Şimdi Ara

h (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi hayirli olsun arkadaslar. :) Osmaniye gelisen bir sehir, sizlerin katkilari cok buyuk olacaktir. Ogrenci bir sehir icin candir. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler yurt işi ne oldu ? ben yedekteyim 311 sizlerin nasıl durumlar
  • bende yedek 374
  • Ünv. öğrencilerinin açtığı sayfa sohbet ediyoruz yardımlaşıyoruz buyrun :)
    http://www.facebook.com/osmaniye.fakulte
  • osmaniyede yaşayan ve OKÜ'de ingilizce okutmanlık için uğraşan birisi olarak yazayım.

Evet osmaniye genel olarak sıkıcı bir yer . Yeni açılan alış veriş merkezinde sinema ve bowling tek eğlenceniz olabilir. Yaşam çok çok ucuzdur. Üniversite'nin altyapısı yeni olmasına karşın oldukça iyi denilebilir. Rektör Çukurova Üniversitesi makine mühendisliği bölüm başkanı idi...

NOT: Osmaniye Tansu Çiller ile il oldu... Devlet Bahçeli değil...Pkk olayları büyük çaplı ve şehri etkilen olaylar değil...

Ayrıca üniversiteye kayıt olan herkese belediye yer fıstığı ve flash disk hediye veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 6 Eylül 2012; 9:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

osmaniyede yaşayan ve OKÜ'de ingilizce okutmanlık için uğraşan birisi olarak yazayım.

Evet osmaniye genel olarak sıkıcı bir yer . Yeni açılan alış veriş merkezinde sinema ve bowling tek eğlenceniz olabilir. Yaşam çok çok ucuzdur. Üniversite'nin altyapısı yeni olmasına karşın oldukça iyi denilebilir. Rektör Çukurova Üniversitesi makine mühendisliği bölüm başkanı idi...

NOT: Osmaniye Tansu Çiller ile il oldu... Devlet Bahçeli değil...Pkk olayları büyük çaplı ve şehri etkilen olaylar değil...

Ayrıca üniversiteye kayıt olan herkese belediye yer fıstığı ve flash disk hediye veriyor

flash disk mi, vay be gün geçtikçe gelişiyor mu desek geçen sene bizi gören duyan yoktu kayıtlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: zeyl

quote:

osmaniyede yaşayan ve OKÜ'de ingilizce okutmanlık için uğraşan birisi olarak yazayım.

flash disk mi, vay be gün geçtikçe gelişiyor mu desek geçen sene bizi gören duyan yoktu kayıtlarda

bu sene il çapında destek var Üniversitesi için...Belediye, Valilik, Emniyet hatta OGİAD bile uğraşıyor bu şekilde çabuk gelişecek gibi geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeyl

quote:

bu sene il çapında destek var Üniversitesi için...Belediye, Valilik, Emniyet hatta OGİAD bile uğraşıyor bu şekilde çabuk gelişecek gibi geliyor.

inşallah işe yarar diyelim o zaman

• Ders kayıtları başladı. Son gün 14 Eylül.

Ayrıca; daha önce yüksekokul veya lisans eğitimi aldıysanız. Ortak derslerden muaf olmanız için 15 günlük süre var. Transkript, ders içerikleri ve dilekçe ile beraber okuduğunuz bölüm sekreterliğine başvurmanız gerekiyor.

Üniversitemizde 2012-2013 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıtları, Üniversitemizin Akademik Takviminde belirtilen 10-14 Eylül 2012 tarihleri arasında, ders ekleme-çıkarma ve danışman onayı ise 17-21 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Bütün öğrenciler ders kayıtlarını akademik takvimde belirlenen günlerde Bakanlar Kurulu kararıyla belirlenen öğrenci katkı payını (süresinde mezun olamayan öğrenciler için) veya öğrenim ücretlerini ödeyerek, internet üzerinden dersleri seçmek suretiyle yenilemek zorundadırlar. Kayıt yenileme işleminin sorumluluğu öğrenciye aittir. Belirtilen sürede kayıtlarını yenilemeyen öğrenciler, o dönemin derslerini alamaz ve bu derslerin sınavlarına giremez.

