Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H1z1 de düşük sistemle oyunu kasan arkadaşlar bunu bi denesinler user options dosyasındaki ayarlarım

HDPixelPlus=0.600000

[Rendering]
    EffectsQuality=1
    OverallQuality=1
    TextureQuality=3
    ShadowQuality=0
    FloraQuality=1
    RenderDistance=1500.000000
    UseDepthOfField=0.000000
    Gamma=0.000000
    MaximumFPS=250
    UseLod0a=0
    Smoothing=0
    ModelQuality=0
    FogShadowsEnable=0
    AO=0
    VerticalFOV=70
    LightingQuality=0
    SpeedTreeLOD=0
    InteriorLighting=0
    ParticleLOD=0

bunları yaptıktan sonra nvıdıa denetim masasını açın ardından sol menüden 3d ayarlarının yönetilmesi bölümünü açın program ayarlarına gelin ekle sekmesinden oyunun kısayolunu secin altta cıkan 2 ci menüden bu program icin tercih edilen grafik işlemciyi secin yazan yerden nvıdıan yı secin 3 üncü bölümde doku süzme kalite menüsünü yüksek performans olarak değiştirin ve bir altındaki doku süzme eşyönsüz örnek optimizasyonu kapalı konuma getirin ve sağ alttaki uygula butonuna basın.

Not 1 ben 10-15 fps alırken şimdi 30 alıyorum birde oyun içinden ayarlar kısmından pixel ayarlarını ultra yapıyorum kasma donma fps drop falan hiçbişey kalmadı bu ayarlar js icindir ama kotk içinde uygulana bilir.

Not 2 kotk icin render quality ayarını %80 civarında tutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir1453 -- 2 Aralık 2016; 19:9:4 >
  • Arkadaşlar yaşım 30 ve kendime ekip arıyorum js oynayacak 1250 saatim var ilgilenenler mesaj atsınlar
  • Merhaba arkadaşlar. Oyuna yeni başladım sayılır yaklaşık 20 saat oldu. Bu kıyafetleri falan nerden satın alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Merhaba arkadaşlar. Oyuna yeni başladım sayılır yaklaşık 20 saat oldu. Bu kıyafetleri falan nerden satın alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, opskins kullanarak alabilirsiniz sorun olacağını sanmam. Steam üzerinden almanızı önermem.
  • ozi1905gs O kullanıcısına yanıt
    Steam hesabımda biraz para var ordan kullanmak isterim açıkcası. Steam'den neden tavsiye etmiyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Steam hesabımda biraz para var ordan kullanmak isterim açıkcası. Steam'den neden tavsiye etmiyorsunuz acaba?

hem çoğu skin yoktu en son hemde daha pahalı o yüzden demiştim
  • ozi1905gs O kullanıcısına yanıt
    Anladim. Tesekkur ederim cevabiniz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 günden beri oyun loading ekranında kalıyor. karakter silip tekrar create diyorum. Oyuna alıyor fakat sonra tekrar aynı problem. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?
  • bu scrap olayı nedir anlamadım ya. oyuna yeni başladım 2-3 scrap vardı işte scrapyard ile aldım skinleri, scrap nasıl düşürüyoruz? skinleri scrap diyerek bayağı zor oluyor, grind olayı yani.
  • 3 ghz intel due core 2 işlemcim
    4 gb ram
    Nvidia Geforce gt730 ekran kartı

Bilgisayar özellikleri bunlar arkadaşlar.

Systeam Requiment sitesinden de minimum sistem gereksinimlerini karşıladığını gördüm.

Oyun normal vaziyette akıcı, ancak oyuncuların olduğu bölgelere gelince inanılmaz donma oluyor, ve aşırı derecede fps düşüşü yaşıyorum, oynanamaz hale geliyor. Ne zaman ölüyorum, o zaman oyun tekrar akıcı şekilde devam ediyor.

Ya bunun bir çözümü yok mu ? Ben zaten ahım şahım bir performans istemiyorum. İnternette gördüğüm ayarları da uyguladım, kaliteyi de çözünürlüğü de düşürdüm yine aynı.

Ek not : Oyunu oynarken görev yöneticisinden takip ettim. Oyun kapalı iken ram 600 mb civarı kullanılırken, oyunu oynadığım esnada yüzde 17' lerden yüzde 96 seviyesine yükseliyor ram kullanımı.

LÜTFEN BİLENLER YARDIMCI OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayKİRMİZİ92

3 ghz intel due core 2 işlemcim
    4 gb ram
    Nvidia Geforce gt730 ekran kartı

Bilgisayar özellikleri bunlar arkadaşlar.

Systeam Requiment sitesinden de minimum sistem gereksinimlerini karşıladığını gördüm.

Oyun normal vaziyette akıcı, ancak oyuncuların olduğu bölgelere gelince inanılmaz donma oluyor, ve aşırı derecede fps düşüşü yaşıyorum, oynanamaz hale geliyor. Ne zaman ölüyorum, o zaman oyun tekrar akıcı şekilde devam ediyor.

Ya bunun bir çözümü yok mu ? Ben zaten ahım şahım bir performans istemiyorum. İnternette gördüğüm ayarları da uyguladım, kaliteyi de çözünürlüğü de düşürdüm yine aynı.

Ek not : Oyunu oynarken görev yöneticisinden takip ettim. Oyun kapalı iken ram 600 mb civarı kullanılırken, oyunu oynadığım esnada yüzde 17' lerden yüzde 96 seviyesine yükseliyor ram kullanımı.

LÜTFEN BİLENLER YARDIMCI OLSUN.

Ram yetmiyor büyük ihtimalle. Bende de çok fazla takılma ve donma oluyordu, oynanmayacak seviyede oluyordu bazen. Rami 8 yapınca düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stf11

2 günden beri oyun loading ekranında kalıyor. karakter silip tekrar create diyorum. Oyuna alıyor fakat sonra tekrar aynı problem. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?

herkeste yapiyor.bende 1080 var bende de yapiyorkarakteri sil yeni karakter yap duzeliyor. h1z1=bug
  • Arkadaşlar Türk vatandaşlarından oluşan CSGO topluluğu oluşturmak istiyorum. Steam üzerinden grup kuracağım ve oldukça geniş bir CSGO arkadaşlık ortamı oluşturacağım. Ruslardan bıkan ve kendi dilini konuşan kardeşleriyle birlikte Steam grubu üzerinden takım oluşturup CSGO oynamak isteyen arkadaşlarımı davet ediyorum. Davetime icabet etmek isteyen arkadaşlar steam profil linklerini yazarlarsa eklerim. Herkese Saygılarımı Sunuyorum.
  • tam 5.0 gblık güncelleme geldi. ne oluyor ya?
  • gelecekmisin kardeş gruba
  • 25 yaş ustu ekip arkadaşları aranıyor.aksamları oynamak icin..
  • 20-25 kasım arası bi 5gb vardı, onu mu kastediyorsun yeniden mi 5GB geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

20-25 kasım arası bi 5gb vardı, onu mu kastediyorsun yeniden mi 5GB geldi ?

dün gelmiş sanırım güncelleme. reddit'e baktım biri daha yazmış bu 5 gblık güncelleme ile xx sorunu çözülecek mi diye.
  • just survive ve king of the kill e habire 4 5 gb güncelleme geliyor zaten. Ne yapıyorlar acaba ?
  • oyunu her seferinde yeniden yukletiyorlar bize.5 gb lik update mi olur?oyunu duzeltemiyorlar once update ile oyunu siliyor sonra yeniden yukluyor en baştan.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.