Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ResulMert

bu oyundan bi bok olmaz iğrenç yha bide güzel diyolar dayzdan güzelmişmişmişmiş ıyy vilyakk böööö

DayZ'de tek başına oynarsın
  • Oyun bu haliyle bile dayz'den kat kat daha iyi. Dayz'den çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bilir. Ama artık H1Z1 akar
  • DayZ ölecek bu çıktığında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surpriz yapıp önümüzdeki hafta çıkar umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Surpriz yapıp önümüzdeki hafta çıkar umarım.

yabancılarda da böyle muhabbetler dönüyo. kimisi diyo canlı yayında 7 ay öncesinin sürümü gösterildi. kimisi diyo herşey hazır sadece bize göstermediler. kimisi diyo 2 hafta sonra hazır olur valla 2 ay sonra çıksa bile artık koymuyo bana. dayzyi 1 yıl bekledim, bazı mmorpgleri 1yıldan fazla bekledim. 1 ay dediğin nedirki bunların yanında. iyikide geç tanıttılar. dean hall paragözü gibi erkenden duyurupta milleti gaza getirmediler. zaten h1z1 çıktığı andan itibaren zombi survival mmo olarak çıkacak. yani ilk önce survival sonra zombie sonra mmo olmayacak dayz gibi. hepsi toptan çıkacak. warz dayz gibi olsaydı almayacaktım busefer çünkü ikiside neler neler vaaedetti hiçbirini yapmadı. warz yapmadı dayz yapacak olsada 2 yıl sonra yapacağından yapmadı olarak kabul ediyorum. büyül ihtimalle h1z1in alphası dayznin betasında kat kat dolu içerikli olacak.
  • oyunun free2play modeli tartışılmış. soe başkanı açıklama yaptı çevirecem şimdi.

We will be selling wearables. We felt like this will be a good, fair revenue generator. However - we recognize how important finding wearables in the world is so you'll be able to find and craft a lot of stuff. We agree that's something important. We've also come up with a pretty awesome idea to let players who kill other players loot stuff. So if a player has a black ski mask and gets killed by another player, that player can wear the ski mask for a few deaths (we have durability in the game. Station Cash wearables won't degrade at all but when you loot something.. it will degrade. Please note the original player always keeps their SC purchased wearables. This gives the great feeling of whacking some unsuspecting fool who decided to bring a knife to a gun fight.

We will NOT be selling Guns, Ammo, Food, Water... ie That's kind of the whole game and it would suck in our opinion if we did that.

Nor will we sell boosts that will impact #2.

Emote Pack - of course we'll have the basics for free. But we felt like this is another good and fair revenue generator.

Character slots - feels reasonable.

Crates - You can find crates sometimes in game. They're filled with random cool stuff from the store. We're considering letting you see what's in them before you buy a key (ala Dota 2.). This idea isn't fully locked yet.

An idea was discussed internally yesterday that we really like. It's simple - We will allow players to purchase Air Drops of care packages like food, water. Before you judge - it goes to a random location and is obvious to everyone in the area. Think of it like buying surprises for people in the game that if you're lucky you can try and get yourselves.
    However, our real goal here is along the lines of The Hunger Games. A mad rush for supplies followed by a tense standoff. Basically think of it as instant chaos.
    How is there anything flying? A few pilots manage to scrounge together enough fuel to make these runs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 22 Nisan 2014; 19:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Hocam oyunun ön erişim sürümü steam üzerinden mi yayınlanacak bilgin var mı? Yurtta Steam engelli ondan merak ediyorum.
  • -kıyafetler satılacak
    -oyun içinde de çeşit çeşit kıyafetler bulunabilecek ve craft edilebilecek.
    -bende parayla aldığım bi kıyafet var diyelim. adamın teki beni öldürünce o paralı kıyafeti alır ama kıyafet durability kaybeder yani bi bakıma kıyafetin canı azalır. kıyafet el değiştirdiğinde zamanla canı kalmaz yok olur. kıyafetin gerçek sahibi ise tekrar doğduğunda aynı kıyafete sahip olmaya devam eder.
    -kamuflaj kıyafetleri satılmayacak oyunda craft edilebilecek
    -gerçek parayla satılan herşey öldüğünüzde üzerinizden düşecek
    -silah, mermi,yiyecek,içecek satılmayacak
    -oyuna etki edecek bi boost satılmayacak
    -emotionlar satılacak. yani el kol hareketleri falan. tabi temel olanlar bedava olacak. mesela el sallama
    -karakter slotları satılacak
    -oyunda air droplar satılacak. yani benim canım az veya karnım aç diyelim. uçak çağıracaksın, uçak gökten rastgele bir yere içinde sağlık malzemeleri,yiyecek ve içecek olan bi kutu bırakacak paraşütle. tabi bunu gören herkes o pakete koşacak. yani parayı versen bile şansına başkası kapabilir o paketi.
    -bazen etrafta kapalı kutular bulacakmışız. onların açmak için key gerekecekmiş dotadaki gibi. içinde random eşyalardan biri çıkacakmış

tabi bunlar bir kısmı. bu haftasonuna doğru yeni bilgilerde gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 22 Nisan 2014; 19:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

quote:

Hocam oyunun ön erişim sürümü steam üzerinden mi yayınlanacak bilgin var mı? Yurtta Steam engelli ondan merak ediyorum.

