Şimdi Ara

güzel bir private server!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar orjinalde başlama imkanım yok güzel bir private server arıyorum derseniz rusya serverini tavsiye ederim.
    account page==>http://trwow.no-ip.biz:9090/
    realmlist ==> trwow.no-ip.biz

özellikler:
    Rates: 30x EXP / 10x Loot / 50x Gold
    MAX LVL: 100
    Max Player Count: 100

Server donator sistemiyle işliyor yani paralı account,item vs. alan üyeler var. Tabi ben gerek duymuyorum zaten xp rate high oldugu için kendim kasıp itemimi de levelimi de alıyorum. Mage warlock shaman vs. gibi charların hemen hemen bütün talentleri çalışıyor. Özellikle PvP kapışmalarda bütün büyülerin çalıştığını görebilirsiniz. Servera yeni reset geldi daha 1 hafta oldu ve charlar sıfırlandı. Şu anda yüksek levelli tek tük oyuncu var. Türk oyuncu sayısı 15-20 kişi arası zaten bi çoğu bizim guild de beraber takılıyoruz : ) Server şu an da yenileme aşamasını tamamlamak üzere. Bir çok eksik giderildi. En büyük sorun servera girebilmek!! Sürekli online oyuncu sayısı 85-95 kişi arası olduğu için kalan boşluktan servera girmek baya zor oluyor. Ben 30. denememde falan anca giriyorum....GM'ler sürekli aktif fakat bu her zaman iyi olmuyor en ufak hatanızda hapsi boyluyosunuz. Mesela lvl 70 mageim kendimden 15 lvl düşük wariyi kestiğim için 1 haftalığına hapse atıldı o hapisten cıkana kadar yeni mageimle taklıyorum lvl 54 human mage nick AYdede.. gelirseniz bana oyundan ulaşabilirsiniz. Tavsiye ederim serverı gerçekten beğeneceksiniz

• Hocam bu servera girmek icin sadece 1.8 versiyonu mu gerekiyor indirecegimiz bi addon falan yok mu patchleyip girebilir miyiz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorukoglu -- 3 Mayıs 2006; 14:04:56 >
  • oha bir haftada 54 olduysan dandiktir yav
  • 100 kişi max?
    countermı oynuyoruz:=)
    rpg 100 kişi oynanırmı be:)
  • Server gercekten güzel lag yok ws ler oldukca kısa sürüyor(su an oynadıgım servera göre) ama talentların hepsinin calısıp calısmadıgını görecegiz
  • girerken
    "the information you have ... "diye bir şey diyor bu neden çok kişi olduğundan mı ?
  • 5 eylül 2007 14:35 server hala açık mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.