Arkadaşlar şimdi ben orc asasımı human yapmayı planlıyordum.Bunun için görevlerin yapılması clandan çıkılması vb şeyler yapılıyor ilk baş.şimdi benim ark bana L den 400 mana pot yollamıs ( malum alamıyorum ) şimdi ben bu halde human olmak içi kağıdı bassam L den item olduğu için herhangi bir bug oluşabilirmi ?
cevaplarsanız sevinirim
7gün icinde L deki item gidiyor diye biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: yelloha
7gün icinde L deki item gidiyor diye biliyorum.
peki gitmeden human olursam bugta kalma gibi bir risk varmı ?
bak ben sana baska bı bug soleyım ama raslantı olarak bulduk bunu umarım ıllegale gırmes bızım cafedekı ark humandı butun gorevlerını fln yaptı sonra ırk deıstırmek ıcın gereklı olanları yaptı sonra org a dondu ve yapmış oldugu butun gorewler yenıden acıldı ve suanda onları tekrar yapıo
quote:
Orjinalden alıntı: Hero_king
bak ben sana baska bı bug soleyım ama raslantı olarak bulduk bunu umarım ıllegale gırmes bızım cafedekı ark humandı butun gorevlerını fln yaptı sonra ırk deıstırmek ıcın gereklı olanları yaptı sonra org a dondu ve yapmış oldugu butun gorewler yenıden acıldı ve suanda onları tekrar yapıo
oyle olamaz gibime geliyor.AMA OLURSA COK GÜZEL OLUR 70+ LVLER İCİN 70 QUESTTİ..
quote:
Orjinalden alıntı: Hero_king
biz 2 ark org olduk sadece lamia görevi öyle oldu :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme