Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

Şimdi çok daha açıklayıcı oldu.Peki alpha sürüm ne zaman biter? Ayrıca o süre içerisinde çok yol kat eder mi oynayanlar?

tam bilmiyorum ama 6ay 1 sene sürer diye düşünüyorum. elbette herkes lobisini kurmuş oyunda oldukça ilerlemiş olacaktır ama büyük sıfırlanma sorunları yaşanmazsa tabi.

Baya fazlaymış.Ben 3 ay bekliyordum en fazla.Sanırım oynamak isteyenler o parayı gözden çıkaracak.Ayrıca sıfırlanma olayı gerçekten kötü olabilir.Gameplaylerini iyice izleyip alabilirim

dediğim gibi belirttiğim sürede emin değilim ama öyle düşünüyorum çünkü ortada çok büyük bir harita ve craftlar, zombiler, arabalar, evler falan derken çokça bug bulunacak süre uzun olacaktır diye düşünüyorum. Ben çıktığı gibi almayı düşünüyorum, arkasında sony değil de başka biri olsaydı kesinlikle güvenip almazdım çünkü ben bu hataya warz ve dayzde de düştüm.
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    Ben DayZ izleyip beğenmemiştim.Peki sence WarZ mi DayZ mi? Sony'e gelince benimde güvendiğim bir firma.DCUO'yu 1 yılı geçik oynamıştım.Ama bir süreden sonra mecburi 40 tl yatırmak gerekiyordu.Sonra bi ara kızıp bıraktım.3. silişimdi ve bir daha indirmedim.60 gb gitti toplamda
  • quote:

Ben DayZ izleyip beğenmemiştim.Peki sence WarZ mi DayZ mi? Sony'e gelince benimde güvendiğim bir firma.DCUO'yu 1 yılı geçik oynamıştım.Ama bir süreden sonra mecburi 40 tl yatırmak gerekiyordu.Sonra bi ara kızıp bıraktım.3. silişimdi ve bir daha indirmedim.60 gb gitti toplamda

warz ile dayz arasında artık kıyaslanamaz fark oluştu, dayz açık ara önde. zaten warz ye artık ne güncelleme geliyor ne de yeni bir şey ekleniyor insanları dolandırıp piyasadan kayboldu adamlar. Burdan yazmış olayım yoktur ama almayı hala düşünen varsa kesinlikle warz den vazgeçsin fotoğraflarındaki gibi bir oyun değil
  • oyunla ilgili yeni bilgiler var

www.bolumsonucanavari.com
    H1Z1'in Haritası, Oyundaki Zombiler ve Hava Şartları Hakkında Yeni Bilgiler
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-H1Z1in_Haritasi_Oyundaki_Zombiler_ve_Hava_Sartlari_Hakkinda_Yeni_Bilgiler-59470.htm
  • Takipte kalayım + oyun çıktı mı ya da çıkmadıysa çıkış tarihi açıklandı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Takipte kalayım + oyun çıktı mı ya da çıkmadıysa çıkış tarihi açıklandı mı acaba?

önümüzdeki haftalarda erken erişim hali çıkacak steam de deniliyor tam sürün hakkında bir açıklama yok diye biliyorum
  • Erken erişim bi an önce açılsın da oynayalım şu oyunu.
  • Biraz önce yağmur efektini gösteren bu videoyu paylaştılar. DayZ halt etmiş bu oyunun yanında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 3 Mayıs 2014; 1:45:58 >
  • gerçekten yağmurlu hava çok güzel görünüyor
  • araba sürerken kokpit görünümüne gecilebilecek mi ?
  • Benden bir 20$ kapcaklar gibi keske f2p olmasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmur gerçekten güzel olmuş. Umarım gördüklerimiz kadar oyunun konusuda güzel olur
  • Umarım zombinin vurma animasyonu dayz de ki gibi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

araba sürerken kokpit görünümüne gecilebilecek mi ?

şimdilik yok ama ilerde eklenir diye düşünüyorum. far cry 3 gibi bir kokpit olursa çok güzel olur

• Dayz için kurduğumuz clan, H1Z1' in çıkması ve Dayz' in saçmalıkları ile ikinci plana düştü.
    Şimdi H1Z1 için toplanıyoruz, katılmak isteyen varsa team speak 3 sunucumuza gelebilir.

bunların dışında oynadığımız oyunlar.
    - Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
    - Arma 3
    - Dayz (Ancak 1 sene sonra oynanır sanırım)
    - ve diğer oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Dayz için kurduğumuz clan, H1Z1' in çıkması ve Dayz' in saçmalıkları ile ikinci plana düştü.
    Şimdi H1Z1 için toplanıyoruz, katılmak isteyen varsa team speak 3 sunucumuza gelebilir.

- Arma 3
    - ve diğer oyunlar.

hocam ets2 ve h1z1 yazın düzenli şekilde oynarım, nasıl katılabilirim gruba ?
  • quote:

quote:

Dayz için kurduğumuz clan, H1Z1' in çıkması ve Dayz' in saçmalıkları ile ikinci plana düştü.

- Arma 3
    - ve diğer oyunlar.

Ts bilgileri ve şifreyi yolluyorum, şuan ets2 sunucularının online olmasını bekliyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

- Arma 3
    - ve diğer oyunlar.

Ts bilgileri ve şifreyi yolluyorum, şuan ets2 sunucularının online olmasını bekliyoruz.

tamamdır hocam bekliyorum. yaş sınırı var mı 16 yaşındayım ?
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    Yaş sınırı 20 aslında, çünkü yaşımız yüksek.
    Çocukça şeyler, küfür, saygısızlık, gereksiz konuşmalar, vs istemiyoruz, bu şekilde davrananları çıkarıyoruz.
    Saygı ve seviyeli bir oyun amacımız.
    Küfür, hakaret, oyun ruhuna aykırı davranışlar yok.
  • oyunsuzluklan kıvranıyorum resmen konu açıcam oyun tavsiye edin diye olmuyor.erken erişim mi neyse olsada oynamaya baslasam su oyunu atmosferi cok güzel kendine kenetlicek bu oyun herkesi...........
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.