Şimdi Ara

Gygabyte GA-EP35C-DS3R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Gygabyte'ın GA-EP35C-DS3R anakartını almayı düşünüyorum.Bu anakart ddr2 ddr3 dual channel destekliyor ama anlamadığım bu anakarta illaki dual chanel ddr2 mi alıp takmam gerekiyo yoksa tek tek alıp takabilirmiyim(2+2+2+2 gb şeklinde)

Ayrıca boş kalan slotlara sonlandırıcı takmam gerekiyomu?

• Bakınız---->Teknik Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leadri -- 25 Mayıs 2008; 23:23:50 >
  • 2 Si DDR3 Slotu 2 Si DDR2 ... DDR3'e DDR2 Takamazsın Haliyle 4 ünü birden malesef kullanamazsın. MHZ farkı var arada.
  • benim bildiğim bu anakart 8gb a kadar ddr2 destekliyo ve 4 tane slot kısmı var ddr3 ise 2 boş slot kısmı var ve 4 gb a kadar destekliyo buda her yuvaya 2gblik ram takılır anlamına geliyo

benim sorum sadece bu anakarta dualchannel ddr ram dışında tek ram takıp takamıcamı öğrenmekti yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaki

Ben Gygabyte'ın GA-EP35C-DS3R anakartını almayı düşünüyorum.Bu anakart ddr2 ddr3 dual channel destekliyor ama anlamadığım bu anakarta illaki dual chanel ddr2 mi alıp takmam gerekiyo yoksa tek tek alıp takabilirmiyim(2+2+2+2 gb şeklinde)

evet kesinlikle katılıyorum resto druidin ciddi bir nerfe ihtiyacı var hele rogueları hic sorma ayrıyetten shamana kesinlikle bir pvp buff istiyorum (bknz: wow bölümü)
  • quote:

Ben Gygabyte'ın GA-EP35C-DS3R anakartını almayı düşünüyorum.Bu anakart ddr2 ddr3 dual channel destekliyor ama anlamadığım bu anakarta illaki dual chanel ddr2 mi alıp takmam gerekiyo yoksa tek tek alıp takabilirmiyim(2+2+2+2 gb şeklinde)

• quote:

patch mi geldi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GA-MA785GT-UD3H ? -MA790x-ds4?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumun girişinde anakart bölümü var oraya yazarsan daha net bilgiler gelir. fazla para yemek istemiyorsan veritech 800Mhz lerden öneririm 2GB si 33 dolar civarında. Bu arada kartının versiyonu rev 2.1 ise güzelde Overlock edebiliyorsun.
  • @moffaka fps 500 den sonra locked malesef.
  • doğru ama wow a yarısı yeter:) wow foruma açtığına göre başka derdi yok.:)
  • Live'a girmeyin bu akşam hepimiz banlanacaz xbox live'dan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

forumun girişinde anakart bölümü var oraya yazarsan daha net bilgiler gelir. fazla para yemek istemiyorsan veritech 800Mhz lerden öneririm 2GB si 33 dolar civarında. Bu arada kartının versiyonu rev 2.1 ise güzelde Overlock edebiliyorsun.

oki teşekkürler
  • alakaya maydonoz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.