2200 TL civarı sistem toplanacak işlemci i5 4460 olcak v biliyorum herkes h97 pc mate öneriyor ama şu var benim sistemi vatandan almam gerekiyor hatta şart gibi bişey h97 olursa para yetişmiyor (ekran kartı r9 280) h81m pro ise diğer h81ler içinde ön usb 3.0 girişi olan tek anakart ve fiyatı daha uygun. sorum şu h81pro alırsam çok kaybım oluyomu performans açısından? ram slotunun 2 olması ve crossfire yapamayacak olmam umrumda değil bunu belirteyim bunun dışında bi eksiklik yaşar mıyım?
hocam overclock yapmayacaksan hiç ama hiç gerek yok h97 ye. sadece raid için aldım ben mesela bi de ilerde overclock yaparsam diye aldım z97 g43. yoksa h81 gayet yeterli ;)
Şöyle olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: THEKNIGHT
hocam overclock yapmayacaksan hiç ama hiç gerek yok h97 ye. sadece raid için aldım ben mesela bi de ilerde overclock yaparsam diye aldım z97 g43. yoksa h81 gayet yeterli ;)
+1 aynen katılıyorum dostum oc yapmayacağım diyosun ram slotu 2 yeter diyosun crossfireda olmayacaksa neden dert ediyosun ki daha al h81 bak keyfine her türlü işini görür isteklerin doğrultusunda
Al bakalım;
takip
quote:
Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT
Şöyle olabilir
Plus ile pro arasında fark var mı ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: pesimist27
quote:
Şöyle olabilir
Plus daha iyi bir anakarttır
quote:
quote:
quote:
Şöyle olabilir
Önde usb 3.0 var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
quote:
Şöyle olabilir
Önde usb 3.0 var mı
var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme