Şimdi Ara

H E A T (1995) Robert De Niro - Al Pacino - Val Kilmer (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen

Hatırladımda ne zamandı sanırım 2005 veya 2006 larda ilk kez izledim ve hayran kalmıştım. Film bitince de böyle oldum

Tuhaf bir duyguydu gerçekten kelimelerle tarif etmekte zorlanıyorum şu an.

Film kendi türünde çok başarılı bir yapım bunu bir çok sahnede anlıyoruz özellikle de BÜYÜK ÇATIŞMA sahnesinde

Ayrıca elimde orijinal dvdsi var ve bazen ses sisteminden izliyorum. O sesler ne abi çok gerçekçi

IMDB puanım 9/10 ; )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Aynen

Hatırladımda ne zamandı sanırım 2005 veya 2006 larda ilk kez izledim ve hayran kalmıştım. Film bitince de böyle oldum

Tuhaf bir duyguydu gerçekten kelimelerle tarif etmekte zorlanıyorum şu an.

Film kendi türünde çok başarılı bir yapım bunu bir çok sahnede anlıyoruz özellikle de BÜYÜK ÇATIŞMA sahnesinde

Ayrıca elimde orijinal dvdsi var ve bazen ses sisteminden izliyorum. O sesler ne abi çok gerçekçi

IMDB puanım 9/10 ; )

Aynen bende de 99 da almıştım DVD si mevcut. hey gidi yıllar hey 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En sevdiğim film bu.Zaten zamanında başlığı ben açmışım.Bu filmin soundtracklarıda efsane almıştım zamanında.

Benim anlamadığım böyle güzel bir film çeken Michael Mann niye bu kadar düşüşte.Bi adam akıllı film edemedi son dönemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

En sevdiğim film bu.Zaten zamanında başlığı ben açmışım.Bu filmin soundtracklarıda efsane almıştım zamanında.

Benim anlamadığım böyle güzel bir film çeken Michael Mann niye bu kadar düşüşte.Bi adam akıllı film edemedi son dönemde.

Çünkü bundan daha iyisini yapamazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Bir dönem ne kadar Robert De Niro, Al Pacino filmi varsa izliyordum. Heat de bunlardan birisiydi. Çok güzel film, tavsiye ederim. Yalnız o dönem çok fazla film izlediğimden midir bilinmez, filmlerin büyük bir kısmını hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.