Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni kutular pahalı kardeşim eski kutulardan da değersiz ürünler çıkıyor toxic ürünleri ile american ürünleri çok değerli oyunda
  • oGShan1905 kullanıcısına yanıt
    Ben yeni kutuları demiyorum pazarda 2015 Invitational kutusu 2 fiyattan satılıyor birisi 11 tl diğeri 18 tl bu kutuların icinden cıkan şeyler aynı fakat farklı fiyatlar onu cözemedim
  • eMRe_Dmrc kullanıcısına yanıt
    İsteyen istediği fiyata koyar ki pazarda o normal birşey sen en düşüğünü kapatmaya çalış ayrıca just survive kutularıyla karıştırma h1z1 alıcaksan
  • oGShan1905 kullanıcısına yanıt
    Steam pazarı actığında dediğim şeyi anlıcaksın normalde aynı kutu ikiside fakat 2 tane ayrı ayrı satılıyor
  • Just Survive için eski haritanın gelme durumu var mı?
    Son haritayı oynama fırsatım oldu yan hesapta düşman başına.. Bommmboş ve rezalet.
  • Drima kullanıcısına yanıt
    eski harita gelmez fakat belki yeni bir harita güncellemesi yapabilirler
  • indirimden aldım. 7 tl miydi neydi. Bir şey değil diye aldım.

Keşke indie ve hiç oynamayacağım bir oyuna verseydim o 7 tl yi. Harcadığım en lüzumsuz para. Küçükte olsa insan salak yerine konunca sinirleniyor haliyle. Bir de yanlış anlamadıysam hala betada bu. Artık geliştirilen neyse...
  • 9 tl ye aldım, bir sürü kişi iade et dedi ama o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ben. 3 saat falan oynadım şimdilik. tabi eski halini bilmiyorum.

ama ciddi optimizasyon sıkıntısı var galiba.
  • heyt be oyun ilk çıktığı sıralar çılgınlar gibi oynardık sabahlara kadar. base kurmalar battle royale. sonra ne olduysa sapıttılar oyunları ayırdılar falan haritanın içine ettiler bıraktılar.

bu oyundan bana kalan tek şey oyunun başında sürekli düşen kutuların inanılmaz fiyata satmam oldu. 100lerce lira para geldi.

en son ne zaman girdim hatırlamıyorum bile. keşke eski çizgisini korumayı başarıp efsane olabilseydi.
  • 22:00 itibariye ücretsiz olacak. Para verip almış olanlara hediye dağıtılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade edersek paramız geri verilecek mi ? Hediyeleri istemiyorum çünkü umrumda değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parayı iade alabilicez yazmışlar ama nasıl olacak bulamadım. bi de steam'e bakiye mi olur karta mı iade olur bilen var mı ?

• Oyunu hiç oynamadım geçen sene almıştım pubg den fırsat olmadı girmeye bu hediye edilecek şeyler para eder mi beyler napıcaz bu mevzuyu bide verilen hediyeleri nasıl alıyoruz?

• act1903 kullanıcısına yanıt
    hediye gelecekler pazarlanamıyor büyük ihtimalle ki para edecek olsa da yüzlerce hatta binlerce kişiye gideceği için pek piyasası kalmaz

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam haklısın teşekkür ettim

• Oyun 20 gb indirmeye değer mi acaba, android'de 600mb lık alternatif var yoksa ona mı takılsam

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    rules of survival'dan bahseidyorsan o pubg çakması. h1z1 başka bişey. pubg gibi kolay değil adam vurmak işkence zoom yok falan filan.

pubg ye para yetmiyorsa rules of survival indir oyna yakın bi keyif alırsın belki. ama h1z1 pubg keyfi vermez. ama yine de kendine has bi havası da var. ama o hava 20gb etmez :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

rules of survival'dan bahseidyorsan o pubg çakması. h1z1 başka bişey. pubg gibi kolay değil adam vurmak işkence zoom yok falan filan.

pubg ye para yetmiyorsa rules of survival indir oyna yakın bi keyif alırsın belki. ama h1z1 pubg keyfi vermez. ama yine de kendine has bi havası da var. ama o hava 20gb etmez :D

oyunda buglar var mı hocam ona göre indireyim

• Boreman Lames kullanıcısına yanıt
    bug pek denk gelmedim ama ekran kartın vs iyi değilse hiç bulaşma. optimizasyon sorunu var. he yeni çıkan modla motora da müdahale etmişlerse belki ufaktan düzelmiştir.

en az 4gb ram ve orta üst bir ekran kartı lazım h1z1 için. yoksa 20 fps ile oynar gibi yaparsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bug pek denk gelmedim ama ekran kartın vs iyi değilse hiç bulaşma. optimizasyon sorunu var. he yeni çıkan modla motora da müdahale etmişlerse belki ufaktan düzelmiştir.

en az 4gb ram ve orta üst bir ekran kartı lazım h1z1 için. yoksa 20 fps ile oynar gibi yaparsın :)

GT 740 DDR5 var hocam yeterli olurmu H1Z1 i 720p de oynamak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.