ÖNEMLE DUYURULUR…

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

• allah be kaçırdık flash diski
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

allah be kaçırdık flash diski

bende görmedim.Ama okulun tshirt ve kalemlerini aldım
    Hangi bölümdesin?
  • Ben kayseri erciyes üniversitesinde okuyordum, bölümümü beğenmediğm için tekrar sınava girdim ve osmaniye korkut ata üniversitesini kazandım.. 1 yıldır öğrencisiyim.

Şimdi ileri ki seneler de gelecek arkadaşlar için şehir, üniversite hakkında biraz bilgi vermek istiyorum ki tercihlerine koyup koymamak kararını daha rahat verebilsinler.

Öncelikle Üniversite seçerken ilk baktıklarımız genelde üniversite kalitesi, şehir hayatı, yapılacak etkinlikler vs vs uzar gider. Osmaniye korkut ata üniversitesi kampüs bakımından gayet güzeldir Erciyes ten güzel olduğuna emin olabilirsiniz. Yeni yapılan binalar seneye açılacağı için su anki halinden daha güzel olacaktır. Üniversitenin içinde hastane olmadığı için öğrenciden başka sivil giremez mesela erciyes üni böyle değildi.Öğrenci sayısı 10 bin civarıdır. Genel olarak öğrencilerin büyük çoğunluğu adana, mersin, hatay, antep, maraş kısaca çevre illerden gelen kişilerdir.Ve öğrenci kalitesi düşüktür biz de yalan yok Geçmek kolaydır 30 la şartlı geçersiniz Kasan hocalarımızda vardır ben mühendislik okuduğum için dinamik mukavemet termodinamik dersini alacağınız hocalar sıkıntı gençler haberiniz olsun

Gelelim şehir hayatına şehrin yerli insanlarına;
    1-) Canınız tiyatroya gitmek ister gidemezsiniz çünkü yoktur.
    2-) Büyük şehirlerden gelen Öğrenciler için alışmak zor olacaktır çünkü yapacağınız şeyler kısıtlıdır.Küçük bi Avmsi vardır klasik markalar vardır; lcw, mavi, defacto ne bilim bi mango bi lacoste yoktur.
    3-)Canınız yüzmek ister yüzemezsiniz çünkü olimpik yüzme havuzu yoktur. Gerçi seneye açılacak bir tane gayet modern olimpik havuz var gelen öğrenciler için nimet diyebilirim tabi ki bizim içinde
    4-)Üni öğrencileri genelde fakıusağı denilen yerde kalır bolca kafe vardır arkadaş ortamınızı kurarsanız akşamları gırgır şamata günlerinizi geçirirsiniz.
    5-)Şehir çok kötüdür kasaba havası vardır gelecek arkadaşlar şimdiden şok olmasın otogardan üniye gelinceye kadar kendinize söveceksiniz neden tercih ettim diye ben oyle yaptım
    6-)Şehir insanları muhafazakar gibi görünür ama oyle değildir kimin kimi götürdüğü belli değil bu benim görüşüm gözlemlediğim kadarıyla yani kız yada erkek arkadaşızla rahat gezersiniz insanlar öcü gibi bakmaz .
    7-)Şehir harbi çok boktan ama akıllık yapıp haftasonları adanaya trenle 6 liraya gider gezersiniz biz öyle yapıyoruz adana haberlerini takip edip hafta sonu olan fuar tiyatro konser gibi şeyleri kaçırmayın yoksa osmaniye de turşu olursunuz

neyse ben memnun muyum ? sorusuna gelirsek ben ikilemde kaldım beni burda tutan tek şey arkadaşlarım yada ben kendimi böyle kandırıyorum yardımcı olduysam teşekkur edenler için rica ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Elit Militan

Ben kayseri erciyes üniversitesinde okuyordum, bölümümü beğenmediğm için tekrar sınava girdim ve osmaniye korkut ata üniversitesini kazandım.. 1 yıldır öğrencisiyim.

Şimdi ileri ki seneler de gelecek arkadaşlar için şehir, üniversite hakkında biraz bilgi vermek istiyorum ki tercihlerine koyup koymamak kararını daha rahat verebilsinler.

