Şimdi Ara

Güzel Bi Fıkra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün cennetin kapasitesi doldu dolmak üzereyken baş melek cennet bekçilerini yanına çağırır.
    -Cennetin kapasitesi dolmak üzere, bundan sonra her geleni içeri almayın, ölüm sebebini sorun, aklınıza yatanı içeri alın,
    der.
    Melekler kapıda beklerken bir adam gelir ve ölüm sebebini sorarlar.
    -Ben bir gökdelenin 25.katında oturuyordum. Karımın beni aldattığından şüpheleniyordum. Bir gün eve geldiğimde yatakta tek başına çırılçıplak yakaladım. Hemen deli gibi adamı aramaya başladım. O sırada balkonun trabzanlarından sarkan çıplak bir adam gördüm. Hemen ellerine vurarak yere düşürdüm ama hayvan herif ölmedi. Üzerine gardolabı attım adam öldü, bende sevinçten kalp krizi geçirdim ve öldüm,
    demiş.
    Meleklerde adamı içeri almış. Peşinden bir adam daha gelir ve onada sorarlar.
    -Ben bir gökdelenin 28.katında oturuyordum. Banyo yaptıktan sonra hava almak için balkona çıktım, tam o sırada ayağım kaydı ve aşağıya düşerken 25.katın balkonunun trabzanlarını yakaladım. Tam kurtuldum diye sevinirken sadist herifin teki gelip beni aşağıya attı. Yine ölmedim ama öküz adam üzerime gardolabı attı ve bende öldüm,
    demiş.
    Melekler bu adamıda içeri aldıktan sonra arkadasından Bill Clinton gelir ve melekler sorar,
    -Heyy Bill ne işin var senin burada?
    -Ben çırılçıplak bir gardolabın içindeyken...

• GgÜüZzEeLl
  • güzel :)
  • güselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll america
  • güzel
  • süper biişimiş
  • harbiden hoş bi fıkra
  • Sahiden cok guzelmis
  • çoookkk güsssell
  • fıkra cok hos coskun babaversiyonunu da cıkarsalarya
  • hatta
  • muahaahahahahahhahaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.