Şimdi Ara

Güzel Oyun Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden artık beni PC 'nin başına saatlerce bağlayacak güzel oyun çıkmıyor? Öyle futbol, FPS tarzı falan açmıyor artık beni. Daha çok strateji (gerçek strateji, öyle "Real Time Strategy" adında sunulan aksiyon değil) seviyorum, ama artık yoook! Civilization serilerinden artık sıkıldım. Medieval'de tat vermiyor. Sim City zaten baydı. Yeni bişeyler çıkmayacak mı? Rome Total War'ı bekliyorum, ama onunda hikayesi güzel değil, romalılarla oynamak cazip gelmiyor nedense...

• Bence eskilere dönüş yapmalısın. insanı ekrana bağlayan, saatlerce başından kalkamadığımız oyunlar asıl onlardı...
  • yabırakın şu zihniyeti hep eskiler eskiler diye millet tutturmuş bişi gidiyo tamam iyiydi ama sanki sadece eskilerden zevk alabiliyoz artık.20 sene sonra da burdan doom3 gibi oyunlara dersiniz ooh eskilerden zevk alıyoduk sadece diye
  • Bencede eskilerle alakası yok.Bu sadece yaşın ilerlemesi ile ilgili bir durum.Bende eskiden daha bir zevkle oynuyordum.Şuanda daha çabuk sıkılıyorum.
  • Blood 1453, sana katılıyorum. Kesinlikle. Şu an para verseler zaten eski oyunları oynayamıyorum. Ne o iğrenç grafikler ve sesler??? Bende 80'lerden beri oyun oynuyorum, ama teknoloji geliştikçe eski oyunların yüzüne bile bakmıyorum. Derdim oynanabilirliği ve kurgusu güzel olan oyunların çıkmaması. Eskilerden zevk alsam, onları oynardım şimdi.
  • Eski oyunlar her zaman daha iyidir bana görede, arcade oyunlarını doom3e değişmem mesela.Silent Hill 3 mükemmel olabilir, ama SH1 de en az onun kadar iyi.REsident Evil 1 için çamur oyun derler, RE4 olağanüstü ama RE1inde kendine göre farklı bi havası var.
    Commandos 3 ve Commandos 1 i karşılaştırın?
    HA ; eğer iğrenç grafik diye PACMAN döneminden bahsediyorsanız o ayrı mesele tabi
  • peki 20 yıl sonra bu oyunlarada öle diceksin evil aAAhh far cry gibi oyunlar daha zevk li
  • işte onu demiycem blood;
    oyunun eskiliği önemli değil, önemli olan oyunun barındırabildiği atmosfer. Eski oyun derken bunu anlatmaya çalışıyoruz zaten.Yani eski oyunlarda bu atmosfer var.Saçma sapan Serios Sam gibi oyunlar oynamaktansa , Final Fİght oynarım daha iyi
    Ve HL2 nin bu eski oyunlara dahil olacağınıda söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 23/6/2004 15:08:07 >
  • Mafia varsa onu tekrar oynayin ben oyle yaptim.
  • var ama bence bu oyunların da çoğu yeterince güzel ve hiç bir eski oyunu aramıyom
  • Mesela ben manhunt ı bitirdim sildim 2 gün sonra yükleyip gene bitirdim :)
  • ben sıkıldım manhunt dan duruyo pc de şuan arada bi yarım bölüm bakıyom
  • yok güzel o oyun aslında biraz vahşet ama olsun
  • bana vahşet az bile geldi be vahşet olmasa hiç oynamazdım
  • Eskiden oynuyorduk, çok zevk alıyorduk. Ama teknoloji ilerledikçe biz daha fazlasını istemeye başladık. Bunu tek açıklaması bu bence... Yok efendim farcry'ın yapay zekasıymış, pes3'ün zartıymış, Hedehödö'nün zurtuymuş. Hiç birini beğenmiyoruz çünkü daha iyisinin yapılacağını biliyoruz. Ama o zamanlar bunun farkında değildik, ve teknoloji bu kadar çabuk ilerlemiyordu. Önümüze konan herşeyden zevk alıyorduk. Düşünsenize, FIFA OYNUYORDUK.
  • quote:

Orjinal: musAKka

Eskiden oynuyorduk, çok zevk alıyorduk. Ama teknoloji ilerledikçe biz daha fazlasını istemeye başladık. Bunu tek açıklaması bu bence... Yok efendim farcry'ın yapay zekasıymış, pes3'ün zartıymış, Hedehödö'nün zurtuymuş. Hiç birini beğenmiyoruz çünkü daha iyisinin yapılacağını biliyoruz. Ama o zamanlar bunun farkında değildik, ve teknoloji bu kadar çabuk ilerlemiyordu. Önümüze konan herşeyden zevk alıyorduk. Düşünsenize, FIFA OYNUYORDUK.

allah senden razı olsun bi saattir benim anlatmaya çalıştığımı sen açıkladın sonun da be.eve eskiden sadece onlar vardı.Futbol deynice tek futbol oyunu fifaydı öküz gibi play station 1 de onu oynardım yada cafe elrdede sadece o vardı herkez onu oynardı.şimdi en iyileri çıktı yapılmaya başladı adam lar gerçek futbol gibi olan estetiği falan herşeyi hareketleri tekniği top oynamaları gerçek gibi olan pes yada winning eleven oyunlarını çıakrdı baktık süper hemen buna gheçtik ama daha iyisinin yapılabilceğini de biliyoz ama hala tabi fifa diye tutturan ileri zekalar var oda ayrı bir konu.

• sezon yeni açıldı
  • ?
  • Ya ben artık kaliteli strateji falan yok dedim... nerelere geldi konu. Bende zaten futbol, farcry falan sevmiyorum. Güzel bir atmosferi olan bir oyun yok.
  • vallaa zevke göre değişiyor seni sıkan oyunlar başkasını sabahlara kadar bilgisayar başında tutuyor bence bu konuda herkesin yorumu farklı olacağından fazla tartışmaya girilmemeli...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.