Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
69
Favori
206.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi senin mesjaı okuyup oyunu açtım, arkaplanda vidyo oynuyordu o varken 250 den başladı, kapatınca eu da 63 pinge indi.

oyun pubg den daha kötü. düzeleceği de yok büyük ihtimalle.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Oyuna girişte server seçerken bana da 60 civarı veriyor. Oyundayken 85-90 ortalama ping ile oynuyorum. Parayı çöpe attım sanırım.
  • Lelouch Lamparogue kullanıcısına yanıt
    2 saat oynamamışsan iade edebiliyorsun sanırm. Ona bi bak derim :) He oyun zaman geçirmek için fena değil ama şuanda Pubg çılgınlığı var, Lol'ü bile geçti geçecek oynanma sayısında. Orda da baya sorunlar varmış ama bu popülerliği görmezden gelmeyip gerekli düzeltmeleri yaparlarsa sırtı yere gelmez bu saatten sonra.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    PubG var hocam bende de bi H1Z1 deneyek dedim. H1Z1'de daha adam vurma başarısına erişemedim güzelce. 30 round oynadıysam 25inde 1v1leri hep kaybettim. Silah mekanikleri biraz enteresan.

H1Z1'in bendeki albenisi direk 1v1 catısıyorsun. Oyun cok hızlı. PubG ise tam tersi. 10-15 dakika loot yapıp çimende yatan bi adama mı ölürsün arkandan gelen adam mı öldürür veya evin tuvaletine pusan birine mi ölürsün belli değil. Acaip korkak oynamayı müsait oyun ve bu şekilde oynayan insan sayısı cok. 15 dakika loot yaptım sonra evin tuvaletinde pusan birine öldüm. E yeni oyuna girelim o başlasın falan derken 20-25 dakikam benim çöp oldu. Ben bu oyuna ayırdığım 25 dakikada gram zevk almadım ve hayatımdan öylece gitmiş oldu. H1Z1'de bu yok ölürsen catısırken ölüyorsun ve aksiyon bitmiyor. Aldık almasına da daha adam vuramadım bile. Catısma mekanikleri PubG'den fersah fersah geride. Aslında bi çok konuda geride de bakma işte

PubG 10 milyon kopya sattı hocam + anlık oyuncu sayısı CS-Go'yu geçti rekora erişti oyun. Ama gidişat H1Z1 gidişatı diyorlar farklı firma aynı iş hesabı. Tabi beni bağlamayacak PubG çok geriyor beni ve pussy oynamaya çok müsait bi oyun muhtemelen devamını getirmem bu oyunun..
  • Arkadaşlar ben şifremi unuttum sonra oyunu steamden komple sildim, şimdi tekrar satın alın alma çıktı tekrar satın alabilir miyim yeni email açarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu oynayan varmi ya.cöp artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

bu oyunu oynayan varmi ya.cöp artık.

en çok oynananlarda 5. sırada :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcn

quote:

pubg ın yanında cöp .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcn

quote:

pubg ın yanında cöp .

pubg'nin sonu h1z1'e benzemesin de
  • Zaten bununda sonu h1z1 gibi olacak, şu an kötünün iyisi olduğu için oynanıyor, daha iyi bir alternatif yok. Büyük firmalar battle royale işinin farkına vardı, büyük firmaların hepsi şu an AAA battle royale geliştiriyor onlar çıksın pubg'nin kaderide h1z1 gibi olacak.
  • arkadas 4gb lik guncelleme geldi. merak edip bakan da yok anlasilan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Zaten bununda sonu h1z1 gibi olacak, şu an kötünün iyisi olduğu için oynanıyor, daha iyi bir alternatif yok. Büyük firmalar battle royale işinin farkına vardı, büyük firmaların hepsi şu an AAA battle royale geliştiriyor onlar çıksın pubg'nin kaderide h1z1 gibi olacak.

Ama PUBG daha gelişmiş bir oyun ve geliştirici ekip iyi çalışıyor H1Z1'in aksine. Bence PUBG ileride bu kadar popüler olmasa da yine çok oynanacağını düşünüyorum.
  • Oyun çöptü yine çöp ama daha az çöp grafik ayarları değişmiyordu eskisinde bunu düzeltmişler gelişme var

• Ayvangibicalistim A kullanıcısına yanıt
    eski haline gore optimizasyonu duzeltmisler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

eski haline gore optimizasyonu duzeltmisler

Vay şimdi indirdim tekrardan Artık özel ayar ile Gölgeleri kapatabiliyoruz ama fps yi etkilemiyor bugbreak şaşırtmadı low end pclerde optimization hala sıkıntılı

• Oyun bayağı güzelleşmiş.Pek çok güzel yenilikler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUBG'nin başarısı h1z1 in eksiklerini kapatıp çıkması. h1z1 de adam vurmak kolay olup ortam renkleri daha canlı olsa kimse pubg yi aramazdı :) ki yanlış hatırlıyor da olabilirim de pubg yapımcıları h1z1 den ayrılmış kişler deniyor. yani ethik ahlakı eksik adamlar, madem yapabiliyposun h1z1 de yapaydın dimi :D

ek olarak fortnite de bg versiyoonu çıkaracak diye pubg yapımcıları günlerdir ağlıyor bizi kopyaladılar vs diye, sanırsın onlar sıfırdan bi mod çıkardı başkasına laf ediyor :)

ek olarak son güncellemelerle bilrikte h1z1 de pubg den bişeyler almış. yön bulma pubg gibi olmuş, yeni silah gelmiş vs. ek olarak senelerdir düzeltmeleri gereken araba içinde yolcu olarak fiderken bişeyler parçalamayı, can basmayı craft olayını vs düzeltmişler oynanabilirlik te artmış gibi geliyor bana.

diğer yandan da pubg nin tutma nedenlerinden biri daha twitchte pek çok kişiye destek vermeleri. unlost önceden h1z1 oynuyodu, şimdi adını bile anmıyor pubg reklamı yapıyor :) bedava oyun dağıtıyor falan. hatta o kadar iletletmiş ki steam indirimlerinde pubg de indirime girecek mi diye firmaya soru bile sorabiliyor :) az çok adı sanı duyulmuş pek çok twitch yayıncısı pubg oynuyor, cebindeki 3 kuruşu bu adamlara bağışlayan çocuklar da gaza gelip pubg alıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 1 Ekim 2017; 20:0:21 >
  • bu oyunda düşen kasalar neden satılmıyor? Wasteland Crate - Unlocked bu kasa düştü elimde kaldı
  • Felix88 kullanıcısına yanıt
    Unlocked kasaları açmanızı tavsiye ederim , değerli şeyler çıkabiliyor. Steam pazarında satılmayan fakat takasa açık olan kasaları da OpSkins tarzı sitelerde satabilirsiniz.
  • Teşekkürler hocam kasayı açtığımda değerli birşey çıktığını varsayalım. Yine opskins tarzı sitelerde mi takaslayabilirim?

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.