Şimdi Ara

H4 led uzunları açınca ileriyi aydınlatmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aliexpressten aldığım h4 ledler geldi. Kisalar fena değil ama uzunları yakınca ileriyi aydınlatmak yerine orta yakın kısmı aydınlatıyor. Bu sorunu düzeltme imkanım var mı acaba? Karşımdakine uyarı amaçlı selektör atmak istesem atamıyorum. Uzunları açınca karşımdakinin gözünü almasi lazım ama almıyor. Umarım anlatabilmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef yapabileceginiz bir şey yok.Far ayarlarınızı kontrol edin belki işe yarar ama kısalarda sıkıntı yok diyorsunuz.H4 ampuller led yada xenon fark etmez uzunları yeterli miktarda aydınlatma yapmıyor.
  • Ampulleri ters takmışsınız büyük ihtimal. Gövdeye bağlandığı parçayı çevirerek sökün, eskisine göre 180 derece çevirip takın. Düzelmesi gerekir. Kısa farlar açıkken üstteki 2 led yanmalı. Sizin durumda altta kalıyor olmalı bu ledler.
  • Dandik aldığınız için olmuyor photon alırsanız halojen gibi ileriyi aydınlatıyor benim niken vardı ışığı dağıtıyor ileri gitmiyordu photon ileriyi ışıtıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Dandik aldığınız için olmuyor photon alırsanız halojen gibi ileriyi aydınlatıyor benim niken vardı ışığı dağıtıyor ileri gitmiyordu photon ileriyi ışıtıyor
    photonu en ucuz nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dexter_

Ampulleri ters takmışsınız büyük ihtimal. Gövdeye bağlandığı parçayı çevirerek sökün, eskisine göre 180 derece çevirip takın. Düzelmesi gerekir. Kısa farlar açıkken üstteki 2 led yanmalı. Sizin durumda altta kalıyor olmalı bu ledler.
    hocam h4 ampulün etrafında 3 tane çentik var. ona göre ampul, far yuvasına yerleşiyor. 180 derece nasıl döndüreceğim anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

photonu en ucuz nerden alabilirim?

Alıntıları Göster
    Ucuzu yok standart fiyat 250 lira

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Ucuzu yok standart fiyat 250 lira

Alıntıları Göster
    holişit. o kadar para veremem led ampüle.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    O çentikli kısım plastik oluyor. Çevirecek yada çekerek çıkıyor. Kısa farklar yanarken üste bakacak ledler.
  • Bununla ilgili konu açmıştım keşke okusaydınız almadan önce .paranız çöpe gitmiş.

https://forum.donanimhaber.com/h4-led-lamba-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler--136302403

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.