Öncelikle Üniversite seçerken ilk baktıklarımız genelde üniversite kalitesi, şehir hayatı, yapılacak etkinlikler vs vs uzar gider. Osmaniye korkut ata üniversitesi kampüs bakımından gayet güzeldir Erciyes ten güzel olduğuna emin olabilirsiniz. Yeni yapılan binalar seneye açılacağı için su anki halinden daha güzel olacaktır. Üniversitenin içinde hastane olmadığı için öğrenciden başka sivil giremez mesela erciyes üni böyle değildi.Öğrenci sayısı 10 bin civarıdır. Genel olarak öğrencilerin büyük çoğunluğu adana, mersin, hatay, antep, maraş kısaca çevre illerden gelen kişilerdir.Ve öğrenci kalitesi düşüktür biz de yalan yok Geçmek kolaydır 30 la şartlı geçersiniz Kasan hocalarımızda vardır ben mühendislik okuduğum için dinamik mukavemet termodinamik dersini alacağınız hocalar sıkıntı gençler haberiniz olsun

2-) Büyük şehirlerden gelen Öğrenciler için alışmak zor olacaktır çünkü yapacağınız şeyler kısıtlıdır.Küçük bi Avmsi vardır klasik markalar vardır; lcw, mavi, defacto ne bilim bi mango bi lacoste yoktur.
    3-)Canınız yüzmek ister yüzemezsiniz çünkü olimpik yüzme havuzu yoktur. Gerçi seneye açılacak bir tane gayet modern olimpik havuz var gelen öğrenciler için nimet diyebilirim tabi ki bizim içinde
    4-)Üni öğrencileri genelde fakıusağı denilen yerde kalır bolca kafe vardır arkadaş ortamınızı kurarsanız akşamları gırgır şamata günlerinizi geçirirsiniz.
    5-)Şehir çok kötüdür kasaba havası vardır gelecek arkadaşlar şimdiden şok olmasın otogardan üniye gelinceye kadar kendinize söveceksiniz neden tercih ettim diye ben oyle yaptım
    6-)Şehir insanları muhafazakar gibi görünür ama oyle değildir kimin kimi götürdüğü belli değil bu benim görüşüm gözlemlediğim kadarıyla yani kız yada erkek arkadaşızla rahat gezersiniz insanlar öcü gibi bakmaz .
    7-)Şehir harbi çok boktan ama akıllık yapıp haftasonları adanaya trenle 6 liraya gider gezersiniz biz öyle yapıyoruz adana haberlerini takip edip hafta sonu olan fuar tiyatro konser gibi şeyleri kaçırmayın yoksa osmaniye de turşu olursunuz

neyse ben memnun muyum ? sorusuna gelirsek ben ikilemde kaldım beni burda tutan tek şey arkadaşlarım yada ben kendimi böyle kandırıyorum yardımcı olduysam teşekkur edenler için rica ediyorum

erciyes de ne okuyodun osmaniyede ne okuyon kardeş

Osmaniye korkut ata ünisi erciyesden iyi demişşin ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gun_Beyin_yegeniyim -- 8 Mayıs 2014; 2:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yardım isteyen insan

quote:

Orijinalden alıntı: Elit Militan

Ben kayseri erciyes üniversitesinde okuyordum, bölümümü beğenmediğm için tekrar sınava girdim ve osmaniye korkut ata üniversitesini kazandım.. 1 yıldır öğrencisiyim.

erciyes de ne okuyodun osmaniyede ne okuyon kardeş

Osmaniye korkut ata ünisi erciyesden iyi demişşin ha

Korkut Atanın iyi olduğu tek şey, kampüse girenin sadece oğrenci olması kardeş erciyes te elini kolunu sallayan girebiliyor bu gerçekten kötü bi durum

mesela: o güzelim çimlerde bacağını ayıran, bi elinde tesbih olup sallayan dayımı görmedim yoksa sofra beziyle piknik yapan çingen mi görmedim gördüğüm yerde 35 binlik üniversite içerisi 2 yıllık tırt bi bölüm okyordum şimdi enerji sistemleri okuyorum

Bu arada Osmaniye sigaraya başlamak için en güzel şehir sıkıldıkça içersiniz içtikçe sıkılırsınız alın size paradoks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elit Militan -- 8 Mayıs 2014; 3:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

up. Kimse yok mu bizden başka
    vcv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf44_44 -- 25 Temmuz 2014; 1:08:15 >
  • Osmaniye tanıtımları hazırlıyorum, gezilecek yerleri, güzellikleri hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak çalışmalarımı bir başlık altında topladım

http://furkanyz.blogspot.com.tr/2016/08/osmaniye-nasl-bir-sehir.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.