Şimdi Ara

H E A T (1995) Robert De Niro - Al Pacino - Val Kilmer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad135

Süresi uzun olmasına karşın sıkmayan bir film.

Evet 180 dk ama keşke daha uzun olsaydı nedense bu filmi çok seviyorum en önemli sebeplerinde birtanesi de niro.

@Calaquessir

Evet 8.3 az bile.Birde yorumları okurken üzülüyorum(diğer sitelerde) yok normal bir aksiyon filmi neden listeye sokmuşlar felan.Ama listeye girmesi bile iyi.Çünkü değeri bilinmemiş ve unutulmuş bir film.
  • Özellikle sokaktaki çatışma sahneleri muhteşemdi filmin tek kötü yanı finali güzel yapamamışlar.
  • Yakında sinema konularına hiç girilmeyecek bu gidişle. Filmi izlemeden bir sürü yorum yüzünden insan filmi izlemeye nötr olarak baslayamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Yakında sinema konularına hiç girilmeyecek bu gidişle. Filmi izlemeden bir sürü yorum yüzünden insan filmi izlemeye nötr olarak baslayamiyor.

IMDb puanına bakıp gözünüzü karartıp izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Özellikle sokaktaki çatışma sahneleri muhteşemdi filmin tek kötü yanı finali güzel yapamamışlar.

Maalesef berbat oldu final.Filmi en az 30 defa izledim her seferinde finali canımı sıkıyor.O kadar profesyonel birinin hemen siperden çıkıp atış poligonuna çevirilmesi gerçekten üzücü.Filmde başından beri Al Pacino'Da pasif kaldı zaten.Ne bilim 2.rolde oynadı.Final'inde Neil kaçsaydı bence puanı dahada yüksek olurdu.Zaten eminimki çoğu kişide Neil'i tutuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

çok sevdiğim filmlerdendir. Zamanında kaç kere izledim hatta orjinal cdeleri bile mevcuttu.

Bende blu-ray'i var ama bilgisayar açmıyor..
    Ps3'ü bi akrabama verdim gelene kadar izliyemicem yüksek görüntü kalitesiyle.

dostum bu filmin bluray ini çok aradım fakat bulamadım sen nerden aldın? türkçe altyazı var mı onda?
    çoğu yere baktım ama bulamadım en kötü ihtimal yurtdışından türkçe altyazısız alıcam.

tek kelime ile mükemmel bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

çok sevdiğim filmlerdendir. Zamanında kaç kere izledim hatta orjinal cdeleri bile mevcuttu.

Bende blu-ray'i var ama bilgisayar açmıyor..
    Ps3'ü bi akrabama verdim gelene kadar izliyemicem yüksek görüntü kalitesiyle.

dostum bu filmin bluray ini çok aradım fakat bulamadım sen nerden aldın? türkçe altyazı var mı onda?
    çoğu yere baktım ama bulamadım en kötü ihtimal yurtdışından türkçe altyazısız alıcam.

tek kelime ile mükemmel bir film.

Hocam maalesef tr altyazısı yok blurayinin. Bende amazondan aldım. Ps3'ten yine açtım ama tr altyazısı yoktu maalesef. En dandik filme bile tr altyazı koyuyorlar. Ama yinede izledim altyazısız.

• Mükemmel bir film. İmdb puanı bana da az geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Bu filmi izlemeyen kalmışmıdır acaba.

Ben de izlemedim
  • Gerçekten de şahane bir film.İzlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

Ben de izlemedim

Yahu ne duruyon hemen açıp izle. Mümkünse altyazılı izle. Çok güzel 170 dk seni bekliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

Ben de izlemedim

Yahu ne duruyon hemen açıp izle. Mümkünse altyazılı izle. Çok güzel 170 dk seni bekliyor.

Öneriniz dikkate alındı indiriyorum.

• Ben bu filmi kesin izlemişimidir ama hiç hatırlamıyorum.Şimdi bu kuru aksiyon mu yoksa dram da var mı? Dram dediğim; scarface kadar dram yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

Ben bu filmi kesin izlemişimidir ama hiç hatırlamıyorum.Şimdi bu kuru aksiyon mu yoksa dram da var mı? Dram dediğim; scarface kadar dram yeterli.

Kuru aksiyon değil hocam. Konudu seyrettiroyor. Dram scarface kadar var. Hemen izle derim.

• Robert De Niro ile Al Pacino'nun kafe sahnesi der, kaçarım.

• R. De Niro ile Al Pacino nun restorant sahnesi güzeldi. Neil nasılda kaçıyordu sonra sevdiği kıza bakarak terk etmesi o sahnne süeprdi. Bir de çatışma sahnesi güzeldi..10/10
  • Al pacino ve de niro nun kafe sahnesi karşılıklı değildir. Yani karşı karşıya sahneleri yoktur. Çekimlere bakılırsa hep omuzdan karşıdaki çekilmiştir. Bu sahnede oyuncuların boyun kalınlığına benzer bir dublör kullanıldı... birbirlerinden etkilenmesinler diye sette bile yan yana olamadılar. O kafe sahnesinide galiba 3 senarist yazmıştı...

• Efsanedir. Konusu daha çok ilgiyi hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Al pacino ve de niro nun kafe sahnesi karşılıklı değildir. Yani karşı karşıya sahneleri yoktur. Çekimlere bakılırsa hep omuzdan karşıdaki çekilmiştir. Bu sahnede oyuncuların boyun kalınlığına benzer bir dublör kullanıldı... birbirlerinden etkilenmesinler diye sette bile yan yana olamadılar. O kafe sahnesinide galiba 3 senarist yazmıştı...

Cok enteresan bilgiler gercekten.Kaynak var mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.