Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha uzun bir süre yokmu oyunun çıkması için ben öyle anladim. Daha nilfgard gelmedi kapalı betadan sonra açık beta ya gecilekmiş oda baya surer deniyor . Benim anladığım en az 6 ayı var gibi oyunun çıkmasının yanlış mı çıkarım yaptım acaba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigok kullanıcısına yanıt
    Açık beta mı olacakmış birde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Öyle duydum hocam ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • Scrapları tutun 3-4 güne Nilfgaard gelebilirmiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 21 Ocak 2017; 17:6:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Scrapları tutun 3-4 güne Nilfgaard gelebilirmiş sanırım.

İnşallah gelir. Sabrım tükeniyor çünkü bakalım spy kartları olacak mı. Hoş niffgard spy kartları ile meşhur

Gelmeme ihtimali de varda hype bizimkisi
  • Gwent resmi facebook sayfası profil resmini niffgardian olarak değiştirmiş. Heyecanlandım bir an 😁

• Hazır mısınız elleri görelim

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU]
  • Daha oyuna yeni başlayan adamlar bile şuan rahatlıkla ST ile rank kasabiliyor aslında yeni güncellemede factiondan çok şu imba no skill destesinin tamamen bitirilmesini bekliyorum ben.Şuan leaderboard zaten çorba olmuş durumda st yi alan direk rank 1 kasıyor bug gibi bişe var oyunda.
    Artık ilk 2 tieri zar zor yapıp çıkıyorum oyundan oynama isteği filan öldü,çok vasat derecede dengesiz desteler ST tamamen bozdu oyunun dengesini ve Geralt Aard kart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 23 Ocak 2017; 14:47:55 >
  • Merhaba bende yeni oyuncuyum, şu barrellardan çıkan seçmeli kartlari seçerken neye dikkat edip seçmeliyiz ?

Birde closed betadaki hesaplarimiz oyun acilinca direk olduğu gibi aktarilacak mi ?

• Beta bitince sıfırlanacak.Kart seçimi konusunda hangi deste ile oynuyorsanız o kartları seçin.Zaten genelde aynı değerde kartlari veriyor.

• arkadaşlar merhaba . ben de bu oyunu oynuyorum ve dayanamadım , küçük bir bilgilendirme yapmak için foruma üye oldum

betadan sonra sıfırlanacağı(wipe) konusu kesin değil.

cdp(yapımcı firma)dan bir görevlinin açıklaması aşağıdadır.
    Forums - CD PROJEKT RED
    [CDP RED UPDATE: FALSE ALARM, PLEASE READ] Beta wipe confirmed, only kegs bought with real money will be returned.
    http://forums.cdprojektred.com/forum/en/gwent/general-discussions-aa/6920700-cdp-red-update-false-alarm-please-read-beta-wipe-confirmed-only-kegs-bought-with-real-money-will-be-returned/page2

türkçe çevirisi

sürecin resetlenmesini biz de istemiyoruz.ve reset yaparsak da sadece zorunda kalırsak yaparız.eğer reset olursa para ile aldığınız kegler iade edilecektir.

yani sözün özü daha yapımcı firma bile bu kadar kesin konuşamıyor ve wipe'dan yana olmadıklarını belirtiyorken lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

iyi akşamlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milan8rapaic -- 23 Ocak 2017; 20:35:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: milan8rapaic

arkadaşlar merhaba . ben de bu oyunu oynuyorum ve dayanamadım , küçük bir bilgilendirme yapmak için foruma üye oldum

betadan sonra sıfırlanacağı(wipe) konusu kesin değil.

cdp(yapımcı firma)dan bir görevlinin açıklaması aşağıdadır.

http://forums.cdprojektred.com/forum/en/gwent/general-discussions-aa/6920700-cdp-red-update-false-alarm-please-read-beta-wipe-confirmed-only-kegs-bought-with-real-money-will-be-returned/page2

türkçe çevirisi

sürecin resetlenmesini biz de istemiyoruz.ve reset yaparsak da sadece zorunda kalırsak yaparız.eğer reset olursa para ile aldığınız kegler iade edilecektir.

yani sözün özü daha yapımcı firma bile bu kadar kesin konuşamıyor ve wipe'dan yana olmadıklarını belirtiyorken lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

iyi akşamlar .

Yani olmaması gerekir. Biz betacı olarak buglu buglu oynayalım sonra asıl sürümde millet kaymağından yesin oh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 24 Ocak 2017; 9:38:53 >

aynen hocam. zaten düşük ihtimal bile olsa , wipe olsa bile mutlaka çeşitli ödüller olur. scraps yada premium kartlar gibi . yoksa oyuncu kaybederler kötü bir wipe ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milan8rapaic -- 23 Ocak 2017; 21:11:44 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende milva hariç hiçbir Gold yok doğru düzgün silver bile yok ,ama neredeyse ciddi yatırım yaptığım Nr destesinden daha çok iş yapiyor

• Geliyor gönlümün efendisi
    GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU]

• Scrapları tutun az kaldı

• gigok kullanıcısına yanıt
    Hiç birini çıkaramadım ama güzel olur inşallah

• 30'unda nerf,buff dalgası ile ilgili şeyler açığa çıkacak.Onun dışında spy karları hava kartlarından etkilenmeyecek söylentileri var.
  • acik beta gelseydi oynardik bizde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.