Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şu bounty sistemini anlatabilecek varmı 94/3 falan bronze free credits var solo girdiğimde oyun başında ikonlar pasif durumda hiç bir şey tıklanmıyor varmıdır bilen ?
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    up
  • Oyun üzerine çalışılıyor uğraşıyolar tamam ama bu güncellemeleri çıkarırken hiç mi test edilmiyor yoksa oyun nasılsa tam sürüm değil sür sonra düzeltirizmi diyorlar. Bu da benim başıma gelen bu şekilde bir sürü bina var oyunda.

• ekşi sözlük'te şöyle bir entry gördüm oynla ilgili, bu amcalar gibi oynamak lazım.

3 arkadaşlımla birlikte oynadığım oyun... inanılmaz bir 24 saat yaşatmıştır bize ve inanılmaz bir role play havası var. bu oyuna neden bütün eksikliklerine rağmen şans verilmeli konulu oyun anısı geliyor;
    server'a yeni başladığımız gün ranchito'nun yakınlarında base'imizi kurduk. base'imiz ranchito'ya inanılmaz hakim bir pozisyonda olduğu için, bir arkadaşımız çatıda dürbünle kasabayı gözetleyip bize tehlikeli bir durum olduğunda haber vermekle görevliyken, biz 3 arkadaş da ranchito'yu loot'lamakla görevleydik.
    bir anda gözetmen arkadaşımızdan şehre bir jeep'in daldığını duyduk. 3'ümüzde birbirimize uzak olduğumuzdan kendimizi sakladık ve olanları izlemeye başladık.
    jeep'den 4 kişi indi ve bir arkadaşımızı gördüler. arkadaşımızı öldürmekle tehdit ettiler ama o hala "ı'm friendly guys, come on" diyip duruyordu. hemen planı yaptık. farkedilen arkadaşımız adamları oyalarken diğer arkadaşımız adamların jeep'ini çaldı ve oradan uzaklaşmaya başladı.
    gözetmen arkadaş ve ben de uzaktan sniper ateşi ile adamların dikkatini dağıttık ve arabanın peşinden koşmalarını engelledik. onlar daha olayın farkına varamadan, jeep'lerini base'imize koymuş ve birbirimizi tebrik etmeye başlamıştık bile.

