Şimdi Ara

H4 halojen farlar hiç aydınlatmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracinizin farina guzel bir yerde perdeli mercek taktirip guzel bi led kullanmaniz gerekir ama maliyeti. 1000 tl yi bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h4 far ampulü zaten falso bir tip iken, led h4 lerle olacak iş değil. amerikan kökenli markaların far dizaynlarından dolayı berbat ötesi bir aydınlatmaya sahip, ben geceyi gündüz yapan bir tasarım görmedim amerikan araç farlarında, eğer aracı uzun soluklu kullamayacaksınız hiç bir kuruş yatırım yapmaya değmez, tek çare bi xenon mercekli fara geçiş yapıp muayeneden muayeneye halojen takıp geçmek, ondada farın önündeki camın/plastiğin düz olanını bulmanız şart yoksa yine satın gitsin mercek takamazsınız..
  • Hocam bende Cruze kullanıyorum. Aracı aldığımda üzerinde sizin bahsettiğiniz ledlerden vardı. Çok berbat bir aydınlatması var ama arabaya yakışıyor. Baktım olacak gibi değil hiçbir şey göremiyorum gittim düzgün sayılabilecek birşey aldım. Ne yazık ki yine aydınlatma zayıf. En son sarı halojen ampul taktım. Burada tercih onemli. Görsellik mi yoksa kullanışlılık mi önce geliyor sizin için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.