Şimdi Ara

GÜzel telefon yok piyasada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa (2 yıldır) yeni bir telefon almak için araştırmalara başladım. Bir sürü yeni telefon çıktı, zor karar verecem derken piyasada hiç adam akıllı telefon olmadığını fark ettim. Hepsi boş...
    Basit
    MP3 Playerli
    Radyolu
    SD-Card slotlu
    bir telefon YOK.
    Sadece Motorola MPX 200 var. Ona da 1.200.000.000 değmez diyorum. SX-1 neden SD-Card kabul etmiyor??? Telefonda fotoğraf makinesi falan istemiyorum, neye yarar zaten optik zoom olmayan 1 MP'lik bir kamera??? Fotoğraf çekeceksem dijital makine ile çekerim.

• Evet SX 1 SD kart kullanmamakta.. Sadece MMC kullanmakta.. SX 1 SD disinda butun isteklerini karsilar ayrica bir cok da artisi var
  • N-gage al!
  • SE iks 1
  • 6600 alabilirsin.. Ben de 2 gün önce sipariş verdim bi 6600. Güzel telefondur
  • 6600 bence güzel değil...
  • sx1 and 6230
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slyt sanada söyliyeyim 6600 ile 6230 takası düşünüyorum varsa temiz bildiğin benim 6600 kız gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

slyt sanada söyliyeyim 6600 ile 6230 takası düşünüyorum varsa temiz bildiğin benim 6600 kız gibi.

dostum 6230 u olan var temiz galiba takas dusunebilir sormam gerek fark falan istionmu soyle bı sorim
  • ben 6230 piyasasını bilmiyorum ben fark veremem ama. 6600'ın üstüne alacak mıyım? olabilir. ama telfon kesinlikle temiz olmalı çünkü benim tel 0 gibi. özelden yazarsanız takasla ilgili şeyleri iyi olur hepsini takip edemiyorumda...
  • gercekten oyle ya. Canım 7610 istiyo, bi yandan 6600 ile nerdeyse aynı ozellikte, 6230 desem kucuk ekran falan filan en iyisi 3310
  • p910i
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyt

sx1 and 6230

evet katılıyorum...
  • **_DEv!L_** şaka yollu demişsin belki ama gerçektende benim de araştırmalarım (kısıtlı bütçemle) sonunda o paralara değecek bir cihaz bulamadım. Mp3+Radyo+Uzun giden batarya üçlemini hiçbir telefon sağlamıyor. Sonunda gidip bir 3310 ve 256 MB'lık bir Radyolu Mp3 player almanın mantıklı olduğuna karar verdim.
  • sx1 ihtıyaclarını karsılar ...
  • Eğer bütçen kısıtlıysa,
    Telefonda radyo, MP3 player MMC genişleme yuvası beklentilerin varsa,
    ikinci el Ngage yada NGage QD(ikinci elini zor bulursun) almanı tavsiye ederim.
    Eminim beklentilerini karşılayacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: ironic

**_DEv!L_** şaka yollu demişsin belki ama gerçektende benim de araştırmalarım (kısıtlı bütçemle) sonunda o paralara değecek bir cihaz bulamadım. Mp3+Radyo+Uzun giden batarya üçlemini hiçbir telefon sağlamıyor. Sonunda gidip bir 3310 ve 256 MB'lık bir Radyolu Mp3 player almanın mantıklı olduğuna karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 5 Ekim 2004, 18:00:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

6600 alabilirsin.. Ben de 2 gün önce sipariş verdim bi 6600. Güzel telefondur

hayırlı oolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

6600 bence güzel değil...

ya varrya yuh yani bi söylediğin bi söyledeğini tutmuyor

http://forum.donanimhaber.com/m_1152524/tm.htm

bi memnunum diyorsun bi kötü
  • İronic, sana katılmıyorum. Benim şu an MP3 Playerim var, fakat cepte hem telefon, hem de MP3 playeri taşımak işkence.
  • 6630 al bence ve ya 6260 Fm radyoyu boswert ya ben sırf radio için 8310 aldım boswer radyo işi dandik mp3 iyidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.