Şimdi Ara

GX70 vs GE70 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: Kallig

tartışmadan konuşalım dedim iyi ki. 3200 Lira civarında daha iyisi varsa söyleyin ona da bakalım, fanboy davasına dönüştürmeyin olayı.

böyle ergenler varken o dediğin zor

Solicek lafim yok demeyipte ergen muhabbetlerine baslayanlar gibisi yok valla hic altta kalma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tartışmadan konuşalım dedim iyi ki. 3200 Lira civarında daha iyisi varsa söyleyin ona da bakalım, fanboy davasına dönüştürmeyin olayı.

Valla alma sansin varsa yurtdisindan amazonda i7 li 770m kartli pc 1400 dolar.yoksa monstera da bi bak derim ama on siparisle falan alma git dukkanlarina varsa mallari elden al cok bekletirler yoksa.

• Tartışacaksanız gelmeyin konuya...
  • gx 70 in performansını ilk başlarda ge 70 le kıyaslıyorlardı baktılar papaz pilav yemiyor :), şimdi 770m lik modellerle kıyaslamaya çalışıyorlar. o da olmaz yarın daha yüksek modelle kıyaslarlar. bu böyle gider. anlayacağın sen bu darboğazcılara fazla kulak asma. şuan Türkiye hudutları dahilinden en uygun ve mantıklı fiyata alabileceğin oyun bilgisayarı bu bilgisayar. işlemcisi 2 yıl önce çıkan sandy bridge i7 ayarında, yani 3-4 sene seni rahat götürür. biri 20 dolarlık işlemci demiş. bir amd mühendisini getirip o 20 dolarlık yorumu okutmayı çok isterdim. malum arada gülmeye de ihtiyacımız oluyor. kendin araştır aradaki farkları gör tercihini on göre yap. notebookcheck bile %60 dan %80 a çıkarmış tavsiyesini, darboğazcıların da pes etmesi yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barca34 -- 16 Ağustos 2013; 2:16:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barca34

gx 70 in performansını ilk başlarda ge 70 le kıyaslıyorlardı baktılar papaz pilav yemiyor :), şimdi 770m lik modellerle kıyaslamaya çalışıyorlar. o da olmaz yarın daha yüksek modelle kıyaslarlar. bu böyle gider. anlayacağın sen bu darboğazcılara fazla kulak asma. şuan Türkiye hudutları dahilinden en uygun ve mantıklı fiyata alabileceğin oyun bilgisayarı bu bilgisayar. işlemcisi 2 yıl önce çıkan sandy bridge i7 ayarında, yani 3-4 sene seni rahat götürür. biri 20 dolarlık işlemci demiş. bir amd mühendisini getirip o 20 dolarlık yorumu okutmayı çok isterdim. malum arada gülmeye de ihtiyacımız oluyor. kendin araştır aradaki farkları gör tercihini on göre yap. notebookcheck bile %60 dan %80 a çıkarmış tavsiyesini, darboğazcıların da pes etmesi yakındır.

1400 dolari tl ye cevirip gx 70 lnin fiyatıyla kiyaslayayip mantigi kurabilirdi ama baliklama dalma geregi duydu.ben bu islemcinin seviyesininde linkini 50 kere link olarak verdim anlayan anladi anlamayan laf atma derdine girdi gozuken.

• evet amazon ormanlarından 1400 dolara 770m pc satışlar devam ediyor. üstelik vergisini ayı emmi, kargosunu da şempanze amca ödüyor kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barca34 -- 16 Ağustos 2013; 2:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfa54

Millet ne kadar merakli 20 dolarlık islemcisi olan pcye 3000tl vermeye oyunda bari ustun olsa ondada vasat.

