Bildirim
GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (51. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
-
Hocam caranthir water hag(lacarate) combosu çok kullanışlı oluyor. Aynı işlev için Aard kullanılabilir diyeceğim ama aardda unit seçme şansı olmadığı için biraz daha condition yani koşul gerektiren bir kart. Gerekli koşul sağlanırsa tek lane e unit yığmak için caranthirden bile işlevsel olur ama işte kaç oyunda bir denk gelir o fırsat bilemem. Condition tipi kartlarla benim aram pek yok o yüzden grave a hag ı da almadım decke
Silverlardan birini çıkarıp jotunn ile de aard ın vereceği fayda sağlanabilir.
Veya Caranthir yerine caretaker alıp, bronzelardan birini çıkarıp griffin alıp farklı bir deckte yapılabilir. Hatta benim attığım deck e de archgriffin yerine griffin alınabilir akşam deneyeyim, discard skları iyice delirtirim
Bu arada yazmayı unutmuşum deckle ilgili daha doğrusu oyunla ilgili küçük ama çok önemli bir detay var. Ben de bunu bu deckle oynamaya başladıktan sonra öğrendim . Timerlı consume unitleri her zaman weather effect den önce çalışıyor. Yani mesela sizin lanenizde vran ve 2 yumurta var,Karşı taraf bu lane e frost attı ve yumurtanın biri direk gitti vranın timeri 1-e düştü. Turn tekrar size geldiğinde ikinci yumurta frosttan gitmiyor çünkü vranın timer i sıfır olduğu için önce yumurtayı consumeluyor frost sonra çalışıyor. Aynı şekilde mesela grave hag olan lane e frost attınız diyelim turn karşıya geçtiğinde timer sıfırlanıyor ve önce consume skilli çalışıyor yani frostla hag ı öldüremiyorsunuz. Bunu rank 20de bilmeyen çok insan var keza ben de dün öğrendim. Bunu iyi hesaplarsanız doğru zamanda pass çekip bi yumurta fazladan consume ederek +5 value kazanırsınız ve karşıya bir kart fazladan harcatırsınız.
Tüm timerlarda bu olmuyor mesela octivist'in 2 canı 1 time i varken fog atarsanız damage i atamadan gidiyor yani fog önce çalışıyor. Diğer timerlı kartları deneyip görmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 8 Ağustos 2017; 18:36:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Bane
The Gwentlemen's Invitational ilk hafta bracket'ı;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xWvMQn6L-Dohu39zcm_oqRcRH0PbPmaLZo2neFYwV-4/edit#gid=1309741276
The Gwentlemen Blue baya sağlam olmuş. Swim'den çok haz etmesem de kimsenin görmediği abuk subuk bi deck yapıp kavurur yine ortalığı şerefsiz
Fred zaten, petrify ve oceanmudla birlikte en sevdiğim oyunculardan biri
Vishra da iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 8 Ağustos 2017; 18:39:45 >
-
skellige için nasıl dizim yapıyorsunuz -
Yahu benim bu oyunda hiç arkadaşım yok, bir kişiyi bile bağlayamadım. :) DH'ın var mı bir grubu vesaire ya da ekliyor musunuz birbirinizi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackworms
Yahu benim bu oyunda hiç arkadaşım yok, bir kişiyi bile bağlayamadım. :) DH'ın var mı bir grubu vesaire ya da ekliyor musunuz birbirinizi?
Önceki sayfalarda arkadaşlar ID'lerini vermişlerdi arkalara bakarsanız bulabilirsiniz -
Konuya tekrar hoş geldin hocam, bu desteyi bende deneyim.Bu ara fazla Nilfgaard oynadım biraz farklılık lazımdı sağol paylaşım için -
Arkadaşlar sizce keg leri bir sonraki patch a bekletmek mi mantıklı yoksa sürekli açıp nerflenecek kartlardan refund almak mı daha mantıklı ?!? 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben önceden açıyordum, fakat bu hafta içi bir karar vererek açmamaya karar verdim. Zaten çoğu karta sahibim. 5'den fazla sağlam destem mevcut.
Dev Stream kesin yapılacak ve orada nerflenecek kartlar illa ki gösterilecek. Gösterilmese ve direkt güncelleme alsa bile (ki çok zor), Full Mill Value almak için 3 gününüz olacak, yani kartları spesifik olarak seçebilirsiniz kegleri geç açarsanız.
Ayrıca güncellemeden sonra açınca yeni kartları düşürme olasılığınız artacak ve dolayısıyla boşuna kartı yaratıp Scrap harcamamış olacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 11 Ağustos 2017; 10:52:21 >
Teşekkürler. :) Gün içinde eklemeye başlayıp yalnızlığımı gidereyim. :)
O zaman nerf olacak kartlar belirlendikten sonra açayım. Daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 11 Ağustos 2017; 12:55:24 > -
mehmetturk aramızda mı :) -
Bu nerflemek ne oluyor beyler bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ekelikaga
Bu nerflemek ne oluyor beyler bilen var mı?
Nerf=Kartın gücünün dengelenmek adına azaltılması olayı hocam.
CDPR sağolsun eğer bir kart nerflendiyse patchten sonra 3 günlüğüne o karta %100 refund veriyor. Yani 200 scrap a yapacağnız bir silver kart normalde 50 scrap a bozduruluyor. Eğer kart nerflenmişte direk 200 scrap e bozdurabiliyorsunuz.
Ben kart sayım az olduğu için keg biriktiremiyorum. Monster ve STden başka oynayabildiğim faction yok kartsızlıktanEğer yeterli desteniz varsa kegleri biriktirip patch geldiği zaman açarsanız nerflenen kartları seçip %100 scrap geri alarak bozdurabilirsiniz.
Bu arada üstteki paylaştığım monster destesinden 1 elemental earth 1 ekimmara atıp 2 tane Griffin aldım sanırım daha iyi oldu deck. Eğer karşıya Discard SK gelirse zaten maximum verimi veriyor iki kart. Eğer Discard gelmezse bile giant toad için iyi bir hedef oluyor. Zira deckte olgriedden başka toadla consumelanabilecek kart yoktu.
Bu gün bu yaptığım değişiklilere artı olarak caranthiri atıp caretaker denemeyi düşünüyorum. Deckte griffin olunca caretakerla elinizdeki tüm kartları 2 defa kullanmak imkanı oluyor teoride çok güzel olacak gibi
Caranthirin toplama özelliği olmadan deck çöp olabilir ama bilemiyorum deneyeceğiz göreceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 11 Ağustos 2017; 15:39:0 >
-
-
10 keg kırdirdım avallach ve ciri attı @ChelseaSmile teşekkürler
Yav arkadas bu kegler hep aynı kartı veriyor. Onlarda bronze gereksiz kartlar. Boşu boşuna keg harciyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls
Yav arkadas bu kegler hep aynı kartı veriyor. Onlarda bronze gereksiz kartlar. Boşu boşuna keg harciyorum.
Özellikle altın kart düşürmek çok zorlaştı ama olması gereken de buYoksa adamlar nasıl para kazanacak.
-
Hocam oyuna başlayalı daha 1 hafta olmadı biraz geç kaldım malesef başlamak için. Skellige axeman deck kuruyorum ama gold kartim hiç yok malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 14 Ağustos 2017; 17:44:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X