Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Oyun malesef baya bi aliskanlik istiyor hocam bol bol twitch izlemenin faydasi var. Ben ilk birinciligimi 32 33 lvlda aldim suan 40 lvlim hala baska alamadim lakin oyuna alistim ritmimi bulursam birinci olmasam bile 8 10 kill cikariyorum. 25 lvl olana kadar bir iki kill aldim mi seviniyordum . Ama o son bese kaldigim da inanilmaz bi stres sariyor zaten o yuzden bi tane birinciligim var 10 killerlgerisi hep alti yedi kill 2.cilik ve 3.luk.

Basta guzel baslarsam hele hayatta devam edemiyorum 80 kisi varken 12 13 kill yaptigim oluyor bazen safe oynucam diye geriliyorum ilk ona bile giremiyorum.

Ama sacma sapan bi yerde spawn olup bu oyundan bisey olmaz diye umursamadan oynayinca sonlara kaliyorum

Yani benim de tecrubesizlikten kaynakli bi stres sorunum var bu oyunda oynadikca gecer diye dusunuyorum. Sizinde aim oynadikca alisir

sonlara kalıyorum aslında 2. 3. 4. oldum. 2-3 adam vurarak tabii. şu an o yazıyı yazdığım zamana göre daha iyiyim sanırım. uzaktaki düşmana düşen mermiyi hesaplamak sıkıntı biraz.

AR 15 ile uzaktaki adama net atış yapabiliyorsun , gameplayden aim işaretini minik noktaya al ve o çerçeveyi off yap ingilizcesini unuttum o çemberin. pro oyuncuların aim ayarlarını izle çok rahat vurursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

quote:

Oyun malesef baya bi aliskanlik istiyor hocam bol bol twitch izlemenin faydasi var. Ben ilk birinciligimi 32 33 lvlda aldim suan 40 lvlim hala baska alamadim lakin oyuna alistim ritmimi bulursam birinci olmasam bile 8 10 kill cikariyorum. 25 lvl olana kadar bir iki kill aldim mi seviniyordum . Ama o son bese kaldigim da inanilmaz bi stres sariyor zaten o yuzden bi tane birinciligim var 10 killerlgerisi hep alti yedi kill 2.cilik ve 3.luk.

Basta guzel baslarsam hele hayatta devam edemiyorum 80 kisi varken 12 13 kill yaptigim oluyor bazen safe oynucam diye geriliyorum ilk ona bile giremiyorum.

Ama sacma sapan bi yerde spawn olup bu oyundan bisey olmaz diye umursamadan oynayinca sonlara kaliyorum

Yani benim de tecrubesizlikten kaynakli bi stres sorunum var bu oyunda oynadikca gecer diye dusunuyorum. Sizinde aim oynadikca alisir

sonlara kalıyorum aslında 2. 3. 4. oldum. 2-3 adam vurarak tabii. şu an o yazıyı yazdığım zamana göre daha iyiyim sanırım. uzaktaki düşmana düşen mermiyi hesaplamak sıkıntı biraz.

AR 15 ile uzaktaki adama net atış yapabiliyorsun , gameplayden aim işaretini minik noktaya al ve o çerçeveyi off yap ingilizcesini unuttum o çemberin. pro oyuncuların aim ayarlarını izle çok rahat vurursun.

23. crosshairi kullanıyorum. çerçeveyi ilk defa duydum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aimin çevresinde çerçeve tarzı bir alan oluyor onu diyorum sende yokaa kaldırmışsındır zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aimin çevresinde çerçeve tarzı bir alan oluyor onu diyorum sende yokaa kaldırmışsındır zaten.

evet hocam bende sadece nokta, tam 23 numarada olduğu gibi. oyuna bayağı sarmaya başladım yahu arachnid helmet alacağım birazdan. teşekkürler bu arada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam bende sadece nokta, tam 23 numarada olduğu gibi. oyuna bayağı sarmaya başladım yahu arachnid helmet alacağım birazdan. teşekkürler bu arada.

rica ederim , h1z1 keyifli hocam bende çok severek oynuyorum , arabasız giderken düz arazide araba sesi duyunca acayip heyecan oluyor bende :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • we are trying to connect you with servers.Arkadaşlar 2 gündür oyuna giremiyorum böyle bir hata veriyor ana ekran dahi açılmadan böyle bir sorun yaşayan var mı ?Çözümü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnmr

Bu indirimde alınır mı bekleyeyim mi?

