Şimdi Ara

GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
32.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opteron -- 10 Aralık 2010; 13:40:28 >

• cok az kişiyiz galiba arkadaslar. benim konustugum-okudugum kadarıyla 10-15 kişiye denk geldim internette.bunların dısında mutlaka bir sürü arkadas vardır ama aşırı kalabalık olmadıgımız kesin
  • bende varım
    Eğitim Merkezi GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    Katılış Tarihi 12.12.2010

ne iş yapacaz burda bilmiyom walla : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 10 Aralık 2010; 14:45:55 >
  • ne güzel :)

bilgi toplayanlar var ise paylasabilir mi arkadaslar.

quote:

Yeni askere gidecek ve Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara diyebilirim ki; Orada askerlik yapmak iyidir. Isınma problemi, banyo, çamaşır sorun değil. Yemekleri güzel. Gazinoları rahat, digitürk, lig tv, masa tenisi var. Haftada 1 gün çarşına gönlünce çıkarsın. Ulaşım pro...blemi yok. Yapılan görevler de normal. En büyük sıkıntı, rütbeli çok görürsünüz, o da Ankara'da normaldir
  • MErhaba arkadaslar heppinize

GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI 337 GÜVERCİNLİK ANKARA
  • saat kac gibi teslim olacaksınız arkadaslar
  • Pazar sabahi yola cikcam falan 13- 14 gibi falan dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pazar öğleden sonra 3-4 gibi teslim olucam böle kocaman bi adam görürseniz o benim :D
  • ince uzun bir adamda gorurseniz benim :)

190boy 72 kılo
  • kisa olanda benim :d) 1.70 olan falan
  • Gideceğiniz yer. Ankara istanbul yolu üzerinde batıkent carrefour var onu karşısı. Jandarma bölge komutanlığı ile yanyana
  • arkadaşlar bende buraya düştüm güzel bi yer diyolar.atatürk orman çifliğinin içinde diye duydum doğrumudur arkadaşlar?
  • Bilgisi olan arkadas varmi nasil bir yer falan .Merak icerisindeyim :)
  • Ben de bu gece İzmir'den yola çıkıyorum. Yarın 12 - 3 arası teslim olacağım.

İlker Karcı (1984) 1.70'den de kısa biri görürseniz o da benim. Sanırım rekor bende. Mail adresim ilkerkarci@gmail.com

(Bizim askerde memleket kütük yeri olarak mı geçecek bu arada?)

Gideceğimiz yer için banyosu - yatakhanesi temiz, yemekleri düzgündür. Kantini büyüktür denmiş. Yani fiziksel şartları oldukça iyiymiş. Bu artılarının yanında, ortalıkta çok fazla üst rütbeli komutan olabileceği için disiplini - koşuşturmacası çoktur demişler. Kısacası güvenlik açısından sorun olmayacak ama biraz yoracak bir acemilik olabilir.

Buraya düşenler acemilikten sonra dağıtılıyor mu, aynı yerde mi kalıyolar bilgisi olan var mı?
  • bende murat arıkan yarın akşam görüşmek üzere :)

uncover_34@hotmail.com
  • Son gün buraya bakma fırsatınız olur mu bilmiyorum ama forumdaki google dokümanına ve bu başlığa göre gidecek olanların listesi:

Ekran çıktısı

GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_ege -- 11 Aralık 2010; 12:43:34 >
  • o listeye bende kayıt oldum lakin ankara ufak yazınca cıkıyo :) yarın görüşürüz tertipler : )
  • yarın orda görüşürz dicemde nasıl birbirimizi tanıyacağımızda muamma
  • zamanla anlarız heralde

yarın görüşmek üzere tertipler :)
  • Ben de 343. dönem olarak buraya düştüm(acemi ve usta burası), var mı bizim dönemden gelen :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.