Şimdi Ara

H100i radyatörün tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tozlar nasıl temizlenir acaba? Suya tutsam zarar görür mü radyatör?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kompresör ile hava tutun yoksa gidin bir benzinlige ordan hava basma yerine 40 50 PSI basınç ile hava tutun. 2-3 kere yapmanız yeterli.
  • Hocam körüklü hava kompresörleri var. Fiyatı çok bişey değil ben 40 liraya internetten almıştım. Bilgisayar kullanıcıları için gerçekten lazım olan birşey. 2 Haftada bir rutin olarak sistemin tozunu alıyorum onunla ve gerçektende çok kaliteli bir temizlik oluyor.
  • namıdigerminick kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün için bir link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Hocam ürün için bir link verebilir misiniz?

Zamanında 40 liraya almıştım şimdi 50 küsür olmuş ama çok iş görüyor. Tavsiye ederim.
    http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/710w-elektrikli-hava-korugu-el-kompresoru-248800982
    Teşekkürler link için hocam. Bunun biraz daha ucuza 600W olan versiyonu da var. Boyutları nasıldır bunun. El tutma yerine göre kıyaslayınca biraz büyük gibi geldi. Kasa içine sokmada sıkıntı oluyor mu o ucu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Teşekkürler link için hocam. Bunun biraz daha ucuza 600W olan versiyonu da var. Boyutları nasıldır bunun. El tutma yerine göre kıyaslayınca biraz büyük gibi geldi. Kasa içine sokmada sıkıntı oluyor mu o ucu?

Bendeki bhd tools marka boyutu resimdeki gibi körüğü kasanın içine rahatça girebiliyor ve esnek bir yapısı var. Ayrıca inanın kasanın içine sokma zahmetinde bile bulunmayacaksınız
     H100i radyatörün tozu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı Soğutmada Oto Radyatör
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Boyut çok idealmiş hocam ya. Ben 60cm boyu var gibi algılamıştım. O boyda o kadar güçlü hava verebiliyorsa süper. Almak lazım cidden bir tane bunlardan.
  • Merhaba,

Kullanılmış eski bir tıraş fırçanız varsa onunla tozları aşağı verebilirsiniz. Ya da elektrik süpürgenizin ucunu çıkartıp onunla direk radyatörün üzerindeki tozu çekebilirsiniz. Bunu yaparken elektrik süpürgesinin ucunun radyatörün yapraklarına çarpıp ona hasar vermemesine dikkat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.