Şimdi Ara

H7 Led Far Önerisi(ilk mesaja görsel eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
26.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi sadece uzunlara takabilirsiniz. Güçlü aydınlatma gerektiğinde kullanırsınız , diğer şartlarda kısalar yine işinizi görecektir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Benim gibi sadece uzunlara takabilirsiniz. Güçlü aydınlatma gerektiğinde kullanırsınız , diğer şartlarda kısalar yine işinizi görecektir ...

2013 symbolde mercek olmadığı için ilk mesajımdaki üründen de vazgeçtim hocam

şuanlık kısalara h7 osram nightbrake takıp devam edeceğim
  • mercek çoğu normal araçta yoktur genelde lüks araçlarda var eski tip yansıtmayla aydınlatır normaller xenon takıncada karşıdakinin gözünü alabilir ona göre alıp takarsınız sizin tek kısa uzun ayrı heralde ona göre h7 bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

mercek çoğu normal araçta yoktur genelde lüks araçlarda var eski tip yansıtmayla aydınlatır normaller xenon takıncada karşıdakinin gözünü alabilir ona göre alıp takarsınız sizin tek kısa uzun ayrı heralde ona göre h7 bakın

evet bizde öyle

2013 symbol
    kısalar h7
    uzunlar h1
    sisler h16
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

Up

hocam çok araştırdım orjinalde halojen farlı araçlarda farın içindeki yansıtıcı ayna yapısı sadece halojen ampule göre ayarlandığından bu led ampuller ışığı yola tam yansıtamıyor o yüzden tam performans alınamıyor normal halojen ampullerden bile kötü aydınlatıyor.

benim size önerim osram nightbreaker h7.

bu osram nightbraker aldığımda kısa uzun muhabbeti nasıl olacak?
    Kısaların parlaklığı artıcak fakat uzunlar aynı mı kalıcak?

İnternetde perde muhabbetini okudum, uzun kısa için almaya gerek yokmuş, bu ampulde uzun olarak kullanılıcakmış

symbolde uzun ve kısalar farklı ampuller olduğundan ayrı ayrı alacaksın h7 kısa, h1 uzun set olarak

• Arkadaşlar Led Xenon la normal Xenonu karıştırmayalım. Led Xenon da kit vs yoktur. Muayeneden rahatlıkla geçer.

Eğer araçta mercek yoksa kısalarda kullanmayınız. Performans vermez karşıyı kör eder.

Ben Niken marka h1 kullanıyorum uzunlarda. Gayet memnunum. Bir de alacaksanız bunlardan fan soğutmalı alın. Telli olanları far kutusuna sığmıyor. (yerli sitelerde 90-100 tl)

Kısalar için performans arıyorsan osram night breaker laser takabilirsin (110 tl civarı yerli sitelerde)
  • Mercek far mi taktirmam gerekiyor herseyden once?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç mercekti şuydu buydu uğraşma al mis gibi osram laseri bak keyfine.
  • quote:

Benim gibi sadece uzunlara takabilirsiniz. Güçlü aydınlatma gerektiğinde kullanırsınız , diğer şartlarda kısalar yine işinizi görecektir ...

ilk mesaja bakar mısınız?
    osram nightbrakerlar da bu şekilde gözükür ve performans verir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

Up

hocam çok araştırdım orjinalde halojen farlı araçlarda farın içindeki yansıtıcı ayna yapısı sadece halojen ampule göre ayarlandığından bu led ampuller ışığı yola tam yansıtamıyor o yüzden tam performans alınamıyor normal halojen ampullerden bile kötü aydınlatıyor.

benim size önerim osram nightbreaker h7.

güncel..
  • beyaz yanacağını ve beyaz görüneceğini sanmam açık sarı halojenler gibi yanar
  • quote:

quote:

ilk mesaja bakar mısınız?
    osram nightbrakerlar da bu şekilde gözükür ve performans verir mi

Hocam normal şartlarda tabiiki sarı ışıktan etkili gösterir ancak yağışlı havalarda aydınlatma sorunu yaşarsın eskileri ararsın inan bana. Gerçek mercekli xenon olmadıktan beyaza geçmeyin. Uzunlarda kullanabilirsiniz yağmurda kısalar işinizi görür.

