Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merfarukkk

Arkadaşlar uzun süre önce h1z1 aldım biraz oynadım sonra uzun bir süre girmedim, girmeye çalıştığımda parolayı hatırlamadım hepsini denedim olmadı mail ile sıfırlayayım dedim bu sefer Koyduğum gizli soruyu'da hatırlayamıyorum yeni şifrede alamıyorum Şimdi ne yapmam gerekiyor ingilizcem pek yok oyunu steam'den aldım Lütfen yardım edin

Yeni üyelik açamıyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    yeni üyelik açarsam oyuna girebilirmiyim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merfarukkk

yeni üyelik açarsam oyuna girebilirmiyim ki ?

Steame mi giremiyorsun yoksa oyunun üyelik kısmına mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Steam e girebiliyorum oyuna giriş sayfasına girebiliyorm ama cd key in kayıtlı olduğu hesabıma giremiyorm dediğini denedim yeni hesap açtım olmadı,Koyduğum gizli soruyu hatırlamıyorum tek problemim o Ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarukkk -- 16 Kasım 2016; 19:14:26 >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    valla oyuna bosuna bok atmayin. buglar var ama cayir cayir oynaniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

valla oyuna bosuna bok atmayin. buglar var ama cayir cayir oynaniyor.

Alphada daha güzeldi oyun kusura bakma
  • G19 hatasına çözüm var mı ?
  • Beyler yasim 26.. King of the killi 20+ oynayan oyuncu kitlesi varsa katilmak isterim, tek basina sarmiyor bir süre sonra, 5li girmek daha keyifli, özel mesajdan ulasirsaniz steam profilimi paylasirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

Beyler yasim 26.. King of the killi 20+ oynayan oyuncu kitlesi varsa katilmak isterim, tek basina sarmiyor bir süre sonra, 5li girmek daha keyifli, özel mesajdan ulasirsaniz steam profilimi paylasirim.

yaş 33 .25 yaş ustu bana ozelden pm atabilir.
  • bu oyun iyice zıvanadan çıktı. 3gb dan küçük gücelleme gelmedi bugune kadar, şimdi de 5 küsür gb lık güncelleme var. indirip bakıcam oyunda zerre değişiklik olmamıştır eminim.

güncelleme için 5gb nedir arkadaş, hani akk sini de geçtim, indir indir bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 24 Kasım 2016; 13:34:54 >
  • h1z1 de clan yada arkadaşlık ortaklık nasıl kurulur? yani iki kişi takılmak için

toplanan ganimetleri birleştirmek ev kurmak vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps sorunlari vardi bi ara oyunda hala devam ediyor mu?

• survivor modta ev yapıp öyle takılmak lazım. o kısmı hiç oynamadım ama eve şifre koyuyorsun, onu arkadaşına verirsin takılırsınız. :)
  • Cs go' da yeni lem'den düştüm aim'im iyidir ama şu h1z1'de adam vuramıyorum. Çoğu oyunda ilk karşılaştığım adam vuruyor. Ne önerirsiniz deli olucam. Sürekli saklanıcaz mı?

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

aynen öyle evi kurduk kapısı kaldı kapıyı hallediyoruz ben evdeyim bilader scrap metal arıyor
  • sen sabaha çıkmazsın hacı :D yorgunluktan susuzluktan öleceksin :D
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    hocam kapıyıda kurduk, benim çarı oyundan çıkardık en son 74 can vardı bilader ganimeti saklamak için kap üretiyor o kaldı bende shotgon sniper mermi herşey var onları öuhafaza edelim sıkıntı yok

ha bire öldürüyorlar arkadaş

şu saklama kabı olsun alın teri değil kapital emperyal takılacaz çalışanı öldürüp ganimet alacaz sistem bu çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffdeniyıls -- 24 Kasım 2016; 22:38:12 >
  • Just survive da Hile varmı eskisi gibi almayı düşünüyorum 21 tlye düşmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: zlatan9889

Just survive da Hile varmı eskisi gibi almayı düşünüyorum 21 tlye düşmüş

hıyarın biri büyük ev kuruyor storege ı dışarı kurmuş bütün ganimetine çöktük elimde h1z1 virüsü bile var

edit: hocam al başla derim dün baya ganimet kaybettim bugün misliyle çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffdeniyıls -- 25 Kasım 2016; 16:39:13 >
  • Yaşım 19 abimin 26 diğer bi abimin ise yaşı 24 5 li girmek istiyoruz. Oynamak istiyen arkadaşlar varsa pm

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.