Şimdi Ara

h81m-p33 sistemim açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bilgisayarın tüm parçalaranı vatan bilgisayardan aldım montajını yaptım fakat bilgisayar acılmadı yani tüm kabloları ve baglantıları tam şekilde yapıldı ama hiç birparçaya güç gitmiyor ve hiçbiri çaloşmıyor bunun sebebi sizce ne olabilir 1 kaç yakınıma sordum ya güç kaynagın bozuk yada anakartın bozuk güç gitmiyor dedıler sizcede tüm kabloların takılı oldugu halde çalışmamasını sebebi bu 2 parçamıdır.

• Psuların arkasında güç düğmesi olur onu kontrol et belki kapalıdır. Ayrıca priz de bozuk olabilir.
  • O anakartın güncelleştirilmesi lazım ondan olabilir.
  • arkdaşlar güç kaynagının tuşu açık ve prizdede problem yok güç kaynagı baglı kasayı çalıştırdıgım hiç bir şey çalışmıyor güç kaynagını fanı bile çalışmıyor kasa çalışmazken anakartı nasıl güncelliyim anakart zaten yeni
  • JusepBe J kullanıcısına yanıt
    anakartın tam modelini ve taktırdığım işlemciyi yazarmısın
  • G3258, i5 4460 gibi haswell refresh işlemcilerden birini taktıysan açılmaz zaten. Bios update gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen bios update gerekior vatan pc sorumsuz davranmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msi h81m-p33 işlemci intel i3 4150 3.5 ghz varsayalımki biod update dıyelım o zaman güç kaynagını fanı dahi çalışmaması sizce anormal degilmi? ben güç kaynagını bi arkdaşta denettiriym belkide güç kaynagı bozuktur.
  • One_Shot kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynı yeni sistem topladım asus h81m-d anakart üstüne 4670k işlemci aldım yarın gelecek. benim sistemde açılmazsa ne yapmam lazım. açılmayan pc ye nasıl bios update yapacağızki .anakartı başka bi bişlemciyle mi çalıştıracağız. ve hangi biosu kullanmamız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 1 Aralık 2014; 23:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

hocam bende aynı yeni sistem topladım asus h81m-d anakart üstüne 4670k işlemci aldım yarın gelecek. benim sistemde açılmazsa ne yapmam lazım. açılmayan pc ye nasıl bios update yapacağızki .anakartı başka bi bişlemciyle mi çalıştıracağız. ve hangi biosu kullanmamız gerekiyor

4670k ile sorun olnaz haswell refresh değil. 4690k alsanız update gerekirdi.ayrıca asus anakartlarda bios açılıyor sanırım updte etmesen bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.