Şimdi Ara

gv75 serisisinin ekran kartı upgrade oluyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi gt 70 ve asus gv75 arasında kaldım karar vermem için son 2 günüm
    msi gt70 in ekran kartı gt 675mx olduğu için başta gönlüm ondan yanaydı ama asusun kasa kalitesi ve daha uzun ömürlü olduğunu söyleyen arkadaşlar birazcık fikrimi değiştirdi burda en önemli unsur

asus gv75'in ekran kartı değişiyor mu?

msi gt70'in ekran kartı değişiyor mu ?

bu sorularımı cevaplarsanız içim rahat sipariş verebileceğim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

http://biltek.info/yazi.php?yazi=47&baslangic=3

yani anlayamadım değiştirebilir miyim MXM-II slotu var mı yazmıyor aldığım sitede ya da ben bulamadım direk söyleseniz ?
  • hazenaalbaay H kullanıcısına yanıt
    Ben de bilmiyorum,sitelerinde de fazla ayrıntıya girmemişler,yabancı forumlara bakmak lazım.
  • gt 70 ile asus un test edildigi bir siteye baktım,kücük bir fark ile gt70 önde götürüyor.Asus ta ise artı olarak belirtebilecegim özellik 3D ekran ve notebook yanında 3d nvidia gözlük hediyesi ve cantası var.3d deneyimi bir baska oluyor.bu ve kasa kalitesi,sogutması v.b sebeplerden ötürü ben asusu öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

gt 70 ile asus un test edildigi bir siteye baktım,kücük bir fark ile gt70 önde götürüyor.Asus ta ise artı olarak belirtebilecegim özellik 3D ekran ve notebook yanında 3d nvidia gözlük hediyesi ve cantası var.3d deneyimi bir baska oluyor.bu ve kasa kalitesi,sogutması v.b sebeplerden ötürü ben asusu öneririm

hocam sorumun cevabı sizde var mıdır acaba ?

değişiyor mu ekran kartı ?
  • hazenaalbaay H kullanıcısına yanıt
    Msi gt serilerinde değişim olur ge60 ve 70 serisinde olmaz.Bahsettiğiniz asus modelinde de mxm slotu mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Eylül 2013; 0:48:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.