben de 347 olarak acemiye geliyorum oraya,, beraber göreceğiz artık!
  •  GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI ANKARA
  • Benim de acemilik güvercinlikte..

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA

İstanbul'dan gidecek olan var mı?
  • Olmaz mı, olmaz mı... Tanışalım tertip.
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK(GÜVERCİNLİK/ANKARA) NA KATILINIZ
  • Tertipler... Yemin töreni hangi tarihte olur bir bilginiz var mı?
  • Destek kıtaları sahasında eğitim yaparsınız artık baya torunlarım :) 343. KSD olarak burada yaptım askerliğimi, kafanıza takılan bişey varsa cevaplarım.
  • En zor tarafları ve en rahat taraflarını özetlersen sevinirim :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.