Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu oynarken rastgele zamanlamalarda ekrana mouse geliyor oyunun imleci ile beraber sorunun çözümünü bilen var mı?
  • emin değilim ama alt enter basarsan düzelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar king of the kill i indirimdeyken aldım beğenmedim ya. Hiç vuruş hissi yok nasıl oynuyorsunuz böyle? Biraz daha zorlasam alışır mıyım?

• antiretro kullanıcısına yanıt
    vuramadığından hissi de yok gibi geliyordur

Oyunda mermiler aime göre değil silahın ucunun bulunduğu yere göre hareket ediyor. Mermilerin hızı var anında hedefine ulaşmıyor ve zamanla aşağıya doğru düşüyor. Mesela hareket eden bir arabaya hızına göre daha önüne sıkman ya da uzaklığına göre daha üzerine yani üst kısmına sıkman gerek. Mesafe ne kadar yakın olursa silahın ucuna oranla aim dede kayma olacaktır. Zamanla alışırsın
  • Tesekkurler cevap için. Aim'im iyidir aslında bf ve overwatchdan sonra bunda atışlar pek tok gelmedi. 2d oyun oynuyormusum hissine kapıldım. Bakalım alısabilecek miyim.

• antiretro kullanıcısına yanıt
    Biraz ilk 10 maçı 20 kill den başlayan oyuncuların yayınını izle. Çok yardımcı olur hızlı alışırsın. İyi oyunlar
  • YAKIN ZAMANDA H1Z1 E BAŞLADIM TEK BASINA PEK HAYATTA KALINAMIYOR , YAŞIM 21 ; 20 YAS UZERI CİDDİ VE SAGLAM OYNAYAN VE TAKIM ARAYAN VARSA TOPLANALIM 3 VEYA 4 KİŞİ OLUP TAKILALIM DEDİM KATILMAK İSTEYEN GELSİN TAKIM KURALIM...

• ekleyin beraber oynayalım yaş 25.
    20 yaş üstü uygundur.
    Not: Hep ölüyorum :Dhttp://steamcommunity.com/id/Red026/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red___ -- 8 Temmuz 2017; 0:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parashout

Discord
    Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
    https://discord.gg/dw8hvaK

bekleriz.

geçerliliğini yitirmiş yazıyor
  • Merhabalar.

Ben de dün indirimden yararlanarak H1Z1: King of the Kill satın aldım. Oyun gerçekten güzel yalnız nişan almak çok zorluyor. :) Yakınımdaki adamı onu ilk gören ben olduğum halde öldüremediğim oldu. Tabii biraz da heyecan oluyor.

Dünden bu yana oynuyorum ve Steam envanterime H1Z1 kasaları geldi ancak nedense hiçbirini satılığa çıkaramıyorum. Düşen kasaları nasıl satabileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı?
  • Oynayanlar eklesin beraber girelim steam id BOT Shepard , ct bot resmi var.

• Yapışkan tuşlar aktif oluyor. Alt Tab ile windows a dönüp, yapışkan tuş uyarısına hayır deyip tekrar oyuna dönersen düzeliyor. Ancak bazen olmadık yerlerde oluyor ve sıkıntılı duruma sokuyor insanı.
  • Red___ kullanıcısına yanıt
    Discord
    Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
    https://discord.gg/GQVbHZQ
  • JS oynayıpta yalnızlıktan sıkılanlar ekleyebilir. Genelde tek takılıyorum.

http://steamcommunity.com/id/hayvanzeyvan/
  • Oyunda skin geldi bana ama nasıl giyeceğim. Appearance bölümünden giyiyorum ama ana ekrana döner dönmez çıkıyor üstümden. Bir de Military backpack de öyle giyemiyorum. Küçük yandan çapraz takılan çantayı takıyor hemen ana ekranda. Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 14 Ağustos 2017; 23:39:21 >
  • kotk oynamak isteyenler beni ekleyebilir. steam: cemoktem
  • Herkese iyi günler. ben oyuna gemiye katılmamdan dolayı belli bir süre ara verdim ve 3.7 gb'lik bi güncelleme ile oyunu güncelledim. yalnız, eskiden arabalardan, çöp kutularından falan metal bracket vs topluyorduk. şimdi nasıl edinecez o parçaları bi bilgisi olan var mı ? ayrıca deck foundation ile zemin atılıp base kuruluyordu sanırım bu da değişmiş. zahmet olacak ama bana değişen olayları bi ufak özet geçerek anlatmak isteyen varsa özel mesaja bekliyorum kendisini. teşekkürler şimdiden, iyi oyunlar herkese.
  • Oyuna gene 8.6gb güncelleme gelmiş one öyle
  • yön barı eklenmiş :) pubg gibi olmuş.

senelerdir bi halt etmeyen geliştirci, pubg yanında super mario gibi kaldıkları için tırsmaya başladılar sanırm.
  • Arkadaşlar H1Z1 satın aldım fakat Eu'ya +100 ping veriyor. +100 ping ile oyun mu oynanır. Bişeyleri mi kaçırıyorum var mı ayarları?

Ayrıca patatesten grafikleri ile FPS sorunu da çekiyorum diyebilirim. PUBG ile yarısıyorlar galiba bu konuda..
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.