Şimdi Ara

H7 Led Far Önerisi(ilk mesaja görsel eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
26.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ultinon essential yazanlar farklı mı acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyaz kutu ultinon essential H7 ampulü 2018den sonra üretilen yeni focusa almayı düşünen varsa almasın. Çünkü fordda zaten telli sabitleme yok, Bir de yeni kasada ampulü arkasına takılan fişi far yuvasındaki yere geçirerek sabitleme yapmışlar. Dolayısıyla ultinonda bu şekilde ampulü sabitlemek mümkün değil. Belki ek sanırken aparatı vardır ama ben bulamam sanırım. 10 gün önce taktığım ultinon essentialları sökmek zorunda kaldım maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    x-treme ultinon 12 yıl ömürlü, ultinon essential 5 yıl. Essential beyaz kutular düşük kalite yani.

• Aydınlatma olarak fark var mı peki ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

amacınız şekil olmaktan ziyade performans ise philips racing vision, x-treme vision, bosch plus 90, osram nightbreaker unlimited serilerine bakın derim
    Benim s40 ta gündüzde yanıyor extrem vision 2 ayda patladı

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Çok bir fark yok ama beyaz kutular daha zayıf.

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    Hocam karistirmayalim evette led xenon diye bir sey yok. Tamamen uydurma bir kavram. Led xenon dediginiz far led far aslinda ve xenon ile hicbir alakasi yok.

Konuda da inanilmaz bir kavram karmasasi var led ve xenon ayrilmadigi icin.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Kutunun içinden çıkan L anahtarı ile led far üzerindeki başlığı sök.
    Aracın mevcut lambasını söküp ayıp, fardaki ayrılabilen metal parçaya sabitle.
    Örnek video;
    Philips Automotive Lighting Europeyoutube
    How to replace headlights with Philips Ultinon Essential LED & ring type C - 1/2
    https://www.youtube.com/watch?v=hEbJfy0a3Ms&feature=youtu.be

• Bu arada ben de mevcut halojen farlara daha fazla dayanamadım ve Philips Ultinon Essential LED aldım.
    Araç Seat Leon.
    Kısalar için; Ultinon Essential H7
    Uzunlar için; Ultinon Essential H7
    Sisler için; Ultinon Essential H11

Ayrıca iç aydınlatmanın tamamını, bagajı ve plakalık üstü aydınlatmayı led yaptım. Diğer markalarda patlama şikayetleri olduğu için onları da mecburen tamamen Philips aldım.
    İç aydınlatma için;
    T10 E-xtreme vision 6000k 3 takım (1tane arttı)
    38mm sofit E-xtreme vision 6000k 4 adet.

İç dış montaj 5 saatimi aldı, yalnız eli yatkın olmayan hiç bulaşmasın, sol far ve Leon'un sisler uğraştırdı.
    Sadece plakalık üstü için ikaz lambası yaktı.
    Müsait zamanda video atarım. Şimdilik memnunum maşallah diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 3 Aralık 2019; 14:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Uzunlarda niken kullanıyorum , kısalarda led xenon önerilmiyor , yağmurlu ve sisli havalarda görüşü kötü etkiliyormuş. Markaya bakmaksızın led xenonların genelinde varmış bu sıkıntı ...

Doğru çok dağıtıyor ışığı yağmur yağınca da hiç bir şey görünmüyor farın açık olduğunu sadece tabelalardaki yansımadan anlıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Kutunun içinden çıkan L anahtarı ile led far üzerindeki başlığı sök.
    Aracın mevcut lambasını söküp ayıp, fardaki ayrılabilen metal parçaya sabitle.
    Örnek video; https://www.youtube.com/watch?v=hEbJfy0a3Ms&feature=youtu.be
    İlgin için sağol ama kutudan öyle bir şey çıkmıyor.
    Linklediğin videodaki halka şekilli aparatlar ve o L anahtar ayrı bir kutu olarak Philips tarafından satılıyor. Type-C ring diye bizde de yok bu .

Ama buna hiç gerek yok Türkiyede fardoktoru diye bir site var. LED ampulleri ford focuslara sabitlemek için özel bir aparat satıyor , çifti 30 tl. Focustaki far fişinin oturduğu yere oturan ve ampule basıp yerinde tutan bir aparat.

Fakat ben bunları o zaman bilmediğimden ampulleri zararına birine sattım. Sonra da 30 Tl ye ampulleri oturtabileceğimi öğrendim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.