bu fiyata kaçar mı durduğunuz kabahat
  • yine 2. oldum 3 kille. 4. falan oluyor bu, 1. olmam lazım artık. pompalıda çok kötüyüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 24 Nisan 2017; 19:11:7 >
  • Pompali sans isi baya ztn :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Pompali sans isi baya ztn :-)

bu arada fftc hoodie diye bir şey çıkarmışlar, gayet güzel de satılmıyor sanırım. alanlar nasıl alıyorlar acaba?
  • Arkadaşlar selam js oynayan klan olan var mı tek başıma hep patates oluyorum 21 yaşındayım şöyle yaş muhabbet olarak dahil olabilcegim bişey varsa çok sevinirim solo gitmiyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meriç. -- 26 Nisan 2017; 22:49:9 >
  • 96 saat oyun süresinden sonra ilk wini 5 kille aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 29 Nisan 2017; 22:28:40 >
  • 700 saat oynadım. Çoğunlukla da duo ve five oynadım. Arkadaşımla duoda rahatlıkla 15-20 kill arası win alabiliyoruz. Duo ile ilgili çok şey biliyorum. Five'da büyük karambol döndüğü ve pussy oynayanlar kazandığı için pek sevmeyiz ama çok kişi olursak geyiğine gireriz.

Solo pek atmam ama en son 10 kill ile 1. olmuştum. Oranın mantığı duodan biraz daha farklı, pek sevmiyorum.

Oyunda neden çok kill alamıyorum diye isyan edenler olmuş cevabı çok basit. H1z1 bir aim oyunu değil, CS:GO'da koyduğundan daha fazla zeka koymalısın ortaya. CS'de aimi mükemmel olan birisi en azından kartal gibi rütbeleri görür. Oyun zekası düşük olsa bile profesyonel liglerde takılır. H1z1 böyle değil, hem ince aim alman gerek hem de zekice hareket etmelisin. Dust 2 içinde değilsin, çatışma alanın aşırı geniş. Bu alanı tepe tepe kullanman, sessizce ilerlemen ve rakibini gafil avlaman gerek. Sen long tutar gibi rakibinle hep aynı yerden çatışırsan adam cross'u koyar 2 tap'i atar öldürür seni. Sürekli farklı yerlere geçip (gerekirse arabayla daha uzaktaki bir yere) rakibini manyak etmen lazım. Oyunda cs gibi 2 takım yok. 171 farklı oyuncu var. Bir rakibi diğerine kırdırıp onlar birbiriyle uğraşırken aradan kill'leri toplamayı öğrenmen lazım. Pozisyon alma cs'deki gibi aşırı önemli.

Bir de yeni başlayanların yaptığı bir hata 1 slotu tüfek, 1 slotu pompalı, 1 slotu da bomba alacak şekilde değerlendirmemeleri. 3. Slota ne koyacağın tartışılır ama ilk 2 slot her zaman ar15/ak47(hangisini isterseniz) ve pompalı olmalıdır. 3. Slota başka bir silah da koysan bombaların envanterinde hazırda olmalı ve her an 3. slotu droplayıp oraya bomba koyabilmelisin.

Oyunu pro seviyede oynamak istiyorsanız LyndonFps, Ninja, 10000daysz gibi iyi oynayan yayıncıları takip edin. Oyun ile ilgili güncel olaykarı takip etmen içinse reddit'teki H1Z1 Kotk sayfasına da sık sık bakın. Oyunun ana iletişim damarı orası.

Başka sorusu olan varsa askere gitmeden seve seve yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 30 Nisan 2017; 3:47:38 >
  • Dostlarım bi itemi op skinste satmak istemiştim ama allahın belası steam sağolsun trade için 15 gün bekletti. Ben satmak istediğim de 43 dolar olan item fiyatı şu an 28 dolar. Ben koyarken 40 dolara koymuştum ve şu an fiyatı düzeltemiyorum nereden düzelteceğimi bulamadım. Profilime tıklayıp manage e bastığımda loading dönüyor ama bir türlü satıştaki itemleri göremiyorum. Nasıl yapabilirim? Hayır fiyat dibe vurmuş zaten 40 dolardan kimse almaz şuan bari itemi geri alayım kullanayım
  • quote:

yine 2. oldum 3 kille. 4. falan oluyor bu, 1. olmam lazım artık. pompalıda çok kötüyüm.

Hocam pompalı sen ne kadar yetenekli olursan ol %80 şans işi. Bugün dünyanın en iyi pompalı kullananlarından biri LyndonFPS stream da sinirden klavyeyi kırdı. Dibine girip armoruz adama 50 vururken karşıdaki adam uzaktan tek attı ve bugün aynı şey 4-5 defa oldu, adam sinir krizi geçirdi.

