Şimdi Ara

Gyzem yardım konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
4
Favori
153.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiyeroglif için gyzemcinin sayfasında araçlara gir gerekli dosyayı indir C:/windows/fonts a at
    metin belgesinde 0 - 9 dahil rakamları yaz (sıralı biçimde)biçimden yazı fontunu degiştir ;)(metin belgesi olmak zorunda digerlerini kabul etmiyo niyeyse :S)
  • ya metin belgesinde bulamamıştık zaten de bulduk sonunda
  • ya Türk kelimesi ilk neredene geçiyor

göktürk abideleri orhun kitabelri vs vs birçok varyasyon olabilir. yoksa başka birşey mi
  • cevap "orhunlar" yada"orhun" yada "orhun kitabeleri" "yada orhun yazıtları"
  • ben yatıyorum sorularınızı yarın cevaplarım
  • orhunmuş onu zaten bulduk da asıl bomba soru

Gyzem yardım konusu
  • 15 e geldim eşşek kadar bi labirent çıktı bu saatte uğraşabileceğimi sanmıyorum yarın devam ederim artık.

ayrıca arkadaşlar burdakilere sorup yaptığınız zaman nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum oyundan.kendiniz çözün biraz armut piş ağzıma düşe çok alışmışsınız walla.
  • Günaydın herkse ..
  • yaw g8 de ki o resimde napıcz bi çözemedim.
  • günaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radionomy -- 10 Kasım 2008; 9:01:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Günaydın herkse ..

Günaydın.
  • G8
    mp3 de

bazı sesler insana ihtiyacı olan şeyi fısıldarlar.

bunun cevabı ney yaa indirdim mp3 ü bir b*k söylemiyor anca kükrüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

G8
    mp3 de

Sitedeki ses progremını kaydet, wav'a çevir, donatılar>eğlence>ses kaydedicisinden sesi ters çevir bir hızını da iki sefer artır. 5812 diyor ama kabul etmiyor gyzem!
  • altı trilyon sekiz yüz otuz milyar altı yüz iki milyon sekiz yüz yirmi sekiz bin dört yüz seksen dört
    sekiz trilyon üç yüz seksen üç milyar atmış milyon dokuz yüz elli yedi bin sekiz yüz yetmiş dört
    beş trilyon sekiz yüz otuz dört milyar üç yüz altı milyon otuz yedi bin sekiz yüz yetmiş altı
    altı trilyon yüz elli yedi milyar yedi yüz otuz milyon altı yüz dört bin dokuz yüz atmış beş
    sekiz trilyon dokuz yüz otuz iki milyar sekiz yüz atmış üç milyon atmış bin dokuz yüz seksen iki
    yedi trilyon altı yüz seksen bir milyar iki yüz yetmiş dört milyon üç yüz altı bin elli dokuz
  • g8de anahtar sözcüklerde audacity yazıyor, baktım internetten ses düzenleme programıymış onu indirip biraz üzerinde oynayıp bulmayı deniyecem

• beyler hanımlar bu ne suresi yada anlamı ne bulabilirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak3795 -- 10 Kasım 2008; 17:53:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

G8
    mp3 de

Sitedeki ses progremını kaydet, wav'a çevir, donatılar>eğlence>ses kaydedicisinden sesi ters çevir bir hızını da iki sefer artır. 5812 diyor ama kabul etmiyor gyzem!

cevap 2328

• quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

g8de anahtar sözcüklerde audacity yazıyor, baktım internetten ses düzenleme programıymış onu indirip biraz üzerinde oynayıp bulmayı deniyecem

aklımı seveyim buldum cevabı
  • 5812 ama cevabı kabul etmiyor, çıldıracam dostum yaw!
  • cevap bende farklıymıs 1017

edit : buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unlimitêd -- 10 Kasım 2008; 18:14:21 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.