radyo'dan tehditler yağdırıyorlardı jeep'lerini çalanlar için ama umrumuzda değildi. nereden bulabilirlerdi bizi ? buldular... base'imizin önüne mumlarla ve büyük harflerle "die" yazdılar. yaratıcı adamlardı vesselam.
    hoşumuza gitti bu olay, bize daha fazla role play hissi verdi. base'mizi ranchito'ya hakim olsun, her şeyi görelim diye apaçık bir yere kurmuştuk. bu yüzden ranchito'ya giren bize bomba sallamadan gitmiyordu. abartmıyorum saatlerce aralıksız çatıştık. onlar geliyorlardı, 4 kişi olarak base'imizden çatışıyorduk, adamları indirince 2 arkadaşımız push'layıp indirdiklerimizin itemlerını alıyordu. mantıken çatışınca merminizin azalması gerekir ya, bizim mermimiz ve silahlarımız çığ gibi artmıştı bu sayede.
    saatlerce çılgınlar gibi base koruması yaptıktan sonra, arabayı verin gidelim dediler. aramızda oylama yaptık ve çıkan sonuç tabiki "comrades!defend the motherland!" oldu. server'daki ilk günümüzde sayısız düşman kazansakta, arabayı vermeyip çatışmaya devam edecektik fakat oyundaki bug'lardan ve base'imizi tamamen bitirememizden kaynaklanan bir durum yüzünden çaldığımız arabayı patlatıp, gittiler.
    biz çok eğlenmiştik ve oyunu kapatıp gitmeye niyetimiz yoktu. silahlarımızı kuşanıp keşif yapmaya çıktık. adını tam hatırlamadığım ama ranchito'dan koşarak 4-5 dakika uzaklıktaki bir kasabada base'lerini yeni yapmaya çalışan iki kişi gördük. base'lerinde truck vardı.
    ufak bir çatışmanın ardından üstünlük kurduk ve adamlarla dialog kurmayı tercih ettik. arabayı verirlerse onları rahat bırakacaktık. kısa bir süreli sessizliğin ardından teklifimizi kabul ettiler ama "bizi oyalıyorlar, arkadaşları gelebilir dikkatlı olun" düşünceside bizde panik yaratıyordu. neyse base'lerinin açık tarafından adamlardan birini görebiliyordum ve namlumu ona doğrultup, "don't be fool, just give us the car and we will leave. easy peasy. hurry up man!" dedim. bu cümleler ağzımdan çıkarken hissettiğim role play hissi var ya... inanılmazdı. sonunda adamlar arabayı çıkardı, bir daha onlara bulaşmayacağımızın sözünü verip, truck'a atlayıp base'imize geri döndük. oyunu kapatmaya hala niyetimiz yoktu. base'imize geri dönerken, bize daha önce gereksiz yere saldıran 3-4 kişinin base'ini keşfettik. amaç belliydi, o gece o base patlatılacaktı. hemen hazırlıklar başladı. mayınlar, patlayıcılar yapıldı. ve sanrım h1z1'deki en ilginç anımda başlamıştı. 2 arkadaşımız önden düşman base'ini gözetlemek için gittiler. ben de diğer arkadaşımla arabaya patlayıcı maddeleri doldurup, son hazırlıkları yapıp yola koyulacaktım ki, gözetmen arkadaşlardan biri düşman base'ine saldıran başka bir grupun olaya dahil olduğunu söyledi. sayıca bizden çok fazlalardı ve ortalık iyi karışmıştı. yani düşünün marketi soymaya gidiyorsunuz ve tam içeri girecekken başka soyguncular marketi soymaya başlıyor... base'lerini savunanlar, diğer soyguncularla pazarlığa tutuştu, yalvarmalarına rağmen, gitmeleri için çok fazla şey teklif etmelerine rağmen soyguncular çok gaddar bir tavır alıp base'i yerle bir etmeden gitmeyeceklerini bildirdiler. bu olaylar olurken biz de diğer 2 arkadaşımızın yanına gelmiştik. diğer soyguncuların muhtemelen patlayıcı dolu olan arabaları gözümüzün önündeydi ve soyguncular bizim farkımızda bile değildi. arabayı çalmaya karar vermişken çalıların arasından bir anda bir adam fırladı. ne yapacağımızı şaşırmıştık, adam "lütfen beni vurmayın, sadece sizinle pazarlık yapmaya çalışıyorum, anlaşma yaparsak kazan-kazan durumu olabilir." dedi ve saldırılan base'e doğru koşmaya başladı. meğerse bizi diğer soygunculardan sanmış ve onu vurmadığımız için adamlara güvenip saldırılan base'e doğru koşmuş. tabi bu yaklaşınca diğer soyguncular adamın "arkadaşlarınızla pazarlık yaptım. vurm..." demesine kalmadan indirdiler adamı. şok olmuştuk ve skype'ta bile kimsenin sesi çıkmıyordu. sessizlik bozulduğu anda hızlı bir kararla bana patlayıcı dolu arabayı çalma görevi verildi, diğer arkadaşlarımda benden daha tecrübeli oldukları için beni koruyacaktı ve sıcak çatışmaya gireceklerdi. evet olmuştu. soyguna gidip, soyacağımız yeri soymaya gelen diğer soyguncuları soymuştuk ve işin iyisi, soyguncular, arabayı çalanın patlatmaya çalıştıkları base'in sahipleri olduğunu sanıyordu. 1 günde bütün server'ı karıştırmıştık ve radyoda küfür, tehdit gırla gidiyordu. hayatımda o kadar çok güldüğüm anlar çok nadirdir diye düşünüyorum. ardından da ele geçirdiğimiz patlayıcılarla başka bir sağlam base'i patlattık, base'in önüne mumlarla "ty" yazmayı da ihmal etmedik tabiki. ganimetin dibine vurmuş ragnar lothbrok edasıyla oyunu kapatıp, uyumaya karar verdik.
    işte bu da benim en muhteşem h1z1 günümdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius Julius -- 11 Ekim 2016; 15:19:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    js için diyorsan güzel de, kotk için bu dediklerin zor ve gereksiz olur gibi. bu oyunun amacı savaş değil bence. sürekli küçülen bir haritada mayın kuramazsın, anti air silahını nereye koyacaksın, tank vs de bir ihtimal mantıklı ama o da aşırı op olur.

walking death'ı düşün. oyun onun kopyası gibi. orda da izlediğim bölümlere kadar saydıkların yoktu mesela :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler şu bounty sistemini anlatabilecek varmı 94/3 falan bronze free credits var solo girdiğimde oyun başında ikonlar pasif durumda hiç bir şey tıklanmıyor varmıdır bilen ?

Bounty sistemi tecrübelerime göre anlatıyorum şöyle çalışıyor sanırsam.

Ana menüde üstte gördüğünüz sayılar Crowns, Skulls ve Credits.

