Günlerdir araştırma yapıyorum alacağım bilgisayarın bütün parçalarında karar kıldım ama ram konusunda bir sonuca varamadım mâlesef. Sistemim: Conreo 6400 gigabyte dq6 leadtek 7600gt ram: ??? çok büyük bir bütçem yok ama bu sisteme yakışır bir almak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. (diğer parçalar için de önerinizi beklerim) Saygılar.
cvplar için teşşekkürler. @ Rockford Fosgate O ramlar ii ama biraz değil epey tuzlu :D genede önerim için sagol.
Sen en iyisi benim dediğimi al memnun kalırsın.Hepsiburada.com var 2*512Mb 126$+kdv bu 667Mhz serisinde en ucuz ve performanslısı..........
quote:Orjinalden alıntı: altrea Sen en iyisi benim dediğimi al memnun kalırsın.Hepsiburada.com var 2*512Mb 126$+kdv bu 667Mhz serisinde en ucuz ve performanslısı.......... aynen öyle yapicam şimdi baktim fiyati gerçekden iyi. İnşallah o/c performansıda fiyatı kadar iyi olur
quote:Orjinalden alıntı: altrea Forumda bu ramleri 900Mhz kadar kullanabilen arkadaşlar okudum.Overclock konusundada iyiler.... tamamdir ozman yönlendirdiğin için teşekkürler.