Şimdi Ara

Gyzem yardım konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
4
Favori
153.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa 8 deki o resimde ne olacak ya söyleyin nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLiTaNT -- 10 Kasım 2008; 18:27:05 >
  • altı trilyon üç yüz seksen iki milyar beş yüz otuz üç milyon seksen dört bin dokuz yüz elli bir
    bir trilyon altı yüz doksan yedi milyar beş yüz otuz üç milyon seksen dokuz bin beş yüz kırk beş
    dört trilyon üç yüz on bir milyar sekiz yüz otuz üç milyon seksen üç bin dört yüz elli dokuz
    üç trilyon beş yüz atmış yedi milyar iki yüz otuz üç milyon seksen dokuz bin altı yüz kırk dört
    bir trilyon dört yüz doksan bir milyar dört yüz otuz üç milyon seksen altı bin dokuz yüz yirmi bir
    sekiz trilyon altı yüz kırk dört milyar dokuz yüz otuz üç milyon seksen yedi bin beş yüz on altı

bu ne yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: MiLiTaNT

Ya şunu söyleyin allah aşkına ya
     Gyzem yardım konusu

bak gyzemci sayfasına git ordan araclar var ordan gir xnview indir resmin ayarlarıyla oyna parlaklık kontrast fln parlaklıkla kontrast sonuna kadar getir zaten sifre ortaya cıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

http://www.gyzem.com/gyzem_ud4gen.php?val=ODJERFRGWDk=

bak gyzemci sayfasına git ordan araclar var ordan gir xnview indir resmin ayarlarıyla oyna parlaklık kontrast fln parlaklıkla kontrast sonuna kadar getir zaten sifre ortaya cıkıyor.

Şifre 55099 olması gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

http://www.gyzem.com/gyzem_ud4gen.php?val=ODJERFRGWDk=

Şifre 55099 olması gerekiyor.

hayır her türünki farklı.. savascı mistik vb..

benim soruma yardım edecek olan var mı yada ipucu

• Süper ya bölümlerin başlangıcına Phoenix Wright ın en sevdiim müziğini koymuşlar :) veya her bölüm değilse de 2. bölümde öyle
  • MP3 Bölümünü hallettim benim ilk indirdiğimde 5812 diyordu, bir daha indirdim 2816 dedi ohh rahatladım lann
  • 9. bölümde resmi xnwiev ile açtım açmasınada şimdi ne etcem
    en iyisi ben direk resim koyim

Gyzem yardım konusu

Gyzem yardım konusu

bu arada soruların türle falan bi alakası yok sanırım ip ile ilgili bişey mesela dün 7. bölümde çıkan toplama işlemi bugünküylee farklıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Kasım 2008; 18:51:03 >

• ben geldim

soruları alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

9. bölümde resmi xnwiev ile açtım açmasınada şimdi ne etcem
    en iyisi ben direk resim koyim

Gyzem yardım konusu

Gyzem yardım konusu

bu arada soruların türle falan bi alakası yok sanırım ip ile ilgili bişey mesela dün 7. bölümde çıkan toplama işlemi bugünküylee farklıydı

madem çok ısrar ediyorsun, al sana soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Kasım 2008; 19:02:26 >

• iki trilyon üç yüz otuz milyar sekiz yüz kırk bir milyon sekiz yüz doksan altı bin altı yüz otuz beş
    üç trilyon altı yüz otuz üç milyar seksen sekiz milyon dört yüz yirmi yedi bin yüz otuz üç
    üç trilyon üç yüz atmış üç milyar üç yüz sekiz milyon yüz seksen beş bin sekiz yüz kırk iki
    bir trilyon dokuz yüz seksen yedi milyar üç yüz otuz milyon sekiz yüz on iki bin yedi yüz doksan iki
    üç trilyon beş yüz elli yedi milyar sekiz yüz otuz üç milyon seksen bir bin beş yüz yirmi üç
    iki trilyon üç yüz elli dört milyar beş yüz yetmiş üç milyon üç yüz sekiz bin yüz elli altı

helpppp

• bir trilyon yedi yüz otuz milyar üç yüz dört milyon dört yüz seksen üç bin yüz yirmi dokuz
    bir trilyon iki yüz otuz üç milyar otuz milyon yedi yüz otuz yedi bin iki yüz yetmiş bir
    yedi trilyon sekiz yüz seksen yedi milyar üç yüz üç milyon otuz üç bin dokuz yüz elli sekiz
    dokuz trilyon beş yüz on dokuz milyar beş yüz otuz milyon üç yüz yedi bin dört yüz seksen altı
    yedi trilyon sekiz yüz yetmiş altı milyar sekiz yüz doksan üç milyon otuz bin dokuz yüz atmış üç
    yedi trilyon sekiz yüz doksan yedi milyar altı yüz yetmiş altı milyon üç yüz üç bin otuz dokuz

bu sayıları toplicakmıyız hepsini?
  • Geldimm napıyorsunuz bakalım
  • @dead gyzem araçlarda bişi indirmen gerek
    @sagopa

2330841896135
    3633088427133

çıkmıyo senin soruda hata var

çık gir yap
  • tom cruise
    tim robbins

tom hanks
    catherine zeta-jones

jeff goldblum
    julianne moore
  • qcu toplama diil ortak noktaları var orayı sayıya çevirip cevabı bulucaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasts0ul

@dead gyzem araçlarda bişi indirmen gerek
    @sagopa

2330841896135
    3633088427133

çıkmıyo senin soruda hata var

çık gir yap

orda da dediğim gibi xnview ile resmi açtımda hangi efektleri uygiliyacağımı bulamadım
  • 2 kere %100 hız arttırdım , 2328 diyor fakat kabul etmiyor site ..
  • @hashus1099 cevap : Steven Spielberg ;)
    @dead yakınlaşcaksın fotoya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 10 Kasım 2008; 19:15:44 >
  • Ahaha adi herifler mp3'ü değiştirmiş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.