Şimdi Ara

H5 isteyenler veya degisik tarz isteyenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan üzerinde çalıştığımız serverimiz beta aşamasına yaklaştı bizde bu haberi sizlere duyurmak istedik server sitesini ve ismini sona saklıyorum çünkü websitesiyle iligli bi kaç ilgilenilecek konu var site hazır olunca sizlerle paylaşağız
    bide unutmadan söyleyeyim 1 haftalık bir beta yapacaz eksikleri görüp düzeltip tekrardan normal olarak açıcaz tabi bu aradaki fark 1-2 gün sürer amacımız iyi hizmet verebilmek
    Peki diğer türk serverleri gibi 1 ay olmuyacak değilmi diyenlere sesleniyorum bunun garantisini nekadar vermek istesemde somut bir örnekle verebileceğim Sunucu derdimizin olmayacağıdır.

Birde serverimizde orjinalliği korumak istedik karaterlerin bufflari normal zamanlarında ama bufferden alınan bufflar 2 saat

ratelerimiz:
    Rate Xp = 25
    Rate Sp = 25
    Rate Drop Adena = 25
    Rate Quests Drop = 5
    Rate Raid Boss = 1

Peki neden biz ?
    Lagsız bir server
    yeni server
    geliştirilen bir server
    h5 görevleri ve genel görevlerin çoğu çalışıyor (kontrol ettiğimizin hepsi çalışıyor çalışmassa bile çalıştırız )
    orjinal sisteme önem veriyoruz
    ve oyunda emeği destekliyoruz

yorumlarinizi eksik etmeyin iyi kotü yarın kapanır demeyinde bu bir yorum değil ön yargıdır

• başarılar dilerim
  • Dostum oncelikle hedef kitlen ve serverin durumu onemli orjinale deger veriyosan o bufflar 2 saat olmaz cunku o bufflari 2 saat yaparsan oyundaki bufferleri oldurursun zaten buffersiz 1 l2de orjinalle alakasi olmaz. Cunku orjinalde bufflanirken gecen zamanin bile cok onemi vardir birde 25x rate gercek l2 oyuncularina high rate gelir toplayabilcegn user sayisida ona gore olur zaten sorulucak elestrilicek cok sey var tabiki ama asil olan senin bilgindir
    Benim sormak istedigim Gracia ne durumda %kaci calisiyor Instance zoneler calisir durumdami zaken freya tezza vs vs surer gider ama dedigim gibi senin elinde ne var ne yapmak istiyosun serveri ona gore sunarsan daha yapici yorumlar alabilirsin
  • aslında burda en iyi yontem ınsanın kendı gozlerine guvenmesidir bence , hazir betayken soyle bi girip etraf kolacan edilebilir merak edilen soruların cevapları bulunabilir.
  • Tanıtım iyi H5 olmasa gelirdim yanımda da 30 kişiyi getirebilirdim ama nafile, başarılar diliyoruz.
  • buff surelerini şu sekilde düşündük enc. durumu var malum adamlar kendi bufferlerini acar enc basar ve daha iyi bufflar alir ama zamanı dusuk olur orjinalden kasıt orjinale yakın olmaktır sonuçta private iz ve kendimize ait sistemimiz olacak orjinalden farkımız olmazsa niye orjinalde oynamayıpta gelip bizim serverde oynasınlar ? onun için kendi sistemimizi yapıyoruz server açıldıktan sonra yeni event planlarımızda var ama biraz ugraştıracak gibi ((: Bossların durumuna gelirsek hepsi h5 uyarlamalı zonlerde olan gorevlerde h5 uyumulu mesela dragon valleydeki weapon gorevi %100 calişiyor bunun gibi sistemlerimiz hazır eğer bizim gözümüzden kaçtıysa düzeltiriz ((:

neden h5 e uzluyorsunuz ((: biyerden indirisiniz olur biter ((: amacımız eğlenceli bir server açmak oldugu için sizide aramızda gormek hoşumuza gider ama canınız saolsun ((:
  • Bide kafama takıldı h5 niye tercih etmiyorsunuz bence l2 nin cikardığı en iyi client tabiki god var ama onda classlari maffettiler onun için solemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackspawn

Bide kafama takıldı h5 niye tercih etmiyorsunuz bence l2 nin cikardığı en iyi client tabiki god var ama onda classlari maffettiler onun için solemiyorum

interludenin zevki bir ayrı ve zaten şu attribute olayini hiç sevmemiştim
  • tabiki c6 nın zevki kendine özgü ama hem yeni olsun hemde güzel olsun dediğim sistemler arsında h5 var ne hellbound ne kameal ((:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.