Ona bakarsan ekran kartı da 900$

Oyun ağırlıklı kullanılacaksa her türlü GX70 alınır. Soğutması bile yeter.
  • intelin kazığını yemekten gözler kör olmuş etraflarını göremiyorlar, o listelerle avunmaya devam edin yapacak bir şey yok.
  • quote:

evet amazon ormanlarından 1400 dolara 770m pc satışlar devam ediyor. üstelik vergisini ayı emmi, kargosunu da şempanze amca ödüyor kaçırmayın.

türkçe klavye ile garantiyi de leylekler getiriyormuş hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: didymos

quote:

evet amazon ormanlarından 1400 dolara 770m pc satışlar devam ediyor. üstelik vergisini ayı emmi, kargosunu da şempanze amca ödüyor kaçırmayın.

türkçe klavye ile garantiyi de leylekler getiriyormuş hocam.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

Millet ne kadar merakli 20 dolarlık islemcisi olan pcye 3000tl vermeye oyunda bari ustun olsa ondada vasat.

notebookreview sitesinden okudugum kadarıyla ati 8970m 550$, 780m 800$ diye okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

notebookreview sitesinden okudugum kadarıyla ati 8970m 550$, 780m 800$ diye okumuştum

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=8970m&_sop=15

Top-rated seller'a bakarsanız göreceksiniz.

• upgrademonkey güvenilir bir ingiliz firmasıdır. normal fiyatının üstünde (vergileri de dahil ettikleri için) satış yapıyorlar. zamanında mxm ekran kartlarını epey araştırmıştım oradan biliyorum :)
  • quote:

Başlık yeterince açık.

İkisinden birini almayı düşünüyorum, oyun ağırlıklı kullanacağım laptopu. Render a en yakın işim altyazı gömmek olur.
    Lütfen tartışmadan, sakin sakin konuşalım.

GX70:http://www.pcdepo.com/msi-gx70-3be-042tr-notebook-urun10528.html

GE70:http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-2oe-049xtr-notebook-urun10247.html

GX70' in yanında 300 küsür liralık bundle da var. Ama işlemcisi sıkıntılı diyorlar. Ekran kartı da sanırım piyasadaki en iyisi.
    GE70' in Raid teknolojisi ve son nesil bir işlemcisi var.

yok hacı işlemci de sorun yaşamazsın bence performans olarak ekran akrtı performansını verir bence 049 serisinde

• Amd fanlik zor is harbiden su yazilara bak kargoymus turkce klavyeymis beyin nasil amd ye kazandirabilirim diye calistigi icin tek yonlu dusunebiliyor size daha bir sey anlatmaya gerek yok fanboylugunuzda basarilar belki amd işe alir sizi

• quote:

Amd fanlik zor is harbiden su yazilara bak kargoymus turkce klavyeymis beyin nasil amd ye kazandirabilirim diye calistigi icin tek yonlu dusunebiliyor size daha bir sey anlatmaya gerek yok fanboylugunuzda basarilar belki amd işe alir sizi

ne fanboylugu arkadaşım ?
    bende aynısını senin intele kazandırıyorsun desem olurmu ?
    sana tek birşey soracam Gx70 kullandınmı ? ve suan kullandıgın notebookuda merak ediyorum bu kadar kotülediğinize yok darbogaz falan dediğinize göre amd ile aranızda büyük bir dava falan var galiba ?
  • quote:

gx 70 in performansını ilk başlarda ge 70 le kıyaslıyorlardı baktılar papaz pilav yemiyor :), şimdi 770m lik modellerle kıyaslamaya çalışıyorlar. o da olmaz yarın daha yüksek modelle kıyaslarlar. bu böyle gider. anlayacağın sen bu darboğazcılara fazla kulak asma. şuan Türkiye hudutları dahilinden en uygun ve mantıklı fiyata alabileceğin oyun bilgisayarı bu bilgisayar. işlemcisi 2 yıl önce çıkan sandy bridge i7 ayarında, yani 3-4 sene seni rahat götürür. biri 20 dolarlık işlemci demiş. bir amd mühendisini getirip o 20 dolarlık yorumu okutmayı çok isterdim. malum arada gülmeye de ihtiyacımız oluyor. kendin araştır aradaki farkları gör tercihini on göre yap. notebookcheck bile %60 dan %80 a çıkarmış tavsiyesini, darboğazcıların da pes etmesi yakındır.

