Bildirim
GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (52. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne kadardır oynuyorsunuz hocam baya birikmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen hemen hergün 3 kutu açacak kadar oynuyorum bazen daha fazla.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman ha bekle kardeş
-
Bulunduğumuz sezon 27 Ağustos'da bitecekmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: -Bane
Bulunduğumuz sezon 27 Ağustos'da bitecekmiş.
patch'de o zaman gelir kanımca. -
Olabilir, scraplari az daha elde tutmakta fayda var
Arkadaslar sezon bitince oduller felan verilcek sonra ligler sifirlancakmi
Yepyeni özellikler geliyor
-
Profil olayı baya güzel gözüküyor. -
ben yeni ladder sistemini merak ediyorum -
-
Uzun zamandır oynamıyordum bu aralar baya sardım. Epey ore vardı birikmiş. Arkadaş keg olayında çok cimrileşmiş cdrp. Bugün 12 tane keg açtım 1 tane bile gold düşmedi. Hep çerçöp kartlar. Eskiden 3/1 falan iyi kartlar denk gelirdi -
Bence ne kadar çok keg olursa, gold ihtimali daha azalıyor gibime geliyor
Hocam ben şöyle bir formül buldum şimdi biz metin2de demirci alnını kaşırken basarsak geçme ihtimali daha fazla oluyorya (olmuyor moruk) bende keg açarlenki trolun elini sallarken açtım 2 altın düştü ha bu arada yeni çar açtım update gelsin o çardaki herşeyi millicem güzel 1-2 deste yapıcam denemelik hem 10 level yapıp sezon odulunude alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repaer -- 21 Ağustos 2017; 18:57:13 >
Ya niye aynı deckle iki gün oynayınca sıkılıyorum. Yine yeni deck fantezim yüzünden düştük 3bininciliğe. Tam da sezon rewardlarını bugün öğrendim bir daha hayatta kasamam o kadar bilseydim o borderları filan ranked atmazdım
Monster oynamaktan inanılmaz sıkıldım ama dorf ve monster dışında başka kartları olan faction ım yok. Dorf hayatta oynamam mecbur kaldım monstera. Hatta oyuna ilk başladığımda salak gibi ng ve sk liderlerini milledim
Şu sezon bitsin artık 3k dan fazla spare 15 tane de keg biriktirdim açmıyorum ama dayanamayacağım artık
Kegler dolarla olduğu için çok pahalı keşke steam gibi ülkeye göre fiyat belirleseler, alamıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 21 Ağustos 2017; 22:27:34 >
-
iOS a ne zaman gelecek bu oyun? Mobile düştüğü anda siler süpürür. -
değişen liderlerle ilgili reddit linki:https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6v3sh7/sneakpeak_of_changed_leaders/
harald: her senin turunun başlangıcında rakipdeki en güçsüz düşmana 1 vuruyor ignorin armor
brouver: silver unit yada bronz dwarf oynuyoruz artık (şuan sadece silver unit oynuyoruz)
eredin: aynı ama güçü 4'e düştü
emhyr: ilk önce kart oynuyorsunuz sonra eline kartı alıyorsun olarak değişti (aynı kartı mı yoksa başka kartı da alabilyior muyuz bilmiyorum )
radovid: crevmen tagı eklendi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X