Şimdi Ara

Güzel Bayanların Olduğu Dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mesela Chuck gibi sizin önerdiğiniz var mı?

• Jersey shore
  • Legion
  • Güzel bayan için diziye mi bakıyorsunuz
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Hocam Chuck diye bir dizi var çoğu kişi başroldeki kadın için baktığını söylüyor.Benimde ilgimi çekti başka böyle diziler varsa izlemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Hocam Chuck diye bir dizi var çoğu kişi başroldeki kadın için baktığını söylüyor.Benimde ilgimi çekti başka böyle diziler varsa izlemeyi düşünüyorum.

Gözümüz gönlümüz açılsın dimi
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Chuck başroldeki kadının güzelliğine indirgenemeyecek kadar güzel dizi yav.Yani tamam kadın da güzel de dizinin kendisi daha güzel
  • House of Cards mature koleksiyonu güzel. Banshee, Bates Motel, Twin Peaks, Vikings. Önemli olan dizinin sana hitap edip etmemesi, diziyi beğenmedikten sonra dizide güzel kadın olup olmaması pek önemli değil.
  • Bütün diziler herhalde. Arada 1-2 normal insan olsa da tv/sinema piyasasındakilerin eli yüzü düzgün oluyor. Güzellik, modellik yarışmaları sonucunda bir çoğu bu piyasaya giriyor.
  • Güzel Bayanların Olduğu Dizi
  • Person of interest'teki shaw ve root karakterleri için adam keserim ben.
  • Nereye iğreniyor 3.sezon 19 bolumde lise toplantisina gittiğinde son sahneyi tekrar izle bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan_kasap -- 17 Haziran 2017; 11:16:22 >
  • Ben 2 turlu diye tahmin ediyorum hayallerimi yikma lutfen
  • Chuck'ı başroldeki kadın için izleyen varsa mad men'i izlesin baş roldeki adamın karısına çok benziyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Güzel bayan için diziye mi bakıyorsunuz

EVET
  • Friends
  • Chuck'a baslayayim mi sizce?
  • o zaman seni spartacus ve game of thronesa alalım hem güzeller hemde ne işe yaradıkları görülüyor
  • nikita
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.