Evet,daha önceki açıklamalarda Steam erken erişim denildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

quote:

evet steamden satılacak. ama diğer soe oyunlarında olduğu gibi soe nin sitesinden steam kullanmadanda indirilebilir belkide. tam bilmiyorum orasını. ama şunu biliyorum. dc universe ve planetside 2 de steamden indirmene rağmen soe nin launcherıyla başlıyo ve soe hesabı gerekiyo. demekki steam şart değil
  • bu hafta oyunun özelliklerini gösteren bi oynanış videosu yayınlayacaklarmış ve canlı yayın bu haftada olacakmış.
  • -öldüğümüzde cesedimiz ya yerde kalacak ya da zombiye dönüşecek. iki türlüde eşyalar cesette duracak.
    -parayla alınan eşyalar herzaman erişilebilir olacak. yani herhangi bi bölgeye gitrmeye gerek olmayacak.
    -paralı bi eşyaya sahip oyuncu ölünce o paralı item hasarlı bi şekilde yere düşecek. isteyen hasarlı bi şikilde giyecek isteyende tamir edip kullanacak. ama iki türlüde eşya el değiştirdikçe zamanla yok olacak(eşyanın asıl sahibindeki orjinal versiyonu hariç)
  • YAzılanları okudukça bu oyunun nasıl grupça oynanması gerektiği sonucuna varıyorum.Biryerler inşa etmek burada üretim yapmak pazarlar oluşturma vs..Tam bir walking dead havası..
    SAğlam bir grup oluşturmak lazım bu oyun için..
  • john smedley(soe başkanı), oyundaki zombileri dark soulsu örnek alarak yaptıklarını söylüyo. yani zombiler gerçekten inanılmaz zorlayıcı olacakmış. insan tehditi ikinci planda kalacak kadar zor yapmayı düşünüyolarmış. zombi sürüleri olacağından 1 zombiyle uğraşmak diğerlerinide oraya çekecekmiş. gökten erzak paketi düşünce zombiler o paketin oraya gidecekmiş bu sayede oyun iyice hardcore olacakmış. hernekadar çoluk çocuk dolacağından korksamda heralde çocuklar fazla dayanamaz bu oyunda. dayzden(zombisiz zombi oyunu) sonra ilaç gibi gelecek umarım.
  • quote:

john smedley(soe başkanı), oyundaki zombileri dark soulsu örnek alarak yaptıklarını söylüyo. yani zombiler gerçekten inanılmaz zorlayıcı olacakmış. insan tehditi ikinci planda kalacak kadar zor yapmayı düşünüyolarmış. zombi sürüleri olacağından 1 zombiyle uğraşmak diğerlerinide oraya çekecekmiş. gökten erzak paketi düşünce zombiler o paketin oraya gidecekmiş bu sayede oyun iyice hardcore olacakmış. hernekadar çoluk çocuk dolacağından korksamda heralde çocuklar fazla dayanamaz bu oyunda. dayzden(zombisiz zombi oyunu) sonra ilaç gibi gelecek umarım.

+1 Arkadaş yüzünden gameplayini izledim.2 saatte bi tane çıkmaz mı ya??? Adam öylece dolaşıyor Bu arada zombiler hızlı olsa fena olur aslında
  • Dayz oynarken yedigim VAC ban bana ders olsun. Bi daha ayni oyuna 30 $ vermek koyar ondan once h1z1 alphasina katilirim :)

• -oyun ilk çıktığında daha çok kırsal yerler olacak. tek veya iki katlı binalar olacak. zaman geçtikçe şehirler binalar ve gökdelenler eklenecek ve hepside girilebilir araştıralabilir olacak.
  • quote:

john smedley(soe başkanı), oyundaki zombileri dark soulsu örnek alarak yaptıklarını söylüyo. yani zombiler gerçekten inanılmaz zorlayıcı olacakmış. insan tehditi ikinci planda kalacak kadar zor yapmayı düşünüyolarmış. zombi sürüleri olacağından 1 zombiyle uğraşmak diğerlerinide oraya çekecekmiş. gökten erzak paketi düşünce zombiler o paketin oraya gidecekmiş bu sayede oyun iyice hardcore olacakmış. hernekadar çoluk çocuk dolacağından korksamda heralde çocuklar fazla dayanamaz bu oyunda. dayzden(zombisiz zombi oyunu) sonra ilaç gibi gelecek umarım.

Oyun efsane olma yolunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

Dayz oynarken yedigim VAC ban bana ders olsun. Bi daha ayni oyuna 30 $ vermek koyar ondan once h1z1 alphasina katilirim :)

Hocam neden VAC ban yediniz?

Lanet merak yüzünden..
  • 5 gün önce giriş yapmışsınız foruma en son. isterseniz konuyu devralıp devam edebilirim. geçici bi sorunsada problem değil zaten siz güncellemeye devam edersiniz. yeni bilgiler geliyoda hızlıca oyüzden hatırlatayım dedim :)

@1mmE3Nse
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.