• yaklaşık 6 aydır bakınıyorum led olayına.. aracım leon.. şuanda philips extreme vision %130 mevcut orjinal ampullerden hiçbir farkını göremedim. çok az daha beyazımsı sarı.. orjinallerden geçmeye değmez..

bide led xenon diye bir ürün yok arkadaşlar tamamen pazarlama için yaratılmış bir isim.. yurtdışında arama yaparsanız led xenon diye bir tabir bulamayacaksınız.. Led headlight diye geçer..

karşıdan gelenin gözünü alır falan demiş. Eğer farınızın içindeki şapkayı sökmezseniz karşısındakinin gözünü almazsanız. Şapka olmadıktan sonra halojen ampulde karşısındakinin gözünü alır keza uzun ampuller ile kısa ampullerin tek farkı kısaların far ayarı ve ampul önündeki şapkadır.

piyasada bulunan tek ledli çin malı ürünler görüntüden öteye gidemiyor kışın baş ağrıtır.

Türkiyede satılan photon marka led ise arkadaşımın aracında hem kısada hem uzunda mevcut. ikimizinde aracı leon.. yanyana getirip test ettiğimizde hafif ıslak zeminde onun aracı durağan halde daha iyi aydınlatıyor ama sürüş esnasında göz açısından nasıl farkeder bilemem..

bu arada Amerikada çok sağlam led ampul markaları mevcut ve kaliteliler h7 göndermiyorlar.. bakındığımda h4 gönderilen buldum .. ihtiyacı olan bakabilir..

h7 yakalarsam alıcam 1 tane ama henüz bulamadım..

• Arif kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünlerden x-treme vision, bosch plus 120 gigalight ve osram nightbreaker (o zaman unlimited yoktu) olanları kullandım. Ve hepsi istisnasız 6-12 ay arasında patladı.

Aracım Seat Leon 2012 Model
  • Mercek yoksa led karşıdan gelenin gözünü alır, hem de uzun far yakmış gibi. Baktığınız led, osram veya philps'den daha kaliteli değil. Osram ve Philips'in ürünlerine bakın, ikisi de işinizi fazlasıyla görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bantu

Mercek yoksa led karşıdan gelenin gözünü alır, hem de uzun far yakmış gibi. Baktığınız led, osram veya philps'den daha kaliteli değil. Osram ve Philips'in ürünlerine bakın, ikisi de işinizi fazlasıyla görür.

PHİLİPS YENİ RACİNG VİSİON H7 +%150 FAZLA IŞIK 12972RVS2 12V 55W tavsiye üzerine aldım. Sanırım performans ve kalite arıyorsan bu tercih sebebi olabilir.
  • Far işinden çok anlamıyorum. Bilgisi olan sorularımya yardımcı olabilir mi?

Astra j aracım farları halojen. Sarı ışık pek hoş görünüyor. Farları değiştirmek istiyorum. Okuduğuma göre mercek takmadan sadece beyaz halojen far ile değişim yapılabilirmiş. (muayene de sıkıntı olmaması ve diğer sürücüleri rahatsız etmemesi için)

Bu bilgi doğru mu? Led ampul alıp taksam gene mercek gerekiyor mu? Mesela ilk mesajdaki üründen alsam muayenede sıkıntı olur mu, milleti rahatsız eder miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 8 Temmuz 2017; 0:19:12 >
  • dewr kullanıcısına yanıt
    piyasadaki en iyi led philipsin,bu konuda uzun uzun yaptığım araştırma ve karşılştırmalara göre söylüyorm.pahalı ama neredeyse ömürlük ve permansı çok iyi olmasıyla birlikte beyaz.h7 mercekli far ise ampul arayışındaysanız şu ampulu tavsiye ederim

Philips
    Buy the Philips X-tremeUltinon LED Headlight bulb 12985BWX2 Headlight bulb
    https://www.philips.com.au/c-p/12985BWX2/x-tremeultinon-led-car-headlight-bulb

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Led daha fazla isittigi icin ordaki opakligi aliyormus normalde led isinmaz ama kalitelilerin hepsinde sogutucu var

• quote:

Orijinalden alıntı: sorcares

piyasadaki en iyi led philipsin,bu konuda uzun uzun yaptığım araştırma ve karşılştırmalara göre söylüyorm.pahalı ama neredeyse ömürlük ve permansı çok iyi olmasıyla birlikte beyaz.h7 mercekli far ise ampul arayışındaysanız şu ampulu tavsiye ederim

https://www.philips.com.au/c-p/12985BWX2/x-tremeultinon-led-car-headlight-bulb
    😊tesekkur ederim bilgilendirmen icin..

3 ayi geckin suredir philipsi kendi aracimda kullaniyorum. test videosu asagidaki gibi.. fariniz uygunsa philips led tavsiyemdir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.