Nacizane tavsiyem oyun kazanmak istiyorsanız zorunlu kalmadıkça pompalı kullanmayın. Ben çok fazla dr disrespect lyndonfps izliyordum ve pompalı ağırlıklı oynamaya çalışıyordum ama bu sezonda farkettim ki pompalı kullanmak zorundaymış gibi oynamanın hiç bir mantığı yok. Geçen sezonun ortalarında oyuna başladım sezon bitiminde 1win (10 kill) ve geri kalanı 4-5 killi ikincilik ücüncülüklerdi. Bu sezon başından beri spawnda mecbur kalmazsam pompalı almıyorum ve ev içi fightlardan kaçınıyorum. 2 slot ar15 1 slot bomba yapıyorum ve oyunuma inanılmaz faydası oldu. Daha bu sezonu doğru düzgün oynamadığım halde (pek vakit bulamadım) şimdiden 3 winim var(13-10-10 kill) diğer skorlarda hep 8-12 kill arası. Pre season 3 de koca sezon +7 kill aldığım maç cok nadirdi hatta 5 killi geçince elim ayağım karışıyordu, şimdi resmen alıştım 10 kill bile alsam panik yapmadan sakince oynuyorum

Bu ev içi fightlardan kaçma ve long range de çatışma oyun stilini FlameHopper dan gördüm. Tavsiye ederim mutlaka deneyin, referans olması açısından flamehopper ı izleyebilirsiniz.

edit: pompalı yerine ar tutmanın bir faydası da karşının mermisi bittiği zaman hemen swap yapıp çatıştmaya devam etmek. Uzun süren çatışmalarda, araçla seyir halindeki hedefleri vururken ve araç patlatırken ikinci silahın büyük avantajı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 1 Mayıs 2017; 17:52:43 >
  • quote:

quote:

yine 2. oldum 3 kille. 4. falan oluyor bu, 1. olmam lazım artık. pompalıda çok kötüyüm.

Hocam pompalı sen ne kadar yetenekli olursan ol %80 şans işi. Bugün dünyanın en iyi pompalı kullananlarından biri LyndonFPS stream da sinirden klavyeyi kırdı. Dibine girip armoruz adama 50 vururken karşıdaki adam uzaktan tek attı ve bugün aynı şey 4-5 defa oldu, adam sinir krizi geçirdi.

Nacizane tavsiyem oyun kazanmak istiyorsanız zorunlu kalmadıkça pompalı kullanmayın. Ben çok fazla dr disrespect lyndonfps izliyordum ve pompalı ağırlıklı oynamaya çalışıyordum ama bu sezonda farkettim ki pompalı kullanmak zorundaymış gibi oynamanın hiç bir mantığı yok. Geçen sezonun ortalarında oyuna başladım sezon bitiminde 1win (10 kill) ve geri kalanı 4-5 killi ikincilik ücüncülüklerdi. Bu sezon başından beri spawnda mecbur kalmazsam pompalı almıyorum ve ev içi fightlardan kaçınıyorum. 2 slot ar15 1 slot bomba yapıyorum ve oyunuma inanılmaz faydası oldu. Daha bu sezonu doğru düzgün oynamadığım halde (pek vakit bulamadım) şimdiden 3 winim var(13-10-10 kill) diğer skorlarda hep 8-12 kill arası. Pre season 3 de koca sezon +7 kill aldığım maç cok nadirdi hatta 5 killi geçince elim ayağım karışıyordu, şimdi resmen alıştım 10 kill bile alsam panik yapmadan sakince oynuyorum

Bu ev içi fightlardan kaçma ve long range de çatışma oyun stilini FlameHopper dan gördüm. Tavsiye ederim mutlaka deneyin, referans olması açısından flamehopper ı izleyebilirsiniz.

edit: pompalı yerine ar tutmanın bir faydası da karşının mermisi bittiği zaman hemen swap yapıp çatıştmaya devam etmek. Uzun süren çatışmalarda, araçla seyir halindeki hedefleri vururken ve araç patlatırken ikinci silahın büyük avantajı oluyor.

izleyeceğim hocam teşekkürler. geçen gün 5 kille aldım ilk wini, güzel duygu gerçekten. genel olarak oyuna alıştım 2 tap mekaniklerine vs. skin aldım bir de onun gazıyla daha iyi oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 1 Mayıs 2017; 17:59:41 >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    2 tane ar alıp kullanmak en mantıklısı pompalının ne halt yapacağı belli olmuyor
  • ben twitch olsun youtube olsun bircok oyuncuyu izledim ancak büyük farklar var.

adamlar ateş ettiginde silahlari sekmiyor isabet oranlari cok daha yüksek.

ben ates ettiğimde aim daga tasa kayiyor ve vurmka yuzde 30 40 sansa bağlı.

pompalida cok iyiyim ama ne ak47 ne ar15 de uzaktan vuramiyorum. yakindan yine iyiyim ama uzaktan imkansiz (bullet droptan haberdarim var)

bullet drop olayida asiri sacma sanki leblebi atiyoruz 30 40 metrede dahi bullet drop cok etkili.

• Dostlar merhaba; steamden geçen sene h1z1 almıştımoynadım uzun süredir oynamıyordum ve ona kayıtlı mail adresimi komple sildim ve şifreyi de unuttum değiştiremedim steamüzerinden yeni bi mail kayıt edemiyoruz mu acaba? ya da yeni bi h1z1 satın alamaz mıyım ?
  • Discord
    Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
    https://discord.gg/dw8hvaK

bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.