Şimdi Ara

güzel telefon aranıyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim tanıdığım birisi bana dedi ki benim s.e t610 + üzerine 20 - 30 ytl para ile güzel bir telefon bulurmusun bana düşünen varsa takaslık bana pm.

adam kameralı güzel resim çeken telefon arıyor...

t610 un herşeyi orjinal sorunsuz tertemiz açılmamış telefon...ayrıca sıfır gibidir aşınma yıpranması yoktur.

aradığı modeller ise samsung motorola nokıa modelleri ama kullanışı çok zor olmayan telefon istiyor adam 57 yaşında da...

hepinize iyi alışverişler...

resim temsilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_master -- 29 Ağustos 2007; 19:38:27 >

• RAZR V3 bulmaya çalış ikinci el gayet uygun fiyata var heryerde
  • saol da kardes bende de vardı 1 sene önce kullanamaz gibi me geliyor.kapaklı büyük olduğu için
  • ya abi ya ben onbaşı oldum niye görünmüyor er diye görünüyor...
  • Geçen birine 100 ytl ye 2610 aldık.Pil performansı ve kullanım kolaylığı hoşuma gitti açıkcası Ayrıca k700i lerde güzel fakat t610u çok bieye saymazlar bence
  • evet taş çatlasa 50 ye sayarlar ok saol un arkadaşlar
  • arkadaşına söyle dediği şartlarda güzel bir telefon yok bence..imkanı varsa para biriktirsin zaten fiyatlar düşüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2610 un pil i ortalama sull dolu olsun çok uğraşılmazsa 8 gün rahat gidiyor
  • 1112 ninde öyle ama iyi fotoğraf çeken bir telefon arıyorsan önerim d900i veya u700dür.Tabi bunlar ben telefonu uzun yıllar kullanırım öyle heray değiştirmem diyorsa/diyorsan.
  • kardes ne yaptınız ya ben almayacam arkadaş dediğim tanıdk uzaktan adam üç kuruşluk değil adam konuşmak için telefon arıyor gençler gibi değil o ona yeter adam 57 yaşında ama 5 kuruşluuk arkadaştan bin kat iyidir.para mühim değil önemli olan insanlık emekli yaşlı adam acıyın merhamet edin arkadaşlar telefonlarınızı ucuza da gitse verin adam cağız a
  • NOKİA N95
  • n95 mi?ona para mı yetişir
  • 57 yaşımda olsam N95 alacak param olsa mopet alırım doğaya atarım kendimi
    o yaştan sonra yemişim N nini 95 ini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViDeNoX -- 30 Ağustos 2007; 0:01:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.