Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HalilAltun

arkadaş şu cebinden yanan meşaleyi çıkartmasa daha bi iyi olucak ta. kiprit yapmak zor olmasa gerek :D

Onu degistiriceklerini soyleyeli çok oluyo. Öyle bırakmazlar zaten mantikende. Büyük ihtimal meşale ayrı çakmak-kibrit ayrı buluruz ya da dayzdeki(fener+pil) gibi kibrit ve meşale ile dogariz. Gerçi fener yerine mesale kullanmak biraz eski çağları andiriyo ama çevre ve karakterler yakılabildiği için özellikle böyle bişey yapmayı tercih etmişlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayz mi alsam bunu mu alsam kararsiz kaldim ya dayzi daha önce aldim ama kişiden almistim odeme sorunu cikti hesaptan silindi 13 saat falan oynamistim zombilerin duvardan gecmesi falan cok sacmaydi takip ettigim kadariyla sorunlari duzeltmek yerine ekip yeni seyler ekliyormus oyuna buda biraz daha soguttu beni ama yinede eglenceliydi dayz

H1z1in betasi tahmini ne zaman cikiyor az kaldiysa bekleyip bu seferde bunu alayim gerci cıktiktan sonra f2p olcak ama zaman gecirmelik güzel bir şeye benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Dayz mi alsam bunu mu alsam kararsiz kaldim ya dayzi daha önce aldim ama kişiden almistim odeme sorunu cikti hesaptan silindi 13 saat falan oynamistim zombilerin duvardan gecmesi falan cok sacmaydi takip ettigim kadariyla sorunlari duzeltmek yerine ekip yeni seyler ekliyormus oyuna buda biraz daha soguttu beni ama yinede eglenceliydi dayz

H1z1in betasi tahmini ne zaman cikiyor az kaldiysa bekleyip bu seferde bunu alayim gerci cıktiktan sonra f2p olcak ama zaman gecirmelik güzel bir şeye benziyor

mayıs ayı içerisinde çıkacak diyorlar, beklemedeyiz.
  • Son gece videosu muhteşem olmuş yav bi an önce çıksa da deneyebilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0Cry -- 27 Nisan 2014; 3:08:04 >
  • Oyunun arkasında Sony'nin olması beni rahatlatıyor. DayZ'nin artık düzeleceğini düşünmüyorum.
  • Bu oyunu ben de merakla bekliyorum. Çıktığında yapılan yorumlara göre alacağım. Forumlara bakıyorum Dayz ile kıyaslanıyor doğal olarak. Dayz yi Moddan beri oynayan bir kişi olarak Standalone ilk aşamada beklentilerin altında kaldı ve yavaş gelişiyor. Oyunun temel elementleri ekleneceğine sürekli ıvır zıvırları ekliyorlar, açıkcası bu durum benim canımı sıktı ve oyun adam olana kadar oynamayacağım, kenarda bekliyor. H1Z1 in çıkacak olması Dayz i etkiler mi? sanmıyorum. Çünkü Dayz satacağını sattı zaten 2 milyonun üzerinde satış rakamı zaten yapımcıların beklentilerini çok aşmış durumda. Oyunculara gram değer veriyorlarsa biraz hızlanırlar. H1Z1 in arkasında Sony var ve bu beklentileri arttıran bir durum. İzlediğimiz videolarda çok bir detay göremesek de atmosfer şahane. Survival oyununda hem de zombilerle dolu bir hayatta yusuf yusuf olayı hayatımızın bir parçası olmalı. Her adımı düşünerek ölçüp tartıp attırmalı. Bu oyun da bize bunu verecek gibi görünüyor. Beni düşündüren tek şey karakterimizin animasyonları. Merakla çeşitli detaylar içeren yeni videolar bekliyorum. İnşallah beklentileri karşılar.
  • İsteyen olursa, H1Z1 imzaları yapıyorum arkadaşlar.
  • salı saat 17de canlı yayın olacak. tekrar hatırlatayım
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    hocam rica edersem twitch linkini atabilir misiniz ?
  • Twitch
    H1Z1 - Twitch
    http://www.twitch.tv/h1z1
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmE3Nse

İsteyen olursa, H1Z1 imzaları yapıyorum arkadaşlar.

ben yaptım bitane

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

ben yaptım bitane

birkaç tane yapabilyomusun ? birkaç oyununkini yan yana yani zahid
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

http://www.youtube.com/watch?v=oIxKTBwidV4

ilk canlı yayın bu. yayınlanalı 1 hafta falan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilAltun

quote:

quote:

ben yaptım bitane

birkaç tane yapabilyomusun ? birkaç oyununkini yan yana yani zahid

resim 100x100 olmak zorunda. 2 oyunu yanyana yapmak demek 50x100-50x100 yapışık demek oluyo buda pek güzel olmaz gibi. şu yaptığım resmi ikiye bölsen soluna bir oyun sağına bir oyun koysan çok yapışık durur ne olduğu belli olmaz.
    tabi eğer kastettiğin şey birden fazla resmi imzaya koymaksa o zaten yasak. en fazla 1 resim koyulabiliyo.
  • Dayz gibi olmaz bu, arkasında sony var bu işin ve oyunun motoruda planetside motoru çok daha elverişli ve stabil çalışan bir oyun motoru dayz deki arma 2 nin çöplugu ile kiyaslanamaz bile bu çıktıktan sonra pek dayz oynayan kalacağını sanmıyorum

• quote:

quote:

ben yaptım bitane

Güzel olmuş.

• ne zaman çıkıcak bu oyun
  • quote:

quote:

ben yaptım bitane

hocam izninizle kullanıyorum imzamda
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.