Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen ay 5gb vardı bende, kota vs bitmesin ay sonu kurarım dedim kuramadım, şimdi 6 ya çıkmış.

en baştan beri toplasak 100ü geçmiştir bunların sözde güncellemeleri. incremental güncelleme yapmayı öğretmek lazım bunlara.
  • Su oyunda hit reg bi duzelse keske ..... bi duzeltemediler tamamen.Bazen cok iyi gidiyor bazen de resmen adamin icinden geciyor.
  • arkadaslar oyun içinde ekranın yarısı beyaz çimler adamın yarısı falan ama üst kısım görünüyor. 6550 m ekran kartı var sizce sıkıntı ne
  • arkadaşlar oyunda animal fat eskiye göre az cıkıyor bi kolay yolu varmı cıkartmanın , gündüzleri haftada 3 4 gün oynuyorum eger ekip flan varsa oynayabilrz arkadaşlar mesaj atarsanız sevinirm öyle tek başına oynayınca sıkılıyor insan böyle kalabalık bi grup varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi1905gs

quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Merhaba arkadaşlar. Oyuna yeni başladım sayılır yaklaşık 20 saat oldu. Bu kıyafetleri falan nerden satın alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, opskins kullanarak alabilirsiniz sorun olacağını sanmam. Steam üzerinden almanızı önermem.

kardeş opskins sitesi ne kadar güvenilir id pw flan istiyormu veya h1z1 oyunu yöneticileri banlama yaparmı
  • Bunlar hangi kafayla update yayınlıyorlar anlamıyorum ki. High ayarlarda en az 30-40 fps aldığım oyun guncellemeden sonra 15-20lere kadar düştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda çözünürlüğü 16*9 dan 4*3e almanın yolu yok mu? online oyunlarda aşırı grafik hastası değilim, ayarlar all low olmasına rağmen fps 70i geçmiyor.

sistem ; i5 4670
    amd 7870xt 2gb 256 bit
    8 gb ram
  • Merhaba, H1Z1 KOTK oynayan varsa ekleşelim solo girmekten sıkıldım. Özel mesajdan steam linki bırakırsanız eklerim.
  • Merhaba arkadaşlar h1z1 PS4 için cikacakmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20fps alıyorum ayarlarida low yaptim ama yine ayni
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaurennCheff

Merhaba arkadaşlar h1z1 PS4 için cikacakmi?

kanser olmak istiyorsunuz galiba.dünyanın en sorunlu oyunlari arasinda bu oyun.konusu cok guzel ama yapımcıları oyunu bir türlü toparlayamadı.
  • just survive gerçekten çok kötü durumda mı? tekrar indirmeyi düşünüyorum da boşuna indirmeyim
  • oynayan varsa pm atsın yılbaşından sonra beraber oynaya biliriz
    not:oyunu ilk zamanlarında oynadım şuan neler değişti bilmiyorum ve 2 oyunada sahibim
  • oyunu tek başıma oynayacağım dayz tarzı karşıma çıkan adama ateş etsem mi dost mu olsam hissi için just survive almak istiyorum ama bir yandan da sıkılırım al gitsin king of the kill herkesi öldür diyorum ama sakin sakin karşımdaki insanlara güvenerek oynamak daha cazip geliyor nedense
  • https://forum.donanimhaber.com/h1z1-dosya-onarma--122849207#122849207 şu soruna bir bakabilir miyiz arkadaşlar oyunla ilgili
  • Kotk oynuyorum full solo, 20 saati aştı oyun sürem komple, hiç 1.olamadım ama son 10 oyun kırmızı oldu artık alıştım gibi en iyi 3.oldum :)

Henüz oyunda hile ya da bugla karşılaşmadım ancak oyunda araba bulursan %90 ilk 20 içine kalıyosun, zaten araba olunca gazda kalcam derdin de olmuyor, başlarda gazdan öldüğüm çok oldu haritayı küçük sanıp yayan koşarken :)

Yalnız bişeyi çözemedim henüz şu paraşüt olayı, oyun hdd de kuruluydu ssd ye aldım gene kalabalık yere iniş yaparsam adam benden önce iniyo, aşağı doğru bakıp a-d denedim, w denedim gene aynı, anlamadım bunu

Son olarak oyun zevkli, solo şekilde de sarıyor tavsiye ederim alacaklara.
  • iyi günler arkadaşlar.

Bundan bir hafta önce gtx 960 kullanıyordum onu satım rx 470 aldım ve h1z1 kotk'e giremiyorum. Nvidianın tüm driverlerini kaldırdım (ddu ile) amd'nin güncel driverini kurdum.

Oyunda dosya onarımı yaptım, olmadı. Sildim bir daha kurdum, olmadı.

Oyuna tıklayınca ufak bir steam penceresi "oyun açlıyor" yazıp sonra lanucher ekranı gelir ya, bnde "oyun açılıyor" penceresi yarım saniye görünür gibi olup kapanıyor ve oyun açılmıyor.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    surviveda da dost bulman çok zor :)
  • çapulcu penguen kullanıcısına yanıt
    Şu anda alabileceğin en güvenli site diyebilirim cs go da 1000 dolara bıçak sattım sorunsuz
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.