Şimdi Ara

h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskayas -- 29 Mayıs 2014; 23:59:10 >

• Enerji sistemleri müh.
    Sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Enerji sistemleri müh.
    Sen ?
    Yandınız siz kardeş
    19yıldır yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mouhan

Yandınız siz kardeş
    19yıldır yaşıyorum

Alıntıları Göster
    açıkçası çok sıkılacaksınız orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

Alıntıları Göster
    ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskayas -- 13 Kasım 2012; 0:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

Alıntıları Göster
    adı korkut ata önce ismini öğren bizim okuldaki fizikçi korkut ata enerji sistemleri müh. okuyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz bezi

adı korkut ata önce ismini öğren bizim okuldaki fizikçi korkut ata enerji sistemleri müh. okuyodu

Alıntıları Göster
    Üzüldüm açıkcası sizin için ne yalan diyeyim
    Gerçi hangi illerden geldiğinizede bağlı ona göre bi ihtimal olsada iyiymiş diyebilirsiniz.
    200bin küsür nüfüslüdür il ama
    İç anadoluda 100bin nüfuslu olupda Osmaniyeden çarşısı vs. vs. si daha büyük daha güzel olan çok yer gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mouhan -- 18 Ağustos 2012; 0:59:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mouhan

Üzüldüm açıkcası sizin için ne yalan diyeyim
    Gerçi hangi illerden geldiğinizede bağlı ona göre bi ihtimal olsada iyiymiş diyebilirsiniz.
    200bin küsür nüfüslüdür il ama
    İç anadoluda 100bin nüfuslu olupda Osmaniyeden çarşısı vs. vs. si daha büyük daha güzel olan çok yer gördüm.

Alıntıları Göster
    ben Adana da yaşıyorum. Hafta sonları gelirim Adanaya. Kuzenimde orda 2. sınıf . Sıkılacağımı sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: caqdasking

ben Adana da yaşıyorum. Hafta sonları gelirim Adanaya. Kuzenimde orda 2. sınıf . Sıkılacağımı sanmıyorum.

Diğerlerinin yapması gerekende bu zaten adanaya hafta sonları gezmeye gitmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: caqdasking

Diğerlerinin yapması gerekende bu zaten adanaya hafta sonları gezmeye gitmek

Alıntıları Göster
    up. Kimse yok mu bizden başka

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

up. Kimse yok mu bizden başka

Alıntıları Göster
    s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskayas -- 13 Kasım 2012; 0:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskayas

s

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskayas

up

Alıntıları Göster
    bnde inşaat mühendisliği ikinci öğretim kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: general70

bnde inşaat mühendisliği ikinci öğretim kazandım

Alıntıları Göster
    osmanıye cok kotu gercı son zamanlarda bıraz duzeldı ama genede sıkılcaksınız gıdılcek yer yapcak bıse yok adanada iskenderunda takılmak lazım cok fazla ozel yurt yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

osmanıye cok kotu gercı son zamanlarda bıraz duzeldı ama genede sıkılcaksınız gıdılcek yer yapcak bıse yok adanada iskenderunda takılmak lazım cok fazla ozel yurt yok sanırım

Alıntıları Göster
     h

İlgi alaka üst düzey (=

• quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

h

İlgi alaka üst düzey (=

Alıntıları Göster
    Üniversiteyi kazandığınız için tebrik etmeyeceğim, artık üniversiteye girmeyeni dövüyorlar.

Osmaniye'yi araştırmıştım, bunun özetini vereceğim size.

Öncelikle adım gibi biliyorum ki sevmeyeceksiniz, pişman olacaksınız. Çünkü şehir, kasaba izlenimi veren il olması bile saçma bir yerdir. İl olmasının nedeni de siyasidir yani Devlet Bahçeli.

OKÜ, RTE'nin her il'e bir üniversite sloganıyla kurulmuş üni.dir. O yüzden altyapısının sağlamlığı şüphelidir. Prof. Dr. Orhan Büyükalaca araştırdığım kadarıyla çalışkan ve iyi, öğrenciyi düşünen bir insan. Üniversitenin Rektörü böyle olursa öğretim görevlileri de öyle olmak zorundadır yani belki de İTÜ’de ODTÜ’de bulamayacağınız ilgiyi, şefkati göreceksinizdir.

Bunun yanında şehrin can sıkısı olması sizi ders çalışmaya itecektir. Bir bakmışsınız iyi ortalama yapmışsınızıdır.

Şehrin denize yakın olması da küçük artıdır. Eksi olan tarafı sıcaktır.

En kötü yanı PKK’nın Osmaniye’de her yıl bir vaka planladığı izlenimine kapıldım.

Bkz:

19 Ağustos 2007 Osmaniye’ye PKK Saldırısı
    11 Haziran 2010 Osmaniye'ye PKK Saldırısı
    17 Temmuz 2011 Osmaniye’de PKK’nın Maden Baskını
    15 Ağustos 2011 Osmaniye’ye PKK saldırısı
    28 Ekim 2011 Osmaniye’ye PKK Saldırısı

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkral

Üniversiteyi kazandığınız için tebrik etmeyeceğim, artık üniversiteye girmeyeni dövüyorlar.

Osmaniye'yi araştırmıştım, bunun özetini vereceğim size.

Öncelikle adım gibi biliyorum ki sevmeyeceksiniz, pişman olacaksınız. Çünkü şehir, kasaba izlenimi veren il olması bile saçma bir yerdir. İl olmasının nedeni de siyasidir yani Devlet Bahçeli.

OKÜ, RTE'nin her il'e bir üniversite sloganıyla kurulmuş üni.dir. O yüzden altyapısının sağlamlığı şüphelidir. Prof. Dr. Orhan Büyükalaca araştırdığım kadarıyla çalışkan ve iyi, öğrenciyi düşünen bir insan. Üniversitenin Rektörü böyle olursa öğretim görevlileri de öyle olmak zorundadır yani belki de İTÜ’de ODTÜ’de bulamayacağınız ilgiyi, şefkati göreceksinizdir.

Bunun yanında şehrin can sıkısı olması sizi ders çalışmaya itecektir. Bir bakmışsınız iyi ortalama yapmışsınızıdır.

Şehrin denize yakın olması da küçük artıdır. Eksi olan tarafı sıcaktır.

En kötü yanı PKK’nın Osmaniye’de her yıl bir vaka planladığı izlenimine kapıldım.

Bkz:

19 Ağustos 2007 Osmaniye’ye PKK Saldırısı
    11 Haziran 2010 Osmaniye'ye PKK Saldırısı
    17 Temmuz 2011 Osmaniye’de PKK’nın Maden Baskını
    15 Ağustos 2011 Osmaniye’ye PKK saldırısı
    28 Ekim 2011 Osmaniye’ye PKK Saldırısı

Alıntıları Göster
    Hafta sonları Adanaya geleceğim için pek bir sorun görünmüyor. Şu pkk saldırıları bizi bulmasında :D

• quote:

h

İlgi alaka üst düzey (=

ben telefon no değiştirdim başka esaj atarlarsa haber edin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: general70

quote:

h

İlgi alaka üst düzey (=

ben telefon no değiştirdim başka esaj atarlarsa haber edin :D

Alıntıları Göster
    Rektörün Türkçesi biraz kötüymüş. "...tebrik ederim ve başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkral

Rektörün Türkçesi biraz kötüymüş. "...tebrik ederim ve başarılar dilerim.

Alıntıları Göster
    Üniversitemize Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine (07.09.2012)

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrkrtc -- 27 Ağustos 2012; 21:27:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.