Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundayken ekranın sağ üstünde pmid, mid, ping1, ping2 gibi yazılar ve sayılar çıkıyor. Bunları nasıl kapatırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felix88 kullanıcısına yanıt
    Aynen o şekilde hocam. H1z1 steam pazarı eskiden açıktı , artık birkaç kasa haricinde kapalı.

• PeopleCanFly kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam "N" tuşu ile kapanıp açılıyordu.

• bu oyunda mı paralı ya bu oyun tarzı 100 kişinin filan oynadığı ama ücretsiz olan bir hayatta kalma oyunu yok mu acaba düşük sistemli. Fortline'yi pc kaldırmadı benim low da görüntü aşırı berbat
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    fl kaldırmadıysa bunlara hiç bulaşma hocam.
  • Oyun ismi h1z1 olduktan sonra just survive ile h1z1 i aynı klasöre yüklüyor ve oyunlardan biri doğal olarak silik görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • Daybreake ticket at kardeş oradan hallediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGShan1905

Daybreake ticket at kardeş oradan hallediyorlar

yok hocam oyunu steamden tamamen kaldırdım tekrar satın alın diyor, tekrar satın aldığımda bana eski hesabı istemesin yeter yani sıfırdan alacam

• Senin steam hesabında h1z1 in ilk etkinleştirdiğindeki hesap geçerli olduğu için eğer oyunu tekrardan satın alırsan yeni bir steam hesabında alman gerekli öbür türlü aktifleştiremessin aynı hesapta 2. hesabını
  • quote:

Senin steam hesabında h1z1 in ilk etkinleştirdiğindeki hesap geçerli olduğu için eğer oyunu tekrardan satın alırsan yeni bir steam hesabında alman gerekli öbür türlü aktifleştiremessin aynı hesapta 2. hesabını

nasıl yani tekrar satın alsam yine eski hesabı mı isteyecek?

şunuda söyleyim ben steam hesabımdaki kayıtlı gmailimi değiştirdim icloud mail yaptım, oyunuda sildim, şimdi şunu istiyorum tekrar satın aldığımda yeni accound alacam yeni accound’u icloud olarak açacam.

yapmak istediğim bu, eski hesabımı geri istemiyorum çünkü, harici olarak yeni steam hesabıda açmak istemiyorum çünkü tüm oyunlarım zaten kendi steam hesabımda bir oyun için farklı steam hesabı açmak bana mantıksız geliyor

• Dostum olmaz diye biliyorum mesela benim steam hesabımda ki e-mail ile oyundaki aktifleştirdiğim e-mail farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

bu oyunda mı paralı ya bu oyun tarzı 100 kişinin filan oynadığı ama ücretsiz olan bir hayatta kalma oyunu yok mu acaba düşük sistemli. Fortline'yi pc kaldırmadı benim low da görüntü aşırı berbat

ekran kartının nedir hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

bu oyunda mı paralı ya bu oyun tarzı 100 kişinin filan oynadığı ama ücretsiz olan bir hayatta kalma oyunu yok mu acaba düşük sistemli. Fortline'yi pc kaldırmadı benim low da görüntü aşırı berbat

1024 MBATI ASUS R5 230 Series (ASUStek Computer Inc)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

1024 MBATI ASUS R5 230 Series (ASUStek Computer Inc)

r7 250 de bile arkadaşımın H1Z1 i iyi performans vermiyordu senin kartta hiç vermez.Ekran kartını güncellemen lazım.
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    oyun sadece ekran kartına bakmıyor işlemcin kuvetli olması lazım bende i7 işlemci ve gt 555m kart var takır takır oynatıyor sadece pv de şehre dışardan girerken fps sıkıntısı yaşıyorum ping değerlerimde 55-70 arası değişiyor
  • quote:

oyun sadece ekran kartına bakmıyor işlemcin kuvetli olması lazım bende i7 işlemci ve gt 555m kart var takır takır oynatıyor sadece pv de şehre dışardan girerken fps sıkıntısı yaşıyorum ping değerlerimde 55-70 arası değişiyor

hocam bana yardım edebilir misin, steamde h1z1 şifremi herşeyi unuttum, daha sonra daybreak'ten yeni hesap aldım ama oyunu açamıyorum yeni hesabımı oyuna nasıl açtırabilirim? başka steam hesabı almak istmiyorum olan steam hesabımdan oyunu oynamak istiyorum.
  • Gerry Lane kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen sıkıntını ticket atarak çözeceksin ingilizcen varsa daha rahat iletişim kurabilirsin yada çeviriden de tam çevrilmese bile işini görecektir.Yeni hesap alarak oyuna giremezsin sen ticket attıktan sonra gizli soru cevabını hatırladığın 3 tane kelime yaz diyecekler eğer yakın bir şeyler yazarsan sana sıfırlama kodu gönderecekler o şekilde sıfırlıyacaksın ki hemen iletişime geçiyorlar en fazla 1 gün beklersin. Daybreakte o aldığın diğer hesapla oturum açıp support kısmından ticket atacaksın unuttuğun hesabın ismini vereceksin oradan senle iletişime geçecekler
  • quote:

Kardeşim sen sıkıntını ticket atarak çözeceksin ingilizcen varsa daha rahat iletişim kurabilirsin yada çeviriden de tam çevrilmese bile işini görecektir.Yeni hesap alarak oyuna giremezsin sen ticket attıktan sonra gizli soru cevabını hatırladığın 3 tane kelime yaz diyecekler eğer yakın bir şeyler yazarsan sana sıfırlama kodu gönderecekler o şekilde sıfırlıyacaksın ki hemen iletişime geçiyorlar en fazla 1 gün beklersin. Daybreakte o aldığın diğer hesapla oturum açıp support kısmından ticket atacaksın unuttuğun hesabın ismini vereceksin oradan senle iletişime geçecekler

ticket atma sayfası yok hocam

yemin ederim lanet ettirdi

edit: hocam ben yeni hesap açtım, icloud hesabımdan unuttuğum gmail di, ticketi bulursam şöyle atayım mı oyuna icloud tan aldığım hesabı onaylasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerry Lane -- 28 Ekim 2017; 17:42:50 >
  • Gerry Lane kullanıcısına yanıt
    2. aldigin hesapla oturum actiktan sonra h1z1 sitesinde support kisminda help var oradan yaziyosun ID falan yazio hatta o kisimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGShan1905 -- 28 Ekim 2017; 17:43:53 >
  • Oyun ağır çöp. Aldım bir tur oynadım hemen iade ettim bırak paralı satun almayı bedava verecekler yinede yükleyip bi şans daha vermem

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.