Şimdi Ara

H110M Pro-VD + İntel G4560 + Everest Rampage 88

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel G4560 işlemci
    Everest Rampage 88 kasa 600w real psu
    500GB 7200rpm HDD
    Elimde bulunan parçalar şuanda bunlar ekran kartını 1050ti almayı düşünüyorum ama 1 ay sonra falan sistemi açabilmem onboard ekran kartıyla oynayabilmem için ram ihtiyacım var
    HyperX Savage 13cl 8GB 335TL sizce alınabilir mi
    Birde psu da 4 pinlik çıkış yoktu 8 pinlik 3 tane çıkış vardı 2 tanesi 6+2 şeklinde 2 pin ayrılabiliyor 1 tanesi de 8/2 şeklindeydi
    yani ortadan ikiye ayrılıyor 4 pin oluyordu bende 4 pinlik giriş için ortadan ikiye ayırdım sol tarafı takmayı denedim fakat takılmadı sağ tarafı taktım takıldı sistemi açtım fanlar falan çalıştı fakat ram olmadığı için görüntü alamadım sadece ram uyarı ışığı verdi cpu uyarı ışığı vermedi sizce doğru takmış mıyım yardımcı olur musunuz ve ram tavsiyesi verir misiniz

• O güzelim malzemelere everest olmamış 15 gün geçmediyse ve netten aldıysanız iade edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    Bütçem yoktu hocam 300 liraya aldım psuyla kasayı çıkabileceğim son rakamdı ve ayriyeten kalitesi hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakki54

Bütçem yoktu hocam 300 liraya aldım psuyla kasayı çıkabileceğim son rakamdı ve ayriyeten kalitesi hoşuma gitti

Hocam ilk günden kalitesi anlaşılmazki

Allah korusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme kalitesi olarak dedim hocam sacı falan gayet güzel eski kasamda Everestti 12 yıl kullandım bakalım bu nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.