"işlemcisi 2 yıl önce çıkan sandy bridge i7 ayarında" Buna kaynak gösterebilir misiniz? Yoksa bu bilgiyi sana leylekler mi getirdi?

http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A10-5750M-Notebook-Processor.92882.0.html bu linkte 3. paragrafı okursanız a10-5750m ' in sandy bridge i3 ayarında olduğunu görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Amd fanlik zor is harbiden su yazilara bak kargoymus turkce klavyeymis beyin nasil amd ye kazandirabilirim diye calistigi icin tek yonlu dusunebiliyor size daha bir sey anlatmaya gerek yok fanboylugunuzda basarilar belki amd işe alir sizi

ne fanboylugu arkadaşım ?
    bende aynısını senin intele kazandırıyorsun desem olurmu ?
    sana tek birşey soracam Gx70 kullandınmı ? ve suan kullandıgın notebookuda merak ediyorum bu kadar kotülediğinize yok darbogaz falan dediğinize göre amd ile aranızda büyük bir dava falan var galiba ?

Ben bi esya alirken hele laptop gibi bir elektronik esya gider yerli yabanci forumlari benchmark sitelerini arastiririm son 3 aydirda yeni pc alacagim icin nasil birsey alsam en uygun fiyata istedigim performansi alir diyede bakiyorum bu siteler bu forumlar bu benchmarklar bunun icin var 15 yil oncesinde yasamiyoruz bir pcnin performansini ogrenmek icin eline alip denemeye gerek yok ben bu forumda linkte verdim videoda verdim nfs deki darbogazi gosterdim videosuyla acip bakma geregi duydun mu islemci ekran kartinin % 40 ini kullanabiliyordu altta pcnin sahibinin yorumlarini okursanda ayar dusursemde fps artisi olmuyor diyordu.biride yazmis tomb raiderda 30fps aliyor diye ben msi in o videosunu gordum burdan izlerken bile oyunun 25fpslerde gezindigini anlayabiliorum. Sunuda soliyim fps derdim yok 20fps de olsun ultra olsun diyen gitsin alsin mediocore oyuncuyu 30 anca tatmin eder hardcore da en asagi 45 ister.ben hem bu degerlerle oyun oynayip hemde gunluk kullanimda fazlasiyla hissedebilecegim kadar acik ara farkada katlanmam acikcasi millet % 10 fark icin yeni islemci aliyor bu donemde bizimkiler % 25 performansinda islemciye razi.

• quote:

Orijinalden alıntı: strategen

quote:

"işlemcisi 2 yıl önce çıkan sandy bridge i7 ayarında" Buna kaynak gösterebilir misiniz? Yoksa bu bilgiyi sana leylekler mi getirdi?

http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A10-5750M-Notebook-Processor.92882.0.html bu linkte 3. paragrafı okursanız a10-5750m ' in sandy bridge i3 ayarında olduğunu görebilirsiniz.

notebookcheckin kabaca aynı ayarda dediği işlemci ile karşılaştırması burda:

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-2330M-vs-AMD-A10-5750M al karşılaştır bakalım aynı mı.

bende dediğim kabaca i7 ayarında;

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-2630QM-vs-AMD-A10-5750M

bu kabaca işlerini, rakamlara körü körüne bağlılığı işlerini bırakın, kullanım ihtiyacına uygun mu değil mi onları araştırın leylek kardeşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barca34 -- 16 Ağustos 2013; 11:52:56 >

• Gx 70 fazla kaba bilgisayar aldıktan sonra taşaıması baya zor olur eğer evde kullancağım diyosan masaüstülere yönelebilirsin ama yinde evde kulalnıcama ama arada dışarı çıkarabilirim arkadaşlarla buluşunca falan diyosan alınabilir Gx70 tamamen oyun bilgisayarı ilerde işlemciye dayalı işler yapmaya kalkarsan sıkıntı yaşabilirsin. Ge70 te gx70 ten pek aşağı kalır bi bilgisayar değil hatta tüm özelliklere bakarsan daha dengeli bi bilgisayar olduğunu görürüsün ama tercih sana kalmış kendi ihtiyaçlarını sorgula ona göre seçim yap derim ben ikiside seni üzmeyecek bilgisayarlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.