Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam hesabımda bulunan ar15 ve copper gogles satılıktır..cs go'da herhabir bıçakla takas edebilirim.steam linki aşağıda..

steamcommunity.com
    Steam Community :: gordo.jpg
    http://steamcommunity.com/id/Y1m1r

H1Z1 (2015) [ANA KONU]
  • Event ticketlarımı scrap yapamıyorum sebebini bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni başlıyorum h1z1 e . beraber oynayacak arkadaşlar lazım . 22 yaş üstü steamdan ekleyebilir mi . "ak47 bey" adım
  • h1z1 kutuları ne değerli olmuş öyle yahu :)

beni de kek sanmış birisi, 4 tane csgo kasa anahtarına 180 tl lik kasa isityor takasla şaka maka ben de iyi biriktirmişim :D
  • Seninki birşey değil benim yaklaşık 2000tl lik eşyam birikti.Bir kısmını satın almıştım.Zamanında yok fiyatına satılan kutuları alsaydık şimdi bayağı zengindik.Şu an just survive kutu ve itemleri çok uygun.Pazar hareketlenirse bayağı fiyatlar artar.Stok yapmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Seninki birşey değil benim yaklaşık 2000tl lik eşyam birikti.Bir kısmını satın almıştım.Zamanında yok fiyatına satılan kutuları alsaydık şimdi bayağı zengindik.Şu an just survive kutu ve itemleri çok uygun.Pazar hareketlenirse bayağı fiyatlar artar.Stok yapmak lazım

steamde alışveriş olayında pek iyi değilim, millet iyi takip ediyor. map değiştikten 1-2 ay sonra güncellemeler 5er gb gelmeye başladıkça oyunu bıraktım oynamıyorum o günden beri. bi ara güncelleyip şansa mansa dşen kasalardan para yapmak lazım :D

cs ye 16 tl verdim, 350 tl lik item yaptık bedavaya, bundan da o kadar gelse iyi kar. ama senin 2000 de baya b aya iyimiş :D bir süre sonra dragon lore alırsın cs de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Seninki birşey değil benim yaklaşık 2000tl lik eşyam birikti.Bir kısmını satın almıştım.Zamanında yok fiyatına satılan kutuları alsaydık şimdi bayağı zengindik.Şu an just survive kutu ve itemleri çok uygun.Pazar hareketlenirse bayağı fiyatlar artar.Stok yapmak lazım

steamde alışveriş olayında pek iyi değilim, millet iyi takip ediyor. map değiştikten 1-2 ay sonra güncellemeler 5er gb gelmeye başladıkça oyunu bıraktım oynamıyorum o günden beri. bi ara güncelleyip şansa mansa dşen kasalardan para yapmak lazım :D

cs ye 16 tl verdim, 350 tl lik item yaptık bedavaya, bundan da o kadar gelse iyi kar. ama senin 2000 de baya b aya iyimiş :D bir süre sonra dragon lore alırsın cs de

Hocam,cs:go da nasıl o kadar item yaptın.Ben mümkün mertebe pazarı kullanarak ancak item toplayıp para kazanıyorum.Oyun oynayarak item pek kazanamam.Steam pazar olayını biraz öğrendim.Bayağı para dönüyor.Cs:go pazarında da bayağı para var o pazarı da öğrenirsek çok büyük sermaye yaparım.Şu ana kadar steame yaklaşık oyunlarım dahil 600tl para harcamışımdır.

• fat1453 kullanıcısına yanıt
    esl turnuvalarını netten izlerken 2 tane cobble kutusu düştü :) 135 tl onlar ediyor. bi de yeni kasalar eknediği ilk günde 40 50 tl falan ediyor, onlardn da indirdim 1-2 tane. bir de kırmızı/siyah şekilli bi kasa daha vardı ondan da 2 tane satmıştım o da 25 tl civarındaydı adı da barvo ydu sanırm. şuanda baktım 10 dolara çıkmış. zarar etmişiz bundan :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    H1Z1 oyununa bir bak derim.Ayrıca ödül sistemi de var.Anahtarsız kasalar düşüyor.Çıkan itemler güzel çıkarsa takas yoluyla iyi olur:)

• oyuna alışıyorum yavaştan, 2. winimi aldım. 7 kill ile.

ilk 10'a gireyim de event var onun ödülünü alayım dedim, 1. oldum.
  • beraber girmek isteyenler beni eklesin . 20+ yaş olsun lütfen
    yusuk53
  • 6 gb güncelleme nedir lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

6 gb güncelleme nedir lan

bu elemanların güncellemeleri hep böyle. oyunda da bi değişiklik olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

6 gb güncelleme nedir lan

bu elemanların güncellemeleri hep böyle. oyunda da bi değişiklik olmuyor

kykda kalıyorum ben nasıl güncellicem bunu
  • geçti bor un pazarı, sür eşşeğini niğdeye h1z1 yöneticileri.6.1 gb update atiyorlar.yine boş beleş bi update dir.senin devrin coktan bitti.insanların taleplerine 2 yıl sessiz kaldın simdide degişiklige gidiyorlar.
  • Bugün birisi elimde bulunan survive ve kofk de bulunan eşyalara 1 tane anahtar verdi. Kofk de sadece giysi var ama survive kasa dolu ama para etmiyor. Böyle bir teklif gelince acaba kofk olduğu gibi survive da bulunan eşyalarda mı değerlenecek diye düşündüm. Var mı bunun hakkında fikri olan ?
  • Kasa duşurmek için bir yöntem varmı bende başlıyorum oynamaya ilk 5e girene mi veriliyor diye biliyordum ama bugun girdigim halde alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Bugün birisi elimde bulunan survive ve kofk de bulunan eşyalara 1 tane anahtar verdi. Kofk de sadece giysi var ama survive kasa dolu ama para etmiyor. Böyle bir teklif gelince acaba kofk olduğu gibi survive da bulunan eşyalarda mı değerlenecek diye düşündüm. Var mı bunun hakkında fikri olan ?

sazan.avi yapmaya çalışıyorlar, senin envanter karşılığında 1 anahtar dediğin nedir ?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    İşe yaramaz bir sürü kıyafet,şapka ve kask var. Survive kısmında da bir sürü kasa var şuan fiyatları çok düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • showdown turnuvası zamanında twitch de yayın öncesinde ve yayın sırasında dağıttıkları kod ile ar15 skinine sahip etmiştir izleyicileri. ben niyeyse bu oyunu diğer js oyunundan daha çok seviyorum ve çerezlik oyun olarak daha çok eğleniyorum. pubg çıkışı sonrası kitlesi azalmış olsada yeni güncellemeleri ile yine bazı kitleleri de bünyesine aktmış oyun.

2li veya 5li girmek isteyenler için steam:
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    https://steamcommunity.com/id/dtfnarratur
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.