Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: einhander

çalıştıkları yerde yayın yapıyorlar ciddiyetsizlik olarak görmemek lazım

Yo asla kötü bir yorum amacıyla yazmadım.Belki ortamı gören kişilerin yazıyı okuyup gülümseyebilirler diye düşündüm olay bu :)
  • Bu adamlar bir harika.
  • zombiler warz fılmındekı gıbı saldırıyorlar

• buarada yayını izlemedim demin açtım streamı hala konuşuyolardı. hiç oynadılar mı o arada. yani yayın başladığından beri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 29 Nisan 2014; 23:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

buarada yayını izlemedim demin açtım streamı hala konuşuyolardı. hiç oynadılar mı o arada. yani yayın başladığından beri?

20. dk lara ilerletirsen o kısımdan itibaren oynamaya başlıyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarmer

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

http://youtu.be/_cGjShhjqAY

buarada yayını izlemedim demin açtım streamı hala konuşuyolardı. hiç oynadılar mı o arada. yani yayın başladığından beri?

http://www.twitch.tv/h1z1/b/524249266

20. dk lara ilerletirsen o kısımdan itibaren oynamaya başlıyolar.

çok teşekkürler.
  • oyunun crafting sistemi hazır sanırım adam ağaç falan da kesti. Bu oyun olmuş
  • Fizik de genel olarak başarılı gibi araba kullanmak falan güzel gözüküyor en azından zombiler arabanın içinden geçmiyor
  • Kanal şuan canlı yayında
  • Yayın devam ediyor, oynamaya başladılar.

* Arabalardan kolaylıkla loot bulunuyor.
    * Sürü zombiler genellikle kasabalarda oluyor. Açık alanlarda ve yollarda tek tük zombiler var.
    * Arabanın üstüne çıkınca zombiler duruyor.
    * Kapılara yada camlara engeller kurabiliyoruz.(Şuanlık bir ev çeşitinde yapılabiliyor.)
    * Oyun gece mükemmel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athn -- 30 Nisan 2014; 3:43:44 >
  • Yayın halen devam ediyor :)

aynen gece ve gün doğarken çok güzel görünüyor,
    3. şahıs kamerasını pek beğenmedim biraz garip duruyor,
    açık alanlarda ve yollarda tek tük zombiler var yazmışsın ama orda konuşurken haritanın hiç bir yerinde güvenli bir yer yok bütün haritada zombler olacak dediler,
    ve dediğin gibi o arabanın üzerine çıkınca zombiler bir anda duruverdi onu düzeltirler inş :D (birde izlediğim kadarıyla oyundaki araba modelleri 3 adet bütün arabalar aynı ya :D

Edit: 06:52 stream sonunda açık bir vadide her yer de zombi vardı bakalım ne kadar dayanabileceksin tarzı küçük bir deneme yaptılar büyük ihtimal ile oyun iyice oturunca bayağı bir zombi olacak heryerde ve zombiler sağlam tehdit oluşturuyor oyunda iyi dmg atıyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 30 Nisan 2014; 6:55:56 >
  • TS sunucumuzda çıktığından beridir DAYZ vs oyunlar, son zamanlarda da ARMA III oynuyoruz, Dayz benim için başarısız bir yapım olsada beklemekten başka çaremiz yok.

Konuya gelirsek, H1Z1 ' i de oynayacağız, muhtemelen ana oyunumuz olacak, katılmak isteyenler özel mesaj yolu ile ulaşabilir.

+20 yaş kabul ediyoruz, yaş ortalamamız yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Nisan 2014; 8:25:12 >
  • Millet şimdi oyun çıktığında para vermemiz gerekecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Millet şimdi oyun çıktığında para vermemiz gerekecek mi?

F2P oyun. Gerekmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

quote:

F2P oyun. Gerekmeyecek

O zaman direkt olarak başlar bir deneriz ama sarmazsa bırakırım.DayZ gameplaylerini çok izledim ama indiresim gelmedi.Adam 2,5 saat dolaştı videoda.Tek zombi bulamadı
  • zombi animasyonlarını iyileştirip ve zombilerin sayılarını arttırılarsa bu oyun bu şekilde bile çok güzel oynanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

quote:

F2P oyun. Gerekmeyecek

O zaman direkt olarak başlar bir deneriz ama sarmazsa bırakırım.DayZ gameplaylerini çok izledim ama indiresim gelmedi.Adam 2,5 saat dolaştı videoda.Tek zombi bulamadı

ilk çıktığında 20$ olacak. yani alpha sürüm bitene 20$ ödeyerek oyuna erken sahip olabiliriz, oyun tamamlanıp alpha sürümden çıktıktan sonra f2p olacak.
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    Şimdi çok daha açıklayıcı oldu.Peki alpha sürüm ne zaman biter? Ayrıca o süre içerisinde çok yol kat eder mi oynayanlar?
  • quote:

Şimdi çok daha açıklayıcı oldu.Peki alpha sürüm ne zaman biter? Ayrıca o süre içerisinde çok yol kat eder mi oynayanlar?

tam bilmiyorum ama 6ay 1 sene sürer diye düşünüyorum. elbette herkes lobisini kurmuş oyunda oldukça ilerlemiş olacaktır ama büyük sıfırlanma sorunları yaşanmazsa tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

tam bilmiyorum ama 6ay 1 sene sürer diye düşünüyorum. elbette herkes lobisini kurmuş oyunda oldukça ilerlemiş olacaktır ama büyük sıfırlanma sorunları yaşanmazsa tabi.

Baya fazlaymış.Ben 3 ay bekliyordum en fazla.Sanırım oynamak isteyenler o parayı gözden çıkaracak.Ayrıca sıfırlanma olayı gerçekten kötü olabilir.Gameplaylerini iyice izleyip alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.