Şimdi Ara

H7 kısa farlar kaç wat olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane II 1.5 dci için kısa farları değiştirmek istiyorum,

Üzerinde şuan takılı olan amplülleri sanayiden bi kaç sene önce taktırmıştım ve artık ışığı eskisi gibi değil,

internetten bakıyorum ( halojen ) H7 kısa far için 55 wat olan var 100 wat olan var,

100 watt olan takarsam öncelikle karşıdaki sürücüleri çok rahatsız eder mi ? Aracın elektronik sistemine zarar verir mi ?

Uzun ömürlü olan karşıdan geleni rahatsız etmeyen ve iyi aydınlatan ampül önerileriniz nedir ?

Birde kısa farlar içinde uzunlarda olduğu gibi H1 kullansak ne olur ?

• osramin h7 55 watt cool blue modelini tavsiye ederim. hem tam sari degil hemde daha iyi aydinlatma sagliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Megane II 1.5 dci için kısa farları değiştirmek istiyorum,

Üzerinde şuan takılı olan amplülleri sanayiden bi kaç sene önce taktırmıştım ve artık ışığı eskisi gibi değil,

internetten bakıyorum ( halojen ) H7 kısa far için 55 wat olan var 100 wat olan var,

100 watt olan takarsam öncelikle karşıdaki sürücüleri çok rahatsız eder mi ? Aracın elektronik sistemine zarar verir mi ?

Uzun ömürlü olan karşıdan geleni rahatsız etmeyen ve iyi aydınlatan ampül önerileriniz nedir ?

H7 osram al normal 55w olanlarından. Karşındakinin gözünü almaz ömrüde iyi ben 3 senedir kullanıyorum.Hepsiburada 10 TL yazmışlar ama dışarda 7.5 TL satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

H7 osram al normal 55w olanlarından. Karşındakinin gözünü almaz ömrüde iyi ben 3 senedir kullanıyorum.Hepsiburada 10 TL yazmışlar ama dışarda 7.5 TL satılıyor.

ilginiz için teşekkür ederim,

bende 2-3 sene kadar önce sanayide kısa farları değiştirmiştim ne taktılar bilmiyorum ama şuan aydınlatması baya zayıfladı.

Tekrar gidip değiştireceğim bu sefer sizin tavsiye ettiğiniz farı isterim.

Peki kısalarada H1 taksak ne olur, kısa farlar orjinal mercekli, yinede karşıdan geleni rahatsız eder mi ?

• quote:

Bildiğim kadarıyla kısalar h7 ayrıca h1 ile h7 soketleri farklı etrafındaki metal çemberlerin boyutlarıda farklı h1 olacağını pek sanmıyorum. Biraz daha parlak birşey istiyorsanız osram h7 night breakerlar var onlar daha parlak ve beyaza yakın ama ömürleri biraz daha kısa olabilir ve tanesi enaz 15 TL sanırım.

Sanırım sizde izmiresiniz size tavsiyem yol kenarındaki oto elektrikçilerle 3.sanayidan uzak durun(sosyete sanayiside derler) oralarda biraz dahal pahalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 2 Ocak 2013; 16:58:43 >
  • quote:

55 wat olanından fazlasını kullanırsan elektrik tesisatının fabrika değerlerinden fazla yük binecektir. piyasada 100-110 watlık lambalar mevcut taktırmamanı tavsiye ederim . 100 lük takılacaksa araya röle konulmalı yoksa kesinlikle 55 watın üstüne çıkmak zararlı

• kara_eylül kullanıcısına yanıt
    hocam osram H7 12V 55w aldım hiç memnun kalmadım. sadece görünümü değişti performansını pek beğenmedim zaten 2 ay sonra bitanesi patladı :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.