Şimdi Ara

Güzellik merkezinde 15 dakika süren kizsal iş ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım dedi bugün. Randevu ile gitti 15 dakika filan sürdü, az bişey sordum kızsal mesele diyince zorlamadim. Ne olabilir acaba bu ne yapıyorlar orda hiçbir fikrim yok. Burdan veya dmden olabilecek şeyleri söyleyebilir misiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cahil forumdaşınızı aydınlatın lütfen.

• Vajina agdasi

• Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Öyle bişey olduğunu yeni öğreniyorum yav. Onu başkasına nasıl yaptırıyorlar çok ilginç. Söylemediğine göre budur o zaman başka bir ihtimal var mı acaba? Bacak alma gelmişti niyeyse aklıma ama o bildiğim kadarıyla evde de yapılan bişey. Epilasyon desem 15 dakikada bitmez ve onun yaptıracağını pek sanmıyorum. Birde söyleyebilir yani bacak aldırmak için olduğunu.

• Bıyıklarını aldırmıştır belki.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Öyle olsa güzellik merkezine değil kuaföre gitmez mi? Birde bıyık aldırması çok normal bişey çekinip kızsal mesele denecek birşey değil yani.

• genital bölgesine ağda yaptırmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel ağda
  • anal temizlik
  • Lavman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Öyle bişey olduğunu yeni öğreniyorum yav. Onu başkasına nasıl yaptırıyorlar çok ilginç. Söylemediğine göre budur o zaman başka bir ihtimal var mı acaba? Bacak alma gelmişti niyeyse aklıma ama o bildiğim kadarıyla evde de yapılan bişey. Epilasyon desem 15 dakikada bitmez ve onun yaptıracağını pek sanmıyorum. Birde söyleyebilir yani bacak aldırmak için olduğunu.
    Kızların hepsinde lezbiyenlik var hocam asla utanmazlar got deliği bile alabilirler yani o da olabilir

• Öğrensen ne olacak ki hocam boşver

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Şuanlik cevaplar arasında en mantıklı gelen bu hocam teşekkürler. Bıyık olsa kuaföre gider ve rahatça söyler. Bacağı da söyleyebilir gibi geliyor ve niye orada yaptırsın birde 15 hatta 10 dakikada biter mi. Yalnız sizin dediğiniz her türlü mantıklı geldi.

• Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    Merak etmiştim hocam sadece çokta mühim değil tabiki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.