Crowns eski Daybreak parası. Eskiden varsa şimdi Crown'a çevirebilirsiniz convert ederek.
    Skulls bounty sisteminde bet oynarak kazanabildiğiniz oyun içi para. Ana menüde Marketplace girerek harcayabilirsiniz (offroad skinleri ve bi kaç suit var 5000 25000 vs değişiyor fiyatlar
    Skulls kazanmaya yarayanlar ise Credits(bronz). Bu paraları oyunu oynayarak KOTK'daki performansınıza göre kazanabilirsiniz beleşe. X/3 diye yazar. Ama yazıyla ilgili bir bug var sanırsam o /3 ne anlama geliyor çözemedim. Bet oynayabilmek için en az 100/3 olması lazım her bet oynayışınızda 100 Credit harcarsınız. /3'ü yoksayın.

Nasıl bounty-bet oynanır: Skull kasmak istiyorsanız bet oynayacaksınız. KoTK'ta paraşütle düşmeden önceki boks alanında Bounty sekmesinde o Bronz para işaretine(Credit) tıklıyorsunuz. Seçtikten sonra sol altta Back Your Performance yazısına tıklayıp onaylıyorsunuz ve pencere kapanıyor. Şu an oyuna hazırsınız ve bet yaptınız. Ne kadar skull kazanabileceğiniz Bounty sekmesinde yazar; mesela Place 1 Skulls 40, 1. olursanız 40 skull kazanırsınız.

Ancak yanılmıyorsam Bounty yapmış adamları öldürürseniz onların sahip olduğu skullsları ve crownları çalabiliyorsunuz. Çünkü benim envanterde 0'ken bi maç sonra 233 CROWN olmuştu. Bi sonraki maç Bounty oynayıp öldüğümde tekrar 0lanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 11 Ekim 2016; 20:21:03 >
  • oyun çıktığı ilk yıl çok daha fazla oyuncu barındırıyordu. survivor modunda en az 3 serverı yogunluk olarak high görürdük şimdi ise bu miktar belki 1 belki hiç.

oyunun yaptığı en güzel iş hileyi bitirmek oldu. artık neredeyse yüzde 1 hileci var ve araştırırsanız oyunun güncel bir hilesinin kalmadığınıda göreceksiniz.
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    bu isteklerini karşılaması için bf oynamanı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

bu isteklerini karşılaması için bf oynamanı öneririm.

Bf zaten oynayacagim nasipse.
    İcerik olarak sifir bir oyun oldugunu anlatmaya calisiyorum.
    Br de yakinda biterse oyun bitecek zaten

• Oyunun eski tadı kalmamış bence, sadece harita değiştirilse daha güzel olurdu
  • 3.5 gb lık patch geldi.heralde oyun full surum oluyor artık.
  • Bende 3.5gblık güncellemeden sonra karakter seçiminde takılıyor ve girmiyor.4-5kez karakteri silersem bazen giriyor işte.Aynı sorunla karşılaşan var mı?
  • Herkese selam bende steamden H1Z1 alarak aranıza katıldım. User options dosyasında bir kaç tavsiye üzerine bişeyler değiştirdim. Daha sonra oyun açılmadı sonra dosyaları validate diyerek yeniledim. Bu seferde koşan adamlı ekranda kaldı. Sonradan birkaç yerde okuduğum profil silince tekrar oyuna girince düzeldi. KOTK oynayacak arkadaşlar arıyorum :)
  • Patch geldi ama oyuna bir haltlar oldu. Şu birkaç haftadır bu oyuna inanılmaz sarmıştık. Günde minimum 4-5 saat oynuyoruz. Son 2 gündür en rezil halinde çünkü patch geldi.
  • aga bu adamlar küçük patch yapamıyor mu,kaç gb indirdiğimi unuttum ilk günden bu yana. hadi gelen patchın ne yaptığı belli olsa neyse, oyunda farkını da anlamıyosun ki
  • arkadaslar yaş 33 .aksamları king of the kill atmak isteyen yaş sınırı en az 20 22 olan beraber oynamak isteyen bana mesaj atsin.
  • Herşeye rağmen en çok oynanan oyunlar arasında. Birkaç silah,araba daha eklenirse güzel olacak. Tabi buglar zaten çözülmesi lazım. Bug simülatör olmasına rağmen oynatıyor kendini.

• eskiden kasmıyordu şimdi daha bi kasıyor oyun, son dönemlerde de oyundan atmalar, oyun grince sabit durup hareket etmeye izin vermemesi bıktırdı iyice. ama yine de dediğiniz gibi oynatıyor namussuz :)
  • Arkadaşlar uzun süre önce h1z1 aldım biraz oynadım sonra uzun bir süre girmedim, girmeye çalıştığımda parolayı hatırlamadım hepsini denedim olmadı mail ile sıfırlayayım dedim bu sefer Koyduğum gizli soruyu'da hatırlayamıyorum yeni şifrede alamıyorum Şimdi ne yapmam gerekiyor ingilizcem pek yok oyunu steam'den aldım Lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarukkk -- 11 Kasım 2016; 12:24:0 >
  • Bu konu bile ölmüş, oyunun halini siz düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.