Şimdi Ara

güzel yurdumun güzel insanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili güzel yurdumun güzel insanları aege servırındasanız sizleride atlantis guildime beklerim amacımız kasrdeslik dostluk paylasım saygılı sevgi dolu neseli uzurlu birlikte olmak bazı türküm diye geçinen insan ziyanlarının pisliklerini temizlemek iste türk deyip dillerini ısırtmak imrenmeleri çünkü biz türkler özel bir ırkız bizlerle beraber olup guildimizde olmak isteyen arkadasları bekliyoruz onlion olmak isteyn tüm türk guildlerine kapımız açıktıp tüm türk guildlerine kardes gözüyle bakıyoruz biz dargı n kalmasını düsmanlık kalmasını sevmeyiz biz türk küz
    lütfen msn lerinizi ve tlfonlarınızı pm lerinizi bekliyorum

\\\ ///
    ( @ @ )
    ....o00o.(_).o00o....
    |^^^^^^^^^^^^\ ||\
    |_ + onyl4you + __| ||'""|""\___
    | ________________ l | |__|__|____| )
    (@!)!(@)"""""*""""""|(@) (@)****|(@) atlantis guild
    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
    guild msn:only4youfb@hotmail.com
    guild tlf:0282 26 136 63

• yuhhh be arkadasşım benim imzami calmış yuhhh beee

• yuhh ikinizede
  • ARKADASIM KARABASAN İZİNSİZ ALDIYIM KULLANDIYIM İÇİN ÇOK ÖZÜR
  • OLUM SİZ NE ZAMAN BARIŞCANIZ ARTIK BİBİRİNİZE DOSTÇA YAKLAŞIN
  • arkadaşlar birine pm nasıl atılır daha yeniyim oyunda
  • $isim mesaj
  • only4you59 ben lwl 10num alırsanız geliyim..
  • guilddimize sadece 35 + üyeler alınacaktır guild lvl 3 olma yolunda guildimizde ırkçılık din ayrımı yapmak yasaklardan birisidir

kardes üyeleri ve guildleri bekliyorum[sm=s18.gif

5 saat online olan terciyimizdir

\\\ ///
    ( @ @ )
    ....o00o.(_).o00o....atlantis guild baskanı only4you only4youfb@hotmail.com emahillerinizi pm lerinizi foruma cevaplarınızı bekliyorum herkeze bol exp ler arkadaslar
  • GUİLDİMİZDE ARGO KÜFÜRLÜ AKARETLİ ASALAYICI KONUSMALAR KESİNLİKLE YASAKTIR ÇÜNKÜ GUİD DİMİZDE SAYGI SEVGİ KARDESLİK PAYLASIM ÖNEMLİDİR YENİ GELECEK ÜYELERİN VE KARDES GUİLDLERİMİZİNDE UYACAYINA EMİNİZ UYMAYANLAR UYARILMADAN ATILIR ÇÜNKÜ BİZLER BU GÜZEL YURDUMUZUN GÜZEL İLLERİNDEN BULUSTURAN SİKLROAD ONLİNEYE DE TESEKKÜR EDERİZ AMAÇ KAYNASMAK DOSTLUK EDİNMEK BU GUİLDDE YAS ÖNEMLİ DEYİLDİR ÖNEMLİ PLANIN GUİLD DÜZENİNİN BOZULMAMASI DİN IRK AYRIMI YASAKTIR
    GELMEK İSTEYEN ARKADASLARI KAPIMIZ AÇIKTIR PM LERİNİ MSN EMAHİLLERİNİ BEKLİYORUZ ONLY4YOUFB@HOTMAİL.COM SAYGILARIMLA ATLANTİS GUİLD BASKANI ONLY4YOU

35+ TERCİYİMİZDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: only4you59

guilddimize sadece 35 + üyeler alınacaktır guild lvl 3 olma yolunda guildimizde ırkçılık din ayrımı yapmak yasaklardan birisidir

kardes üyeleri ve guildleri bekliyorum[sm=s18.gif

5 saat online olan terciyimizdir

\\\ ///
    ( @ @ )
    ....o00o.(_).o00o....atlantis guild baskanı only4you only4youfb@hotmail.com emahillerinizi pm lerinizi foruma cevaplarınızı bekliyorum herkeze bol exp ler arkadaslar

Emahiler Degil Emailleri olcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.