Şimdi Ara

Gyzem yardım konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.843
Cevap
4
Favori
153.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lasts0ul

mert hocam o sana çıkan ayetin cevabı herkeze aynı çıkmıyor

Dostum resmi koydum , eğer bana çıkan ayet başkasına da çıktıysa cevabı beş bindir

İyi geceler dilerim herkslere ..
  • bu arada mp3 lü sorularda

g1 çıkarsa cevabı = 8412
    g6 çıkarsa cevabı = 1482

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 9 Kasım 2008; 23:54:05 >
  • Refet bey'in Amerikan mandasını savunan meclis konuşması'nı nerden bulabilrim?
    Google'a baktım fakat yok.
  • şu nokta doldurmayımı diyosun

eger oysa buraya yazarmısın
  • g3 ün cevabı nedir acaba?
  • Herhalde bir Amerikan kefilliğini kabul etmek zorundayız. Yirminci yüzyılda, beş yüz milyon.......borcu, harap bir memleketi,
    .......verimli olmayan bir toprağı ve ..... on onbeş milyon lira geliri olan bir millet için, bir dış dayanak olmaksızın yaşamak imkânı olamaz.

(Refet bey'in Amerikan mandasını savunan meclis konuşmasından)

Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak ....... istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir. Ne kadar zengin ve bolluk içinde olursa olsun, istiklâlden yoksun bir millet, ....... insanlık dünyası karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık görülemez.

Yabancı bir devletin koruyup kollayıcılığını kabul etmek, insanlık vasıflarından yoksunluğu, güçsüzlük ve miskinliği itiraftan başka bir şey değildir.
    .......de bu seviyesizliğe düşmemiş olanların, .......başlarına bir yabancı efendi getirmelerine asla ihtimal verilemez. Halbuki, Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun .......iyidir!
    O halde, ya istiklâl ya ölüm!

anahtar kelimeler: tarih, cumhuriyet tarihi, kurtuluş savaşı, Atatürk, refet bey, meclis, Türkiye Cumhuriyeti

• gyzem araçlardan programı indir hızı arttır dinle herşeyi devletten bekleme =)
  • 1271'de dogdu. sonradan mahmut adini aldi. 1295'de tahta cikti. puta tapmayi kaldirmis emir nevruz'u once odullendirmis sonra oldurtmustur. babasi argun tarafindan budist yetistirilmesine ragmen muslumanligi kabul eden ilk ilhanli hukumdaridir.???
    KİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasts0ul

gyzem araçlardan programı indir hızı arttır dinle herşeyi devletten bekleme =)

onu kullanınca ???????????'den başka birşey çıkmıyor
  • Aynisini bende bulamamiştim, google sağolsun 8 bölümündeyim.

“Her halde bir Amerikan kefilliğini kabul etmek zorundayız. Yirminci Yüzyılda, beşyüz milyon lira borcu, harap bir memleketi, pek verimli olmayan bir toprağı ve ancak onbeş milyon lira geliri olan bir millet için, bir dış dayanak olmaksızın yaşamak imkânı olamaz. ”

Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir. Ne kadar zengin ve bolluk içinde olursa olsun, bağımsızlıktan yoksun bir millet, medenî insanlık dünyası karşısında uşak olmak konumundan yüksek bir davranışa lâyık görülemez.

Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir. Ne kadar zengin ve bolluk içinde olursa olsun, istiklâlden yoksun bir millet, medenî insanlık dünyası karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık görülemez.

Yabancı bir devletin koruyup kollayıcılığını kabul etmek, insanlık vasıflarından yoksunluğu, güçsüzlük ve miskinliği itiraftan başka bir şey değildir. Gerçekten de bu seviyesizliğe düşmemiş olanların, isteyerek başlarına bir yabancı efendi getirmelerine asla ihtimal verilemez.

Halbuki, Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!...

O halde, ya istiklâl ya ölüm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JDCorpez -- 10 Kasım 2008; 0:11:39 >

• 1) lira
    2) pek
    3) ancak
    4) tam
    5) medeni
    6) gerçekten
    7) isteyerek
    8) daha
  • @firatdo
    @lasts0ul
    çok teşekkürler.
  • @Qcu görevimiz
    @egomanyak : Gazan Han
  • 13 bölümde kaldim;

büyük üstad yüz numaralı sn sayfayı açtı. En so satırı dkkatle inceleren, stediği şeyin orda olduğuu gördü.
    sevnmesine fırsat kalmada, endini bir and dışada buldu. tüm yaşananlar n baştan başlamış, anki br döngünün ortasında kalmıştı.

üstad kaç yaşındaydı?
  • o resim ne
  • büyük üstad yüz numaralı son sayfayı açtı. En son satırı dikkatle incelerken, istediği şeyin orda olduğunu gördü.
    sevinmesine fırsat kalmadan, kendini bir anda dışarda buldu. tüm yaşananlar en baştan başlamış, sanki bir döngünün ortasında kalmıştı.

üstad kaç yaşındaydı?

onikininkaresi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 10 Kasım 2008; 0:28:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firatdo

13 bölümde kaldim;

büyük üstad yüz numaralı sn sayfayı açtı. En so satırı dkkatle inceleren, stediği şeyin orda olduğuu gördü.
    sevnmesine fırsat kalmada, endini bir and dışada buldu. tüm yaşananlar n baştan başlamış, anki br döngünün ortasında kalmıştı.

üstad kaç yaşındaydı?

buldum, bulamaayan arkadaşlar için; eksik olan yazılari tamamlayarak şöyle yaziyor;
    on ikinin karesi yani cevap 144 oluyor :)
  • lasts0ul ; sagolsun ya benden önce hızlı davranmişsin.
  • hiyeroglif olmuyor
  • ee bitirdik oyunu heralde ama bende 13 ün küpünü sormuştu o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.